影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

littlesister 發表於 23-10-11 17:21
我知你講邊張相,有人講話其實唔係肖战,不過證實唔到,但佢青年時幾肥下,所以雙眼皮唔明顯唔奇,但佢大 ...

佢太好食零食,尤其薯片,參加選秀節目時被out,以為冇機會了,回家又食過變肥咗。 呢兩張係佢讀大學時期嘅相。
attach0/tmp/phpCHqXWP
attach1/tmp/phpgqwwVS

琥珀宮

畀面勳章

kyliema2006 發表於 23-10-11 17:37
若無動過刀,那麼真的是天生丽質,注定要入娛圈。

肖战係靚仔,但佢最值得人鍾意,係人格味力,佢對於角色塑造既執著,同埋佢既智慧同文化內涵,係最吸引人既,唔知你有冇睇過玉骨遙肖战專訪,佢真係好有想法既演員,好建議你睇下佢既訪問,有d 係2021 年,有d 係播劇時既專訪,都好值得睇

琥珀宮

畀面勳章

olkan 發表於 23-10-11 22:59
佢太好食零食,尤其薯片,參加選秀節目時被out,以為冇機會了,回家又食過變肥咗。 呢兩張係佢讀 ...

睇花絮,佢拍陳情令時都成日食薯片,但紅左之後,佢就好自律,從來無見佢肥過

珍珠宮

littlesister 發表於 23-10-12 07:04
睇花絮,佢拍陳情令時都成日食薯片,但紅左之後,佢就好自律,從來無見佢肥過
...

記得有段對住花絮攝影師話自己唔食零食,轉頭俾一博話佢剛剛先食完。

大宅

kyliema2006 發表於 23-10-5 07:43
睇過玉骨遙的jm,妳們會如何詮釋結局,相信時影重返人間嗎?何解呢?

睇完啦,我覺得結局係時影死左,化成雪寒微花瓣,最後兩人相對望係顏兒想見到時影。

大宅

kyliema2006 發表於 23-10-6 08:48
我都係第一次睇完肖戰的劇,而家follow左佢fans IG。他是唯一一個artiste我follow左。希望遲d我會冷靜番, ...

我宜家個腦海都不停諗住時影個樣,肖戰實在太吸引。顏兒到後期,塊面瘦左,髮型都改變了,比開頭樣子好左。不過佢同肖戰拍埋一齊,兩個顏值真係淨好遠,難怪大部分人都話佢趕客。

男爵府

minnanotabo3030 發表於 23-10-13 08:37
睇完啦,我覺得結局係時影死左,化成雪寒微花瓣,最後兩人相對望係顏兒想見到時影。
...

其實呢個係應該正常的演譯。但係,呢個結局太悲慘了。

我希望係:時影死時,黃天介子閃了一下,而跌落在顏兒的花瓣也特別閃亮。可能時影的靈魂已化入花瓣,待雪咩花開時再復生。有網友話時影最後一個shot係有影嘅,所以係重返人間。就好似阿淵都俾條龍救返一樣。

聽聞小說原著,時影同顏兒最終係有子女的(不知真假)。

侯爵府

育兒性格勳章

minnanotabo3030 發表於 23-10-13 08:48
我宜家個腦海都不停諗住時影個樣,肖戰實在太吸引。顏兒到後期,塊面瘦左,髮型都改變了,比開頭樣子好左 ...

聽聞因為顏值被鬧得太勁,後面的集數唯有幫女主瘦面。。。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

olkan 發表於 23-10-4 22:36
除早期劇集比較瘦,之後為拍王牌部隊有去健身同運動,之後一路keep住keep fit。
今日他生日呀! 為 ...

珍珠宮

fannymama123 發表於 23-10-15 16:28

有聞她怪服裝組攪到佢咁,但有關人士反而寫文反駁她,話佢冇好似其他女藝人咁留髮等做預備,攪到要戴假髮.....

男爵府

olkan 發表於 23-10-15 20:11
有聞她怪服裝組攪到佢咁,但有關人士反而寫文反駁她,話佢冇好似其他女藝人咁留髮等做預備,攪到要戴假髮. ...

我以為古裝頭 ,全部都要戴假髮。

大宅

olkan 發表於 23-10-15 20:11
有聞她怪服裝組攪到佢咁,但有關人士反而寫文反駁她,話佢冇好似其他女藝人咁留髮等做預備,攪到要戴假髮. ...

原來後期是P左圖,特登瘦面,仲同服裝組互相埋怨。其實我覺得兩邊都有問題,女主角顏值真是一般,冇得怪人,服裝組又唔識幫佢執靚個樣,再加上男主角是超級頂流顏值天花板,對套劇又有期望,所以甘多人狂踩女主角。

珍珠宮

minnanotabo3030 發表於 23-10-16 13:14
原來後期是P左圖,特登瘦面,仲同服裝組互相埋怨。其實我覺得兩邊都有問題,女主角顏值真是一般,冇得怪人 ...

但有啲野自己唔預備,人家化妝頭飾服裝組都難救。做女一唔減肥已經 ,除非個女一擺明係做丑女。
近來佢的網上照片係瘦的。

琥珀宮

畀面勳章

olkan 發表於 23-10-12 11:00
記得有段對住花絮攝影師話自己唔食零食,轉頭俾一博話佢剛剛先食完。
...

鏡頭前都照食薯片啦佢 不過拍阿令時佢真係勁瘦,又話太熱太累食唔落野,所以食零食都唔怕

琥珀宮

畀面勳章

minnanotabo3030 發表於 23-10-13 08:37
...

小紅書好多小說粉引經據典解釋時影無死,不過呢個open ending 足夠令觀眾意難平啦,我而家見到時影都覺得有少少心痛,其實都2好成功

琥珀宮

畀面勳章

fannymama123 發表於 23-10-15 16:28

其實好多人都有p 既,如露絲p 瘦面,楊紫都有p, 根本經常發生,有d 人濾鏡磨皮,玉骨遥反而無咩呢d, 時影毛孔都見到

琥珀宮

畀面勳章

kyliema2006 發表於 23-10-13 09:18
其實呢個係應該正常的演譯。但係,呢個結局太悲慘了。

我希望係:時影死時,黃天介子閃了一下,而跌落在 ...

原著佢地活多27年有個女,鏡雙城女主係時影後人

男爵府

littlesister 發表於 23-10-16 20:09
原著佢地活多27年有個女,鏡雙城女主係時影後人

yeah 咁樣,無玄念就是復生吧~

小說,妳看過嗎?係咪無咁慘呢?

大宅

littlesister 發表於 23-10-16 20:07
其實好多人都有p 既,如露絲p 瘦面,楊紫都有p, 根本經常發生,有d 人濾鏡磨皮,玉骨遥反而無咩呢d, 時影 ...

露思比起陳芊芊,宜家已經好瘦喎。玉骨遙,我都覺得有濾鏡,但唔影響時影,反正佢都係皮膚顏值無瑕可擊。我開始睇佢的驕陽伴我,就好像冇點濾鏡P圖,個樣真實好多。

珍珠宮

回覆樓主:

https://youtu.be/mTmh0MKnnHI?si=w3OdY-IjhhBwcsTI
好溫柔嘅歌聲
好sharp嘅造型,希望快啲有高清相出啦!微博有人話香港店已掛出廣告。
attach0/tmp/phpOeTvA5

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊