夫婦情感

跳至

首頁
12345...9

尾頁

複式洋房

我想叫雞,但怕隻雞有病,所以無唔信避孕套

複式洋房

lLisal 發表於 22-5-10 18:40
如果你地知道自己男朋友或者老公係未識你前單身既時候有叫雞,揼邪骨,搵SP你地又接唔接受到?
...
我冇叫過雞,亦冇搵SP但試過揼邪骨,但揼邪骨果次係我吾知果間野係邪骨黎,比人起左飛!

複式洋房

甘個題目掉轉,我又問番樓主你
邊個男人吾想自己老婆係處女,第一次就係比自己老公,甘結果有幾多個係處女,冇比其他男人掂過,摸過,咀過?甘係咪吾係處女既啲男人可以吾洗愛個女人?真係好笑🤭

男爵府

Tanley2016 發表於 22-7-30 18:49
我冇叫過雞,亦冇搵SP但試過揼邪骨,但揼邪骨果次係我吾知果間野係邪骨黎,比人起左飛!
...

宜家好多骨埸做既為揾快錢都會做埋出火

珍珠宮

Tanley2016 發表於 22-7-30 18:53
甘個題目掉轉,我又問番樓主你
邊個男人吾想自己老婆係處女,第一次就係比自己老公,甘結果有幾多個係處女 ...

拍拖交往而發生性行為 同 叫雞叫鴨點同呀?!

唔好混淆黎講喎........照你邏輯,咁係咪女人都係雞?你屋企D女人都係私家雞?? 男人都係鴨,屋企D男人都係私家鴨

因為交往過程中,男女雙方一定會使到大家D錢!

正常女人都唔想接收 N 手 DICK 囉!!!

複式洋房

茶類愛好者 發表於 22-7-31 10:56
拍拖交往而發生性行為 同 叫雞叫鴨點同呀?!

唔好混淆黎講喎........照你邏輯,咁係咪女人都 ...
你誤會我意思,我意思如果要講過去既男人,肯定介意,每個人都有過去,吾通結完婚問左婚前未拍拖前叫過雞既,接受吾到,就離婚?

珍珠宮

Tanley2016 發表於 22-7-31 12:58
你誤會我意思,我意思如果要講過去既男人,肯定介意,每個人都有過去,吾通結完婚問左婚前未拍拖前叫過雞既 ...

呢D係個人價值觀問題,"每個人都有過去"呢個講法唔係大曬! 都要睇下係咩過去呀! 咁以前吸過毒、有賭癮、去過雜交派對、墮過肚都係過去! 咁正常人家都唔會接受,唔好拉低人嘅質素!!! 我發覺當人努力向上、想自己變得更好時總有一班人想拉人落黎同自己沉淪墮落!!

雞蟲想搵另一半唔該搵返D雞做老婆!! 做咩? 接受唔到呀?! 依家D雞從良呀! 正如你所講, "每個人都有過去"!!

得把口雙重標準講無用,你接受到老婆、親生女、媳婦做過雞先講啦.....呢個世界咁多人、咁多雞蟲同雞、鴨,你地自己圍內自己組隊結婚啦......唔好搞其他正人君子、良家婦女啦,人地潔身自愛需要自律性、好克制自己架,唔係為左俾另一堆人整臭! 唔好拉全天下男人落水,優秀嘅男人一定克己! 每次聽到男人一定點點點真係覺得好冤枉! 咸濕係男人天性! 但優秀嘅男人唔係狗公!! 人地有志氣、有目標要達成.....

唔好自己做唔到拉其他人落水陪自己

珍珠宮

Tanley2016 發表於 22-7-31 12:58
你誤會我意思,我意思如果要講過去既男人,肯定介意,每個人都有過去,吾通結完婚問左婚前未拍拖前叫過雞既 ...

男人叫雞根本係個人嘅質地同家庭教育出現左問題,對人尤其是女人產生錯誤觀感,無可能係好老公、好爸爸!

你會唔會娶隻萬人騎嘅雞返去做你老婆,你會唔會接受到佢做你仔女嘅媽媽??

嗱!! "每個人都有過去"要人接受男人叫雞,唔該男人要接受埋你老母、老婆、親生女、其餘女性家族成員做雞無問題!

仲要係你家族世代為娼妓嗰隻.......不過,出黎玩係要還,雞蟲、大滾友多數生女,仲要不停俾仔玩,唔生女都總要找數

珍珠宮

Respect is earned, not given!

想得人尊重,就望下自己言行……雞蟲無咁嘅資格,唔使拉人落水,就算你地數目唔少……

大宅

回覆樓主:

叫過雞有乜出奇,男人好色情度難以估計。
就好似樓下盈暉台個半白髮C醫生咁,有老婆仔女,住診所5分鐘腳程華X園15D,又如何?個醫生咪背住老婆包左個比自己年輕5年嘅ASD診所助理做私家雞十幾年,她坐巴士到葵芳大角嘴西環灣仔元朗沙田荔枝角觀塘買飯盒,巴士線勁過地圖,然後返美孚吉利19號低層A一齊食,落完埸返診所扑嘢!由於醫生老婆仔女去左英國Sittingbourne兩年,醫生晩晚Facetime 到天光,所以醫生晏個助理係高功能自閉症女仔,佢唔講嘢、工式對答最鍾意巴士路線,成間診所得佢一個係長工,一星期返足6日半,朝九晚九,兼日日接受白頭醫生啲炮,QEH骨科RN老婆咪一樣唔知!

大宅

唔想男人叫鷄,其實係要做埋雞做既嘢!啲男人係要床技,唯有咁先可以減少或道絕叫雞。男人太追求AV嗰啲招式,動作同埋口功。
如果鑽研莞式服務同AV,真係可以綁住佢唔叫雞,因為你已經取替左雞會做的事。多啲用個口,利。佢會死響你面前!你係queen!

珍珠宮

女人係近百年不斷進步,係心智上、經濟上、學識上.......

希望男人努力D,自己都要進化下,做D有意義嘅事.....
唔好自己弱就要女人扮弱、扮白痴、扮小鳥依人,你自己可唔可以努力d、變強?! 咁樣你自己唔會進步,個世界都唔會進步...

依個世界好現實、好殘酷....你自己唔變強、唔tough、跟住男人自卑心作祟,專搵埋d弱女人、扮係弱嘅女人 (好似日本妹咁),點組隊戰鬥係呢個世界生存?? 人生有好多高低起伏同困難,男女都好,隊友一定有強嘅要強.....

意志薄弱、連性慾都無法克制,點組隊?? 意志薄弱一齊生活之後一定洐生好多問題....唔止於性、男女問題方面....生活上、解決問題上.....我都唔想搵個弱嘅女人

大家要一齊進步。

珍珠宮

AHGU 發表於 22-8-1 08:53
唔想男人叫鷄,其實係要做埋雞做既嘢!啲男人係要床技,唯有咁先可以減少或道絕叫雞。男人太追求AV嗰啲招式 ...

點解要做到咁? 依家女人可以出去工作賺錢養自己,av女都係為錢為生存扮淫婦

以前女人為生存、三餐一宿先要不停滿足老公性需要......

你係要打壓女人,可以去搵窮日本妹,你想要嘅招式,架妹可滿足你,唔好搵其他文明地方嘅人

你係邊個d女要為你扮淫婦

大宅

茶類愛好者 發表於 22-8-1 10:37
點解要做到咁? 依家女人可以出去工作賺錢養自己,av女都係為錢為生存扮淫婦

以前女人為生存、三餐一宿先 ...

年輕時點解要同呢個人結婚?係因為愛!既然愛,婚姻中可以做任何事令大家滿足快樂,亦因為愛要令婚姻穩固,家庭幸福。我以前亦好堅持不做AV內容的情節。亦唔想用口,覺得污糟。我諗呢兩年我改變左。

當我見到醫生指甲日日修剪妥,老婆住在診所5分鐘腳程的單幢有仔女好幸福咁!而呢個歌舞群組酒樓隔離個醫生係日日晏晝四點幾五點響診所同個助理二奶扑嘢,仲要個助理外型輸老婆幾條街,束馬尾長髮瀏海中間分界單眼皮,145cm高,又瘦胸冇乜肉4 5歲,仲要個醫生包養佢14年。點解咁,係醫生要有雞的口技與騎功,又害怕污槽,咪比多啲錢同租屋包私家雞專門服務下半身,再送5期收租。

attach1_sign/tmp/phppCfcSL
attach2_sign/tmp/phpbUFgQv
attach3_sign/tmp/phphVElOf
attach4/tmp/php1M3rMZ

大宅

AHGU 發表於 22-8-1 15:21
年輕時點解要同呢個人結婚?係因為愛!既然愛,婚姻中可以做任何事令大家滿足快樂,亦因為愛要令婚姻穩固 ...

嗰刻真係黒人問號,點解啲口味咁奇特?仲要個助理有自閉症特徵,除公式要講的字句唔講其他,係巴士迷仲要日日必坐6號巴士,坐兩個巴士站到總站返工,落場坐兩個站之後(emoji)巴士買飯盒。大家討論發現,二奶好熟巴士路線,高功能自閉症要求唔高,又可以任做任砌。

大家街坊好八掛探究下。發現男人好新鮮感,作妻子想避免老公外出搵食就要煮外面的菜式,而且要煮得更好!食色性也!廚藝,床技亦言。今時今日女人係辛苦架,又要讀到書,又要賺到錢,又要保持身材苗條,又要床技好綁住男人唔好出外搵食。出面啲雞,小三,有乜愛情基礎,咪一味靠床技,用口用利弄到男人死去活來

attach1_sign/tmp/phpyMIRFE
attach2_sign/tmp/phpny4FLX
attach3_sign/tmp/phpyA1CRg
attach4/tmp/phpTWFEXz

大宅

AHGU 發表於 22-8-1 15:33

嗰刻真係黒人問號,點解啲口味咁奇特?仲要個助理有自閉症特徵 ...

要保護自己婚姻,唔好被小三入侵,係要呢啲方面做得比佢哋好。之前大家洗乾淨啲,之後漱下口就可以啦!婚姻內性行為合情合理合法,要盡力滿足對方,可以大家一齊做任何事滿足對方,讓夫妻感情昇華。
唔好等害蟲出現,然後話男人負心,男人係個腦直駁下半身。

珍珠宮

AHGU 發表於 22-8-1 15:21

年輕時點解要同呢個人結婚?係因為愛!既然愛,婚姻中可以做任 ...

唔再覆你,浪費時間,垃圾

人生有好多高階野追求……

男爵府

茶類愛好者 發表於 22-8-1 15:58

佢唔係錯得晒, 有d人真係食色性也, 有d 就唔係, 要判斷你伴侶係唔係, 仲有你接唔接受到

大宅

茶類愛好者 發表於 22-8-1 15:58

無論幾高階,男人在性方面都係咁level,上至醫生下至地盤工,一樣咁賤!
醫生同診所助理要離開香港才可光明正大拍拖。

attach1/tmp/phpdtH3E7
attach2/tmp/phpOB8s1e
attach3/tmp/php5Fiiom
attach4/tmp/phpyDAmLt
attach5/tmp/phpjA6z8A
attach6/tmp/phpO8F0vI
attach7/tmp/phpF73BTP
attach8/tmp/phpUBVohX

男爵府

lLisal 發表於 22-5-10 18:40
如果你地知道自己男朋友或者老公係未識你前單身既時候有叫雞,揼邪骨,搵SP你地又接唔接受到?
...

擔心有性病多d

首頁
12345...9

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊