自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

lsftsang 發表於 23-7-31 23:39
似係一大堆人上不同的朋友家玩。

咁佢可能唔知幾時成班朋友玩夠返屋企,所以答唔到你? 佢會講去朋友度已經算係咁,我以前一向只同阿媽講同朋友出街同埋唔駛留飯咋,講真去到幾點話唔埋,佢又一向唔知我d朋友名,總之我唔會太夜返屋企就得。

你係咪冇用開family link? 舊年我個仔換手機,我氹佢繼續用family link,我話我唔想佢去玩時我仲send msg 打擾佢, 一睇fam. link 我知佢位置就ok,同埋我又可以share 我個 location 俾佢知,咁佢至肯繼續用。

大宅

請問family link 如何set ?

侯爵府

反叛期好難搞
易放難收!

珍珠宮

如果出街 我耐不耐就會問下佢去邊或者問去邊度 但唔係次次問
如去朋友屋企過夜就一定問係邊區 同邊個人 仲有冇其他人一齊 我識唔識等等 佢地試過答我講你都唔知係邊個 比我鬧爆佢
我答佢就算我唔識起碼如果有乜事 你失蹤我報警都識講你最後同咩人一齊呀.
我又唔係要check 你 你都比個安心我 係咪咁都唔得先 之後我再問佢哋就乖乖答我.

地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我仔都係升中四, 如非必要返學校, 都宅喺屋企, 夜瞓遲起, 講極唔聽
偶爾會同人打online game. 叫佢約人出街 就話出街好熱 唔郁

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊