自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

kc_01k 發表於 23-6-2 13:30
楊冪唔會3年嚟都冇見過個女吓嘛?好悲哀,愛不能用錢買

睇過內地訪問,佢話有電話溝通。好似個囡有時女會講吓英文。不過應該係好幾年前嘅訪問。
亦有傳聞,佢比錢前夫主力湊女。

男爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

人在江湖,身不由己。唔係話退就退,後面可能大把人跟住揾食。想做歸家娘?談何容易呢?

子爵府

nancy29 發表於 23-6-2 14:43
佢而家成個未婚少女咁,好似將有個女呢樣野當從未發生過咁

自己呃埋自己甘

珊瑚宮

個女人當自己冇生過咁!

男爵府

opclk99 發表於 23-6-2 12:46
大把錢但連撫養權也不要,
依個女人好人限。

佢地有簽協議,如果劉再婚,要即刻交返撫養權出來。每個月天價撫養費,劉家都撈唔少,佢地肯俾咩。

劉凱威而家有新歡,佢都唔見得係好爸爸,咪又係成日係大陸見得個女少

禁止訪問

2024勳章 虎到金來勳章

子爵府

LoveCorgi2 發表於 23-6-2 13:39
仲要成日扮啲萬人迷角色先頂唔順。

好難頂

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

Jomancc 發表於 23-6-2 21:02
佢地有簽協議,如果劉再婚,要即刻交返撫養權出來。每個月天價撫養費,劉家都撈唔少,佢地肯俾咩。

劉凱 ...

楊幂同你講㗎?

公爵府

回覆樓主:

有D女人係好狠心!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

其實又點知係唔係劉家唔俾楊冪見個女,從來都係劉家兩個男人出嚟數人。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

伯爵府

大把呢類女人,生完唔要,唔係所有女人都有母性

公爵府

2024年龍年勳章

rose-mag 發表於 23-6-2 23:56
其實又點知係唔係劉家唔俾楊冪見個女,從來都係劉家兩個男人出嚟數人。 ...
咪係~
我見過話劉家只係俾楊冪响酒店之類嘅地方見個女~
個女咁細個,即係要人帶出去~
劉家玩嘢唔帶出去,鬼知咩~
然後就話人好耐冇嚟見個女

大宅

nancy29 發表於 23-6-2 14:43
佢而家成個未婚少女咁,好似將有個女呢樣野當從未發生過咁

我都係睇報導 先突然記返起原來佢有個女

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

凌陵綾 發表於 23-6-2 08:09
咪係~
我見過話劉家只係俾楊冪响酒店之類嘅地方見個女~
個女咁細個,即係要人帶出去~

成日見到叉燒炳出踩楊冪,佢個仔夜光劇本果單唔見佢講?

要講的話,劉愷威都好人有限,以前都唔見得佢有時間湊女,佢個女友係大陸人,唔通佢唔駛上去就搵到個大陸女友?而家冇job先至多D時間喺香港"痴"住個女啫。

花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

子爵府

回覆樓主:

點解唔自己湊?請幾個保母私教都得啦?如果劉家咁衰,跟自己,放工返屋企日日睇下個女咪仲好?除非唔想有個拖油瓶阻住搵第2春。

公爵府

2024年龍年勳章

Vengerov 發表於 23-6-3 00:30
點解唔自己湊?請幾個保母私教都得啦?如果劉家咁衰,跟自己,放工返屋企日日睇下個女咪仲好?除非唔想有個 ...
呢個好多傳聞嘅~
有傳楊原本想爭撫養權,然後劉家話小朋友習慣响香港生活,所以最後先共同撫養
咁劉家响香港,小朋友跟爺爺嫲嫲應該多過跟外公外婆吧!(楊家响北京)
兩個都本地嘅,就話可以輪流啫~

又有傳因為楊諗過自己仲後生,可能會再婚,所以有個條件係劉不能再婚
免得後父後母嗰啲啦!
結果基本上楊嗰啲得個傳字,(本來拍拖也不包結婚嘅~)
而劉應該真係想娶李,而且據傳已經有咗

所以又有傳楊打算花5億爭返個女,然後劉話唔要楊啲錢(難道嗰5億係俾佢)
仲話李比楊適合當媽(不知哪來的自信,難道因為李好得閒???)
講真嗰5億拎嚟打官司唔係更好???

好懷疑劉家成日同小朋友講阿媽壞話~

男爵府

各有各講,香港人多數站劉果邊,微博果邊講到楊好慘,係劉家唔俾佢見女。不過我就雙方都唔站

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊