自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

可能條題目太長又太緊張所以load 唔到

但答3條都有8x 分又唔算差

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我聽得明喎,只係 Felix loop 唔到
不過我想講嗰個 Aeren 好醜又扮嘢
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

回覆樓主:

我見到佢出到嚟好緊張咁樣,可能直接影響表現同反應,第一題諗太耐至pass,同埋除左答口罩果題之外,另外兩題都延遲少少先答,夾夾埋埋時間上都浪費左。
淡而無味

子爵府

Juniecat 發表於 22-4-10 22:42
Felix 答第二題口罩都諗咗好耐,兩題已經用左差唔 多10 秒

Felix得20秒,女仔有25秒?唔係兩個一樣的嗎?還是我睇錯?

珍珠宮

接線生 發表於 22-4-11 03:59
Felix得20秒,女仔有25秒?唔係兩個一樣的嗎?還是我睇錯?

第二人有25秒因為可能答同一個答案咁佢要再諗第二個答案

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

chuiyeebird 發表於 22-4-10 22:12
但如果你係答嗰個 當時心情緊張就唔同架啦

係囉。
我仔話我成日答到,點解唔上去玩。 我話上到去,驚得濟,個腦就load唔到咁快架喇!
Childhood is journey, not a race.

伯爵府

BearBear2000 發表於 22-4-10 23:06
我都諗錢,但其他諗唔到,仲有咩答案 呢

車、錶

侯爵府

直頭聽唔清李思捷講乜,我係屋企都答唔到!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

esmehouse 發表於 22-4-11 03:44
我聽得明喎,只係 Felix loop 唔到
不過我想講嗰個 Aeren 好醜又扮嘢 ...

係呀,好扮嘢

大宅

聽唔明添

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Vin仔媽 發表於 22-4-11 08:37
係呀,好扮嘢
一有佢份出鏡真係扮嘢到呢
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

yiu_mimi 發表於 22-4-11 03:42
可能條題目太長又太緊張所以load 唔到

但答3條都有8x 分又唔算差
認同!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Chiuchoiluck 發表於 22-4-10 22:19
但Felix頭嗰part好多都答中喎,思路幾好。

反應慢呢,呢個game明顯係要夠快,諗唔到咪pass囉!
放下自在

男爵府

小晴天 發表於 22-4-10 22:37
Felix太緊張,反應係慢咗,現場玩同旁觀者玩心理上差好遠,同埋我覺得第一題問得有少少複雜咗,雖然問嘅時 ...

Felix Aeren 平時一班朋友玩反應好快鬥嘴好叻,
所以放了他們兩個做頭位。
但原來 Felix 自己一個時會咁緊張,Aeren 就都保持到,可能年紀大幾歲,個人外向沒有咁宅。

侯爵府

回覆樓主:

有無覺得 aeren 微調左?

大宅

newuser 發表於 22-4-11 09:00
但原來 Felix 自己一個時會咁緊 ...

Felix串人果陣反應最快!
我係指佢哋自己圍內玩果陣,唔係話佢個人串

擒晚見佢開始時要閉目集中精神,就覺得佢好緊張。

男爵府

Felix 輸得唔抵,aeren 答得好好

男爵府

回覆樓主:

應該派Eden 出去,可能結果會唔一樣。

子爵府

j947 發表於 22-4-10 22:58
第二個答案我會估女

第三個應該係「樓」,其實真係唔難諗,起碼至少都諗到錢呀,佢算反應慢,可能唔夠專心

子爵府

newuser 發表於 22-4-11 09:00
但原來 Felix 自己一個時會咁緊 ...

AEREN明顯係世界女精靈好多,我諗如果嗌埋Venus可以贏

首頁

尾頁

跳至