自由報料

跳至

首頁
12345...14

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

meko~ 發表於 22-8-4 10:48
iherb個78折code用到幾時呀,shopback回贈10%見佢做到8月8號,之後就回復普通回贈rate,iherb d嘢有時無啦 ...
我係咪應該等到 8/8 先買 iherb 呢
現金回贈係 20% 丫

https://www.shopback.com.hk/sale-preview

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

miriam 發表於 22-8-4 11:07
現金回贈係 20% 丫

iherb 8/8回20%正,再入溝淡佢,都要檢視下屋企有啲咩需要,百佳都有4%回贈,呢啲嘢平時都要買,有回贈梗係入定貨

attach1_sign/tmp/php62J0HG

男爵府

回贈既錢,係經咩途徑提走?

大宅

gemmame 發表於 22-8-4 11:34
回贈既錢,係經咩途徑提走?

滿$50就可以轉返去自己銀行戶口,係現金黎架

禁止訪問

男爵府

zoey1105 發表於 22-8-4 12:08

滿$50就可以轉返去自己銀行戶口,係現金黎架
經銀行又幾好喎,可以慢慢儲d回贈

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

meko~ 發表於 22-8-4 01:56
我用iphone一樣情況,但我買減肥的心是火熱的我用電腦買咗啦,用滿美金$80 78折code+ shopback回1 ...

“但我買減肥的心是火熱的”

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

meko~ 發表於 22-8-4 11:30

iherb 8/8回20%正,再入溝淡佢,都要檢視下屋企有啲 ...

頂!要溝貨

大宅

都好多舖頭有回贈喎,見到book酒店8月8號trip.com有12%回贈等我睇下會唔會同小朋友暑假去staycation先

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章

miriam 發表於 22-8-4 11:07
現金回贈係 20% 丫

20%咁多?我一直好想去iherb買嘢,見好多jm話買supplement多選擇又平,不過我一直未行動,要研究下先得

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章

回覆樓主:

想問下大家有咩supplement係iherb必買?我想買b雜、葡萄糖胺+軟骨素、檸檬酸鈣+維他命d

男爵府

減齡達人勳章

請教點運作? 即係要用shopback開你買野既網,係shopback完成付款?
終於成功驗證及開通咗親子王國會員身份啦! 好開心

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

Charlotte_mom 發表於 22-8-4 15:10
“但我買減肥的心是火熱的”
我都係火熱的,但懶性太高了

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

王國長老

Charlotte_mom 發表於 22-8-4 15:11
頂!要溝貨
老友,有咩好買呢,我真係唔地除的

王國長老

youjump 發表於 22-8-4 15:30
想問下大家有咩supplement係iherb必買?我想買b雜、葡萄糖胺+軟骨素、檸檬酸鈣+維他命d
...
我都想有高人俾到資料我去買,我呢個懶人怕懶到求鬼奇奇買囉

王國長老

lilian.chim 發表於 22-8-4 15:33
請教點運作? 即係要用shopback開你買野既網,係shopback完成付款?
我試過用百佳

係 app 度 click 百佳 icon,之後會去到百佳 app,揀完晒野去俾錢,禮成

但我好不幸,想買 4 pack 辛辣麵,揀完第一次俾錢時話得 3 pack,改完再俾得 2 pack,再改同我講得 1 pack,谷鬼氣唔買

大宅

youjump 發表於 22-8-4 15:30
...

魚油丸iherb平過香港好多,香港人出街食飯或者外賣多,食下魚油丸保護心血管,又補腦

大宅

多謝分享,啱啱join咗,我忍手等8月8號

男爵府

減齡達人勳章

回覆 miriam 的帖子

好的,老友記!

男爵府

減齡達人勳章

回覆 tigermom21 的帖子

我都係, join咗, 等到8號先買,宜家研究定先