自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 Fishqqma 的帖子

你係咪 以為個個係我,Sd錯比人

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

TseU 發表於 22-3-1 12:42
回覆 Fishqqma 的帖子

你係咪 以為個個係我,Sd錯比人

是但啦!
你快啲去就你朋友點樣做啦!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

TseU 發表於 22-3-1 12:24
高燒,39

持續發燒/嘔吐/神志不清就入急症
有冇藥或者敷冰降溫?
不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

https://std.stheadline.com/daily/article/amp/2443456/%E6%97%A5%E5%A0%B1-%E6%B8%AF%E8%81%9E-%E9%A4%8A%E5%92%8C%E4%BB%8A%E9%87%8D%E6%8E%A8%E8%A6%96%E5%83%8F%E8%A8%BA%E7%97%87-%E7%82%BA%E7%97%85%E4%BA%BA%E9%80%81%E8%97%A5%E6%AA%A2%E6%B8%AC

大宅

TseU 發表於 22-3-1 12:34
回覆 magicy777 的帖子

而家情況唔同丫嘛, 發燒又唔知診所睇唔睇,如果唔肯睇入醫院? 但又怕好易中招, ...

所以咪話去医院,診所而家發燒係唔睇

首頁

尾頁

跳至