自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

我覺得他有種親和力,仍記得問問Master Joe這科學節目。

十一哥    發表於 21-11-8 10:41

珍珠宮

my005 發表於 21-11-8 09:30
當年睇過下佢參加問答嗰個節目(之後佢被人叫1蚊joe既),記得當時佢女友在場既。

我好奇佢女友係唔係而家 ...

應該唔係。

而家老婆喺佢做 event 識既。 因為佢接咗間公司 show 做 MC, 老婆喺間公司既聯絡人而稔熟。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢似係好真誠好感性的人,睇佢講返master Joe 都睇得出佢當係自己心血咁,唔係求其當份工去做,我都睇佢講到眼濕濕

伯爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

我哋一屋三個人都覺得Master Joe做主持ok喎,tvb其實可以俾多啲機會佢啦!

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章

係呀,見到佢都覺得佢warm, 唔會乞人憎,應該比多D機會一蚊Joe.

大宅

Rita 發表於 21-11-7 21:04
當年原來想請譚玉瑛在最後一集客串,點知開會提出時比人笑,話譚玉瑛好貴㗎。Master Joe話佢果三日人工唔要 ...
佢真係好好,完全估唔到

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大姑娘 發表於 21-11-8 10:45
應該唔係。

而家老婆喺佢做 event 識既。 因為佢接咗間公司 show 做 MC, 老婆喺間公司既聯絡人而稔熟。

Thx
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

男爵府

近排東張西望,佢訪問個阿婆安心出行對佢影響,阿婆好燥話唔識用電話攪安心,阿婆即埸叫佢幫佢攪手機,佢就一路訪問,一路幫阿婆攪手機,好好笑

伯爵府

就係當年一蚊joe唔係咁出位(大人大姐爆喊),都唔會引起電視台注意(簽佢)

珍珠宮

回覆樓主:

佢都幾好呀,好過另外果個成日黑面男主持

首頁

尾頁

跳至