潮流時尚

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

trin527 發表於 22-12-20 09:21
睇完4年一度世界盃世紀大戰,又繼續去玩,機場已經人山人海,大家提早出門,已經回復之前7成人多,7點幾入 ...

好鐘意睇你的遊記

公爵府

trin527 發表於 22-12-21 08:10
係arrival hall一出門口,過馬路1分鐘乍,上次幫襯同一間佢個司機等我地,但今次話有事故影響,所以遲咗, ...

Day 3
早餐,差不多每日飲latte, 次次都冇加錢酒店食早餐,其一太早要去restaurant, 另外仲要係buffet, 都唔太食到,所以揀D 500-600 yen早餐食已經滿足
食飽又行Hankyu, 聖誕節蛋糕超靚

attach1_sign/tmp/phpJ60BvZ
attach2_sign/tmp/phpFo0bph
attach3_sign/tmp/phpTNCljz
attach4_sign/tmp/phpRutUdR
attach5_sign/tmp/phpH3uL88
attach6_sign/tmp/php7NST3q
attach7_sign/tmp/phpnnejZI
attach8_sign/tmp/phpTcuSU0
attach9_sign/tmp/phpDjKCQi

公爵府

trin527 發表於 22-12-22 20:04
Day 3
早餐,差不多每日飲latte, 次次都冇加錢酒店食早餐,其一太早要去restaurant, 另外仲要係buffet, 都 ...

今日收穫,囡囡夾公仔,我去咗Moncler kids買件褸,咁一定童裝平D啦,VCA係十月未加價前定,今次黎攞
attach1/tmp/php1LRHzk
attach2/tmp/phpCC0mI9
attach3/tmp/phpNSzzRY
attach4/tmp/phpIOS00N
attach5/tmp/php5dcGaD
attach6/tmp/php8FgGks
attach7/tmp/phptt5Quh
attach8/tmp/phpWSieF6
attach9/tmp/phpfqMNPV

公爵府

trin527 發表於 22-12-22 21:17
今日收穫,囡囡夾公仔,我去咗Moncler kids買件褸,咁一定童裝平D啦,VCA係十月未加價前定,今次黎攞

今日晚餐食串燒,LUCUA basement, d牛串好味每人食兩串,兩杯啤酒同兩杯汽水,11000yen
attach1/tmp/phpzGqyhr
attach2/tmp/phpygXOK9
attach3/tmp/phpvRiHeS
attach4/tmp/phpoymZIA
attach5/tmp/php1gHsdj
attach6/tmp/php05cdI1
attach7/tmp/phpXKXgdK
attach8/tmp/phpcqzAIs
attach9/tmp/phpta9aeb

公爵府

trin527 發表於 22-12-22 21:21
今日晚餐食串燒,LUCUA basement, d牛串好味每人食兩串,兩杯啤酒同兩杯汽水,11000yen

忍不住又宵夜,吞拿魚1059 yen, 另外4件600 yen, 唔知幾時先食厭
attach1/tmp/phpAWdD2U
attach2/tmp/phpGlurBC

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

trin527 發表於 22-12-22 20:04
Day 3
早餐,差不多每日飲latte, 次次都冇加錢酒店食早餐,其一太早要去restaurant, 另外仲要係buffet, 都 ...

我覺得阪急的duke cafe 食早餐都唔錯(emoji)(emoji)

公爵府

me920 發表於 22-12-22 21:28
我覺得阪急的duke cafe 食早餐都唔錯(emoji)(emoji)

我找找先

大宅

trin527 發表於 22-12-22 21:17

件褸好靚呀
呢件係童裝? 請問幾多錢?

大宅

新年先去,我都好期待

珍珠宮

orangejuiccce 發表於 22-12-22 18:08
我尋日朝早都去咗高島屋H , 撞唔到你添
呢間H真係百無,一條twilly 都無
好彩下午喺關西機場比我 ...

請問你係指bag strap嗎?勁喎
可以分享吓嗎?

公爵府

felicia314 發表於 22-12-22 22:53
件褸好靚呀
呢件係童裝? 請問幾多錢?

係童裝12碼,18xxx yen ski collection

大宅

請問知唔知銀座店係咪有petit H ?

珍珠宮

邪惡木馬 發表於 22-12-23 09:32

唔係好覺有喎! 定係我睇漏咗

公爵府

邪惡木馬 發表於 22-12-23 09:32

我印象佢冇 petit 只係法國有

大宅

多謝2位解答

男爵府

trin527 發表於 22-12-20 09:21
睇完4年一度世界盃世紀大戰,又繼續去玩,機場已經人山人海,大家提早出門,已經回復之前7成人多,7點幾入 ...

好耐冇入嚟,一入嚟就見到你post, 好開心
又要過追post嘅日子啦

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

好正, 等繼續追

珍珠宮

2023年兔年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

trin527 發表於 22-12-23 06:49
係童裝12碼,18xxx yen ski collection

18000? 少咗個0??

件jacket 好靚呀

公爵府

NiaBB 發表於 22-12-23 17:59
18000? 少咗個0??

件jacket 好靚呀

係打少咗添

公爵府

trin527 發表於 22-12-23 19:53
係打少咗添

今日Day 4
天氣超凍1-4度,行秷USJ
上月買門票加fast pass
9:00 bfast, 9:45已經入到去,不過一出JR居然落雪,上次日本市區見都n年前,今日仲時大時細,落下停下咁,隻手凍到冇乜反應
attach1/tmp/phpz0OMZu
attach2/tmp/phpoF9gZI
attach3/tmp/phplrIDZW
attach4/tmp/phpq3ex0a
attach5/tmp/phpbs0T1o
attach6/tmp/phpYFyt3C
attach7/tmp/php9JJl5Q
attach8/tmp/phpwgMu74
attach9/tmp/phptxPU9i

首頁
12345...7

尾頁