自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

水晶宮

廢柴孖條 發表於 23-6-26 18:35
咁又假咗D,不過早係21年原來有人爆咗出來,但得字面當然無人信

...

睇到瓜話3個娃3個媽,第一個係偶練時期,時尚圈女大佬。偶練係18年,19年個B出世

公爵府

蔡徐坤喎, 唔好啦, 我都幾鍾意佢

男爵府

Elenalan 發表於 23-6-26 18:40
睇到瓜話3個娃3個媽,第一個係偶練時期,時尚圈女大佬。偶練係18年,19年個B出世
...

如果係真,佢經紀公司好唔掂,無人管管佢下半身

子爵府

微博上嘅網民話根據這幾年的吃瓜經驗,辟謠了不一定是假的,不辟謠一定是真的,這個瓜到目前最錘的其實是工作室至今沒有回應,據狗仔爆料到現在七個小時,已經錯過黃金公關期了

子爵府

廢柴孖條 發表於 23-6-26 18:52
如果係真,佢經紀公司好唔掂,無人管管佢下半身

吳簽同李易峰都係啦,邊個經紀公司可以管到

男爵府

cheung2013 發表於 23-6-26 18:55
吳簽同李易峰都係啦,邊個經紀公司可以管到

凡凡係賤!但我覺得峰峰罪不至C,佢叫G啫,又冇玩變態/未成年/群交之类!但蔡嘅經理人應該管下佢要帶套,帶咗咪乜事都無攞,只係衰一夜情,又無錢銀交易,佢D鐘粉實原諒佢

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

廢柴孖條 發表於 23-6-26 13:42
繼李易峰,鄧倫,陳飛宇後,又多個紅星沒落

好似仲有一個頂流,佢講有2位,一位係蔡徐坤,我都等埋第2位,希望唔好我鍾意果d
日本の平安を祈ります

子爵府

廢柴孖條 發表於 23-6-26 19:00
凡凡係賤!但我覺得峰峰罪不至C,佢叫G啫,又冇玩變態/未成年/群交之类!但蔡嘅經理人應該管下佢要帶套, ...

大陸喎會被廣電局封殺(列為劣跡藝人),忠粉原諒佢都冇用,邊間資本敢用佢?你睇李雲迪、鄭爽都係私德問題都被封殺冇得撈,後續仲有可能有大量嘅代言違約賠償

男爵府

cheung2013 發表於 23-6-26 19:02
大陸喎會被廣電局封殺,忠粉原諒佢都冇用,邊間資本敢用佢?你睇李雲迪、鄭爽都係私德問題都被封殺冇得撈 ...

李雲迪及鄭爽同李易峰一樣犯法,佢如帶套玩一夜情唔算犯法,會好似陳飛宇一樣,神隱一排應該可以,但佢而家衰唔帶套攪大咗個女仔,仲要叫人打胎就真係玩完

子爵府

廢柴孖條 發表於 23-6-26 19:05
李雲迪及鄭爽同李易峰一樣犯法,佢如帶套玩一夜情唔算犯法,會好似陳飛宇一樣,神隱一排應該可以,但佢而 ...

鄭爽棄養,李雲迪和李易峰衰嫖娼,鄧倫逃稅
嫖娼呢啲喺其他國家係好小嘅事,喺大陸就變咗違法

男爵府

cheung2013 發表於 23-6-26 19:06
鄭爽棄養,李雲迪和李易峰衰嫖娼,鄧倫逃稅

所以咪犯法,但陳及蔡係一夜情,不 涉及金錢交易,所以不犯法,但而家蔡叫人落仔就吾知算唔算犯法,評論區都有講,只要當初佢帶套,其實乜事都無!

子爵府

廢柴孖條 發表於 23-6-26 19:09
所以咪犯法,但陳及蔡係一夜情,不 涉及金錢交易,所以不犯法,但而家蔡叫人落仔就吾知算唔算犯法,評論區 ...

微博上女主角視頻都爆埋出嚟啦

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

cheung2013 發表於 23-6-26 19:14
微博上女主角視頻都爆埋出嚟啦

狗仔話蔡呢單野仲有野爆,所以話蔡暫時都唔敢回應
日本の平安を祈ります

伯爵府

又一個出事,經理人公司好心管下其下班仔,粉絲又失望,佢地都少棵搖錢樹啦

別墅

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

廢柴孖條 發表於 23-6-26 17:45
佢無犯法,只係唔好睇啫,佢套晧衣行都仲未上到畫

皓衣行上唔到係因為係BL劇,唔關佢個人事嘅

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

這些不用成本的假新聞,由2018 年已經開始黑坤了⋯⋯ 每次都是爆假/ 流料買熱搜,工作室澄清時就沒太多人關注⋯就是因為這麼多不實的報道,加上網暴,坤就創作出「蒙著眼」這首歌

熱搜了這麼多小時,沒有-個品牌解約,沒有-個站姐脫粉回踩,還有合作過的主特和幕後人員為坤人品說話

昨晚曼谷演唱會,坤說:You are the angel.Sometimes you know devils around us, but, you and me, we can beat it.

我們ikun 相信蔡徐坤

https://weibo.com/3094723073/4916975547449425

attach1_sign/tmp/php3tD4zn
attach2_sign/tmp/phpoA6g11
attach3_sign/tmp/phphESLsG
attach4_sign/tmp/phpc04sUk

男爵府

vivibabyvivi 發表於 23-6-26 21:18
皓衣行上唔到係因為係BL劇,唔關佢個人事嘅

唔知,網傳八月播,但會盡量刪陳戲份!不過上得電視,要過檢都唔會好似BL泰劇咁,可能好似陳倩令變講男男兄弟情

別墅

真定假呀

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

廢柴孖條 發表於 23-6-26 21:28
唔知,網傳八月播,但會盡量刪陳戲份!不過上得電視,要過檢都唔會好似BL泰劇咁,可能好似陳倩令變講男男 ...

好似本身都係大改架喇,因為跟原著冇可能出到街!!初初話要加陳瑤戲份,依家仲要減飛宇嘅戲,咁成套戲會變成點呀?

題外話:羅雲熙做楚晚寧呢個角色真係絕,諗下已經興奮

首頁
12345...8

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊