影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

tpyjasmine 發表於 23-10-16 06:48
我睇晒了
軌道其實都利害了
河已經好努力

係呀, 軌道都好厲害
河設計令自己同偲緩入監獄真係令人拍案叫絕, 好似睇緊d 咩宮心計咁 死亡遊戲咁到贏到, 見佢激動到喊, 可見壓力有幾大, 我都睇到好激動, 可惜東載咁被人foul 左, 如果佢可以留低, 應該都可以入到前四
[img=500,400][/img]

公爵府

miu~miu 發表於 23-10-16 12:15
係呀, 軌道都好厲害
河設計令自己同偲緩入監獄真係令人拍案叫絕, 好似睇緊d 咩宮心計咁 死亡遊戲 ...

佢設計自己入獄真係好掂
因為個個人做嘅動作都向緊佢想要嘅方向走
又要做戲隱藏自己嘅想法唔比擦覺到

死亡遊戲,佢真係好緊張
我睇到都緊張埋一份
講真真係記錯一步就會輸
好彩佢有策略落棋,算是贏得精彩
對手都記唔住佢有這一手

總之集集都緊張精彩
希望有第二季
我覺得設計遊戲嘅人仲利害

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

tpyjasmine 發表於 23-10-16 21:25
佢設計自己入獄真係好掂
因為個個人做嘅動作都向緊佢想要嘅方向走
又要做戲隱藏自己嘅想法唔比擦覺到

死亡遊戲真係好難, 就算有策略, 都要記得邊隻係自己, 就咁記都難, 更何況當刻壓力, 氣氛, 都會大受影響, 河真係贏得漂亮
淨三人時個鋪棋, 我覺得軌道係扮出錯 foul 東珠, 以佢嘅能力, 我唔覺得佢會咁大意囉

公爵府

miu~miu 發表於 23-10-17 14:42
死亡遊戲真係好難, 就算有策略, 都要記得邊隻係自己, 就咁記都難, 更何況當刻壓力, 氣氛, 都會大受影響, ...

係,所以…好睇之處就係咁
又緊張,又壓力,想著點贏
走到最後果三位,東珠,軌道同河
都係實力,實至名歸!

如果係咁,軌道都有心計
好睇,各壞鬼胎

珍珠宮

tpyjasmine 發表於 23-10-17 20:56
係,所以…好睇之處就係咁
又緊張,又壓力,想著點贏
走到最後果三位,東珠,軌道同河

估咋, 硬係覺得軌道唔似會咁大意, 完全係低級錯誤

子爵府

miu~miu 發表於 23-10-17 14:42
死亡遊戲真係好難, 就算有策略, 都要記得邊隻係自己, 就咁記都難, 更何況當刻壓力, 氣氛, 都會大受影響, ...

軌道咁鍾意做筆記,計埋步驟,所以半決賽明顯計哂數自己點樣先可以入到決賽,當時有足夠時間比佢思考。

呢個節目最大贏家係河錫辰,就算決賽輸左,佢一樣會係最受歡迎,因為人品贏哂。

珍珠宮

huiwo太太 發表於 23-10-19 17:41
軌道咁鍾意做筆記,計埋步驟,所以半決賽明顯計哂數自己點樣先可以入到決賽,當時有足夠時間比佢思考。

...

所以我覺得軌道係扮野, 特登犯錯整走東珠
河真係大贏家, 最緊要係真人唔係拍戲, 有品, 有智慧, 有EQ, 有毅力, 佢係會好細心觀察, 再謀定對策, 諗起佢係監獄解鎖, 快到你唔信

珍珠宮

miu~miu 發表於 23-10-19 21:18
所以我覺得軌道係扮野, 特登犯錯整走東珠
河真係大贏家, 最緊要係真人唔係拍戲, 有品, 有智慧, 有EQ, 有毅 ...

同埋以為佢好理性
但偲源走左佢喊到乜咁
我都有唸點解唔男人去先

珍珠宮

andyan324 發表於 23-10-20 22:57
同埋以為佢好理性
但偲源走左佢喊到乜咁
我都有唸點解唔男人去先

就係咁先吸引人, 理性得黎原來又幾感性,解左個鎖又偷偷放入偲源個袋, 幾浪漫

大宅

偲源同河錫辰好似拍緊愛情片
睇完呢套魔鬼的計謀,好鍾意河(emoji)️,即刻找他的舊劇來看,網上好多人推,劇名是1%的可能性,這套真是滄海遺珠,甜到漏的愛情劇

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

剛剛睇晒,真係睇遲d字幕都唔知玩法。

設計遊戲果個真係好勁!韓國綜藝遊戲真係好好睇

我仔竟然有晚唔覺意陪我睇左陣,之後就開始陪我睇,今日再睇佢話好耐都冇坐係個廳幾個鐘

男爵府

andyan324 發表於 23-10-20 22:57
同埋以為佢好理性
但偲源走左佢喊到乜咁
我都有唸點解唔男人去先

偲源有講.
因為自己大意. 好大機會會輸.
佢諗住可以記住每一個step. 同番河講. 等河多啲把握win

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊