夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

想生BB熱投

Jkjk999 發表於 21-10-21 09:53
大家覺得講唔講比小三老公知好?
因為之前未搵到個女人老公既聯絡方法,最近已找到,但件事已經爆左2個月, ...

講!梗係講!報仇要快!
咩「遲早俾天收」係弱者嘅說話。唔洗天收佢!你就去收佢!唔好俾自己含恨而終。你老公為你爆大獲而離你婚,係你老公衰,唔離唔洗恨。
I am Agent P

琥珀宮

回覆樓主:

你又唔離婚,爆嚟做咩?

你諗好會離婚先爆

琥珀宮

回覆樓主:

你又唔離婚,爆嚟做咩?

你諗好會離婚先爆

cathngai    發表於 21-10-29 23:20

珍珠宮

離婚先會爆大鑊攬抄,唔離就唔好搞咁多野成為理虧果個

cathngai    發表於 21-11-2 00:14

男爵府

Jkjk999 發表於 21-10-21 09:53
大家覺得講唔講比小三老公知好?
因為之前未搵到個女人老公既聯絡方法,最近已找到,但件事已經爆左2個月, ...

你自愛d啦
驚佢打你老公? 你老公扺打 有人免費打醒佢幾好
驚佢反感? 佢偷食又有冇諗過你反感?

複式洋房

係咪除當事人就冇人知道?公司同事睇唔出咩?點解對方老公知道就一定會鎖定你爆大鑊?唔可以其他人睇唔過眼爆出來咩?

男爵府

Jkjk999 發表於 21-10-22 21:00
冇搵 ,因為有考慮到怕日後真係離婚 會話我睇過呢d心理醫生,會影響仔女撫養權,情緒收埋係自己到,因為無 ...
沒關係,我朋友因離婚也看過,不會影響撫養權,法庭是看小朋友跟誰最大福祉來判撫養權,也朋白女性的苦況才找輔導

男爵府

BingSo 發表於 21-11-3 17:21
係咪除當事人就冇人知道?公司同事睇唔出咩?點解對方老公知道就一定會鎖定你爆大鑊?唔可以其他人睇唔過眼 ...
係囉!暗地裏爆了他們也不知啦。鬼知邊一個做乜

複式洋房

如果你老公改過你就好好維持關係,你搞掂個女人,個老公唔改,佢都可以出軌第2個女人

複式洋房

我個 case , 我講左。
有d 人話唔好理啦, 話世界有因果,呢d 小三 自然會食自己既惡果。
我心諗 我未係小三既惡果, 佢搞我老公 , 我點會唔拍片影定相比佢老公 , 唔只!
話比佢老公一人聽 算厚度, 仲有可以比佢老爺 奶奶 同事 朋友知。

伯爵府

yy291184 發表於 21-11-20 23:26
有d 人話唔好理啦, 話世界有因果,呢d 小三 自然會食自己既惡果。
我心諗 我未係小 ...
結果, 你有冇離婚?

複式洋房

cathngai 發表於 21-11-21 00:26
結果, 你有冇離婚?

發現 小三第二日搬野走上左律師樓 搞離婚
(emoji)
4 年後 每日都感恩自己可以 重獲自由(emoji)

cathngai    發表於 21-11-21 00:31

大宅

yy291184 發表於 21-11-20 23:26
我心諗 我未係小 ...

其實我有諗過講比個女人同事,屋企人知…但我既朋友同埋呢到既jm都係話:「老公肯改就算..如果唔係會搞到佢反感。」 仲記得第一日發現佢同條女whatspp (半夜4點,內容已delete剩2句,基於佢同我搶電話,唔比我睇佢電話,所以我感覺有野)當時佢堅持話自己同佢無野,我叫佢即刻打比條女,佢話無謂影響人,半夜三更打去做咩,唔好搞到人地家破人亡…到依家我都覺得佢係保護條女…事隔5個月…我都仲係耿耿於懷…我唔知可以撐到幾耐…

伯爵府

Jkjk999 發表於 21-11-29 09:14
其實我有諗過講比個女人同事,屋企人知…但我既朋友同埋呢到既jm都係話:「老公肯改就算..如果唔係會搞到 ...

好明白你心情, 我係你都好想爆條女。
如果你C6真係同佢冇來往, 對你同家人都有改善, 就無謂再節外生滋擾, 否則真係家變, 除非你已經決定離婚, 咁你就爆啦。
條姣婆 一定人守唔到寡, 遲早再出軌, 到時自然有報應, 又可能佢同佢C6各自精彩, 你爆都冇用, 等天收。
唔好再圍住個C6轉啦, 好好裝扮自己, 做下運動修下身, 找番自己嘅興趣, 擴闊自己生活圈子, 你唔理佢,佢仲緊張啦。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

其實我有諗過講比個女人同事,屋企人知…但我既朋友同埋呢到既jm都係話:「老公肯改就算..如果唔係會搞到 ...

半夜4點佢兩條狗男女都繼續喺度whatsapp

有無搞錯
不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

君子報仇十年未晚,兩三年後,才爆比佢老公知,過了幾年,隻小三未必念到系你爆。

別墅

如果你C6 已經冇再同個女人聯絡, 收心養性回歸屋企, 而你又決定原諒佢既話, 就唔好再攪大件事, 繼續攪只會沒了沒完, 對你既心情亦唔會有好大幫助, 只會越難放下。

雖然明白條刺永遠都會係度, 但倒不如搵野學下, 搵返自己既興趣, 豐富下自己既生活,盡量分散下自己對哩件事注意力。

加油呀!

cathngai    發表於 21-12-2 11:00

男爵府

Jkjk999 發表於 21-10-21 14:18
你講得岩 ,我都承認我有報復心態,因為佢搞到我頭家散左9成,而我日日都唔開心,佢搞完人老公,仲可以無 ...

你知唔知男人最痛係乜?

你又知唔知小三老公係乜料?

你咁做,你唔驚你老公橫屍街頭?

小心到時報復唔到個小三報復咗係自己身上

睇你講嘢你思想好天真,為咗出啖氣,你咁做,去到佢公司嘈,你男人會連份工都冇埋,男人冇面又冇事業,即係迫人入絕路,趕狗入窮行,你頭家最後嗰一成都會冇埋

先管好自己情緒,當然你有權嬲,有權唔開心,我明白你,錯嗰個一定係佢,但都唔好再做傷感情既事,除非想離婚,玩佢最後一鑊,一拍兩散,咁就可以

首頁

尾頁

跳至