自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

靚媽latte 發表於 22-8-7 18:15
聽到3下刀聲係醒咗之後

似發夢

男爵府

2024年龍年勳章

chuiyeebird 發表於 22-10-18 08:05

我好快咁睇 我以為你話叫佢去連卡佛買個袋:wa ...

連卡佛

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

chuiyeebird 發表於 22-10-18 08:05

我又係

大宅

咁鬼驚,咁背脊有冇覺得好寒?

複式洋房

靚媽latte 發表於 22-8-7 18:13
今日晏晝喺屋企瞓覺,半睡半醒狀態下,突然feel到有人喺我床邊,貼近我個背脊,但當時冇人係屋企,之後仲聽到3下 ...

嘩 真係堅恐怖

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

靚媽latte 發表於 22-8-7 18:13
今日晏晝喺屋企瞓覺,半睡半醒狀態下,突然feel到有人喺我床邊,貼近我個背脊,但當時冇人係屋企,之後仲聽到3下 ...
NN年前有一晚C6返夜(全屋得我一個)我面向牆打側身訓... 訓訓下感覺好似有人望住我咁,即開眼睇下,見到有一個"女人 "跪係床邊手托著頭望住我訓睇唔到佢個樣,果下心離一離即咪埋眼...幾秒後再開眼唔見左... 嚇到我即開燈... 隔左十幾年我重好記得個"女人"係扎住馬尾,同埋感覺佢無惡意..

什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ic34 發表於 22-10-18 14:10
NN年前有一晚C6返夜(全屋得我一個)我面向牆打側身訓... 訓訓下感覺好似有人望住我咁,即開眼睇下,見到有一個 ...

呢個恐怖。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

my005 發表於 22-10-18 14:13
呢個恐怖。
驚係果下嚇親..,不過過後諗番果個"女人" 外型好似當年嘅我架... 有D懷疑係咪我前世或邊一世來睇下我 所以再講番呢件事唔會驚,太深刻
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ic34 發表於 22-10-18 14:20
驚係果下嚇親..,不過過後諗番果個"女人" 外型好似當年嘅我架... 有D懷疑係咪我前世或邊一世來睇下我 :happy ...

可能係另一生活空間既你,黎八下。

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

男爵府

ic34 發表於 22-10-18 14:10
NN年前有一晚C6返夜(全屋得我一個)我面向牆打側身訓... 訓訓下感覺好似有人望住我咁,即開眼睇下,見到有一個 ...

我會嚇到彈起, 然後望到實睇下佢想做咩

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

NG不ng 發表於 22-10-18 09:48
應該係半夢半醒狀態
呢個時間既夢鏡好真, 有時會有感覺, 聽覺

我有時臨訓著前/半夢半醒 都聽到好多人講野,好街市咁
有次叫自己...醒呀!跟著有個影像矇矇矓矓係 以前打工 放假定放工 係 一田/aeron 睇緊特價野,所以知..原來自己 係會咁

大宅

Tsuimandy 發表於 22-10-18 12:58
咁鬼驚,咁背脊有冇覺得好寒?

冇呀

公爵府

回覆 은우수호 的帖子

看一看"超自然實錄", 原來呢個世界除左物質界, 仲有靈界, 真的不可思議, 很多現象係科學無法解釋, 因為科學既研究對象係大自然/物質, 靈界超出科學的範圍

珍珠宮

小圓圓 發表於 22-10-19 00:03
回覆 은우수호 的帖子

看一看"超自然實錄", 原來呢個世界除左物質界, 仲有靈界, 真的不可思議, 很多現象係 ...

早晨呀!
信則有,不信則無!
既然不信,毋須深究,因為會看到穿鑿附會之處。

子爵府

笑c我

首頁

尾頁

跳至