自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆樓主:

Keep住曖昧,唔清唔楚,係自私,渣男,速速離開

男爵府

Mooooonie 發表於 23-10-29 15:08
但我消失佢會出現,不過你啱,又冇明顯追求動作,係唔應該諗咁多

出現咁有冇行動?冇就bye bye 佢啦!明顯想你自動送上門啦。我未結婚前遇過不少cheap 男、見唔少。直到c6 出現先知乜叫真心,同d cheap 男行為完全不同我先醒覺

男爵府

真心鐘意你既唔會咁, 佢地只想釣你癮/ 享受追求既過程。就算前期有幾進擊都好,見你心郁郁之後突然冷淡,呢d要立即離場呀

水晶宮

回覆樓主:

無咩好問,問咗都覺得自己蠢,認為咩答案會滿意?
真係咁鍾意你,死抓實唔放啦,唔驚被第二啲男人搶咗咩,女人花期有限,咁自私唔為個女人設想,要名份要生仔都趁早啦
再諗都係多餘
俾我會block咗佢,消失得無影無蹤,唔好再浪費我青春同時間,因為第時你會覺得自己好戇居

水晶宮

回覆 Mooooonie 的帖子

係呀。拍緊拖的,大家有承諾的,佢冷淡,你應該關心,亦有權問過究竟。
曖昧關係,對等反應。你唔需要變得好hostile,但亦唔需要好殷勤。

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

fivebeanrice 發表於 23-10-29 14:42
你唔知佢有“bk 力嫂”成日住佢咩?

力嫂。。。都係度咩

大宅

問咗盞後悔,男人仲以為自己好有寶

子爵府

Mooooonie 發表於 23-10-29 10:58
當雙方都知道兩人正處於曖昧關係,但比較愛的那一方因為種種原因,例如忍受不了曖昧但對方沒有要進一步嘅意 ...

你結咗婚未?對方有冇老婆或女朋友?

珍珠宮

切斷一切聯絡方式

複式洋房

Mooooonie 發表於 23-10-29 10:58
當雙方都知道兩人正處於曖昧關係,但比較愛的那一方因為種種原因,例如忍受不了曖昧但對方沒有要進一步嘅意 ...

又唔知對方會唔會性格極端果D,仲慢慢傾咩? 一陣反顛就大件事,反正都唔會走落去,直接消失啦

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊