自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

小小馬奇朵 發表於 23-4-5 12:52
應該唔止23吋啩

妖!

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

好樣衰

侯爵府

回覆樓主:

有小蠻腰唔係問題,白敬亭都係小蠻腰
但著到咁,仲跳埋咁嘅舞姿就難頂啲

別墅

esmehouse 發表於 23-4-5 14:35
最怕啲嬸嬸幾十歲仲帶啲公仔出街

今日行過皇室堡,成班姜嬸就係拎住隻公仔影相打卡
真係嚇死人

公爵府

老老實實,哩類樣好得妹妹仔喜歡。我20歲時都係哩類

用戶要求終止服務

唔見得d 仔仔會鍾意呢type 囉

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

sheep2 發表於 23-4-5 16:55
唔見得d 仔仔會鍾意呢type 囉
佳仔鍾意咪得囉
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

hello_sunshine 發表於 23-4-5 16:39
今日行過皇室堡,成班姜嬸就係拎住隻公仔影相打卡
真係嚇死人

做依班嬸嬸嘅老公真係慘,前夫前前夫後,一大頂綠帽由頭笠到尾 調返轉如果人夫咁樣追女星法,仲要前妻前前妻後,可能已經俾老婆打一鑊金
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

別墅

esmehouse 發表於 23-4-5 16:59
做依班嬸嬸嘅老公真係慘,前夫前前夫後,一大頂綠帽由頭笠到尾 調返轉如果人夫咁樣追女星法, ...

真係唔知有咩好影
影真人就話啫

attach1/tmp/phpFjkd4T

侯爵府

開心吸收勳章

百貨應百客,鍾意佢嘅都係品味獨特

侯爵府

開心吸收勳章

hello_sunshine 發表於 23-4-5 17:04
真係唔知有咩好影
影真人就話啫

真係成班大嬸喎。

別墅

Glau 發表於 23-4-5 17:06
真係成班大嬸喎。

姜嬸個名唔係浪得虛名

大宅

回覆樓主:

佢隻右手咩事,係都要了下果個位

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

小小馬奇朵 發表於 23-4-5 13:14
Anson Lo騷後表受傳媒訪問時,談到這一身「進擊的露腰裝」,就顯得有點害羞,直言跳舞有大動作時,件衫會愈 ...
之前係 『白滑纖腰』,而家係『有點害羞』,下次會唔會用『嬌滴滴』去形容

公爵府

Onlok 發表於 23-4-5 13:07
咪玩啦!白滑形容男人?
不過如果我鍾意乸型,我會like.
而家香港興sissy 嘛。

嬸嬸抱抱

寶石宮

Glau 發表於 23-4-5 17:06
真係成班大嬸喎。
仲要係花姐身形

別墅

esmehouse 發表於 23-4-5 17:21
仲要係花姐身形

所以姜打回原形
姜嬸都不離不棄

不知幾襯

公爵府

BK Milk勳章

加菲貓3 發表於 23-4-5 12:57
個鼻做咩,歪得咁犀利

佢唔係去完韓國返黎咩?

子爵府

小小馬奇朵 發表於 23-4-5 12:52
應該唔止23吋啩

應該25-26 啫

公爵府

BK Milk勳章

加菲貓3 發表於 23-4-5 16:42
老老實實,哩類樣好得妹妹仔喜歡。我20歲時都係哩類

後生女好少鍾意呢type,MC個類就多d。

首頁

尾頁

跳至