夫婦情感

跳至

首頁
12345...7

尾頁

伯爵府

牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

sman 發表於 22-10-4 22:03
樓主,想同你講多一樣野,成人既感情世界同我地細個好唔同,唔好直來直往,就算有意都唔好表露無遺,宜收 ...

會呀,因為日後工作,必定會見面。
請放心,我會留一線,因為我需要份兼職工作。
謝謝你

男爵府

Valais 發表於 22-10-4 21:36
唉~~

雖然我唔係 1822,但曖昧呢個動作,我真係未試過。
世事無絶對,但首先要你自己承受得起。
人生呀....是個減法,見一面就少一面,留人間多少愛,迎浮世千重變,如果真係有情人,就做快樂事,別問是刧是緣

20150618bb    發表於 22-10-5 14:39

男爵府

Valais 發表於 22-10-4 17:25
我諗大家都對大家有好感。如果可以發展落去,我會感恩及開心。

如果唔可以發展,我都明白。因為我既身份 ...

我諗佢對你有feel嘅
不過可能你太主動
始終你有小朋友,真係想同你一齊的話,佢考慮嘅野會好多
不如你唔好搵佢一排睇下佢會點啦
其實男人真係唔太鍾意女人太主動

cathngai    發表於 22-10-4 23:02

子爵府

可能初時都有諗嘅,但諗諗吓你有兩個小朋友都係縮沙啦!唔出奇!佢都做得啱,唔開始就要避忌吓

子爵府

其實已經好明顯,唔明要點清楚法,係咪要人當面同你講,唔想同你一齊。
我係你會忘記他。

伯爵府

想生BB熱投

Valais 發表於 22-10-4 16:32
我好想 whats app 問佢,你做緊乜,忙緊乜。但我好怕做多咗,令到佢更反感。我唔想同佢朋友都做唔成。

大 ...

疏遠。不用再多想。
I am Agent P

複式洋房

回覆樓主:

一段會令自己不開心/不安的未知感情

我唔會繼續, 有啲野唔一定要原因/一個說法, 識趣遠離, 都係保護自己的一種方法.
若真心對你的, 你會感覺到的.

伯爵府

牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

多謝咁多位~

明白的~ 我都只希望要一份安穩及開心的關係。

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Valais 發表於 22-10-4 16:47
如果佢想食薯條,而同我講,我唔介意。
但我走咗拉住佢時,佢係縮開。
我根本就唔知佢想點

你問佢想唔想拍拖佢話唔想
你拉住佢的時候佢會縮開
呢個咪就係佢的回應囉
「冇回應」本身已經係一種回應
更何況佢言語上同行動上都已經回應得很清楚了

子爵府

跳躍精靈 發表於 22-10-4 23:58
你拉住佢的時候佢會縮開
呢個咪就係佢的回應囉

完全同意
答案已經呼之欲出
樓主當局者迷而已

子爵府

Valais 發表於 22-10-4 16:28
我係一個有兩個小朋友既媽媽。近來同一個一齊返兼職既男性朋友好好傾。大家都係 whats app傾計。開頭,佢起 ...

我都係和同事WhatsApp講早晨,訓前亦會傾計,食咩野都有大家互相send相,其實我純粹想和同事打好關係,多個朋友咁,有利我工作,但如果對方有誤會,我都會即刻拉開距離,我估對方對你冇feel,佢依家刻意冷淡你,就係想你唔好誤會落去

子爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 好媽媽勳章

跳躍精靈 發表於 22-10-4 23:58
你拉住佢的時候佢會縮開
呢個咪就係佢的回應囉

佢退縮係咪知道你有2個小朋友之後?
正路都會縮。
我B仔10月4日出世. 3.78KG
18MTH 15KG,84.5CM
13MTH 13KG,82.5CM
10MTH 12.42KG(連衫)
6MTH 10.08KG,72.5CM
5MTH 9.8KG(連衫)
4MTH 8.73KG,68CM
3.5MTH 8.98KG(連衫)
3MTH 8.4KG(連衫)
2MTH 6.9KG,61.5CM
1MTH 5.2KG

侯爵府

其實唔使諗到咁複雜, 約會過、相處過但發覺唔夾, 唔打算真係開始, 唔通仲要人數下對你有咩唔滿意? 對方啲 signal 其實異常清楚, 唔好有幻想了。

男爵府

Valais 發表於 22-10-4 21:36
唉~~

雖然我唔係 1822,但曖昧呢個動作,我真係未試過。

睇完樓主post, 樓主覺得遇到好男人, 想爭取, 但男的明顯無跟上, 有可能係樓主做錯野, or 佢有另一個, 不論邊一個, 都係唔夠愛, 我覺得自己順奇自然, 唔再約佢, 因為佢都唔比你約, 唔使做cheap 自已, 當佢普通同事ok

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

aryemyem 發表於 22-10-4 18:49
佢都已經避開你
點解係都要聽一句我根本唔愛你至心死

正確

樓主係都要抓爛塊面。何必呢?

珍珠宮

cathngai 發表於 22-10-4 18:59
你之前已經行早咗一步, 佢已經卻步, 你再行前一步, 佢會嚇到即刻掉頭走。 何不順其自然, 當冇事發生做 ...

同意

其實樓主當初主動問佢想唔想拍拖,已經蝕章。

伯爵府

收到晒~ 謝謝

珍珠宮

sman 發表於 22-10-4 22:03
樓主,想同你講多一樣野,成人既感情世界同我地細個好唔同,唔好直來直往,就算有意都唔好表露無遺,宜收 ...

珍珠宮

Valais 發表於 22-10-4 23:45
多謝咁多位~

明白的~ 我都只希望要一份安穩及開心的關係。

加油

民房

最緊要開心
唔好太大壓力🥹

首頁
12345...7

尾頁

跳至