自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

ddjonas 發表於 23-11-30 11:34
靚湯早前未有透露婚禮的確實舉行,只表示聖誕節依然會在香港度過。而有傳媒指靚湯所指的「亞熱帶地方」婚禮 ...

咁高調

別墅

男爵府

有無諗過50 歲大壽一齊擺

男爵府

YEOMORGAN 發表於 23-11-30 15:44
你打少一個字,係高調地 扮 低調

你啱

男爵府

vivi_C 發表於 23-11-30 18:46

覺得會趕5張前結婚, 原來仲有幾個月咋

公爵府

vivi_C 發表於 23-11-30 18:46

子爵府

cy101 發表於 23-11-30 12:32
想睇鄭生鄭太出唔出現?

談到馬國明與湯洛雯下月在外地舉行婚禮,問到他會否出席?他坦言不在港舉行讓他比較「頭痕」,因要照顧小朋友。

原文網址:鄭嘉穎能力有限唔再生B 畀馬國明婚禮搞到好頭痕 | on.cc東網 | 繽FUN星網 https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20231130/mobile/bkn-20231130204417965-1130_00862_001.html

子爵府

sinchui 發表於 23-11-30 21:48
談到馬國明與湯洛雯下月在外地舉行婚禮,問到他會否出席?他坦言不在港舉行讓他比較「頭痕」,因要照顧小 ...

另一報導:

鄭嘉穎今日(30/11)現身尖沙咀出席頒獎禮,就事件接受《香港01》訪問時表示:「我諗有家庭係一個原因,疫情又係一個原因,亦都去到人生某一個階段都係一個原因,時間一日得24個鐘頭,你想點樣去過,當到你去到唔同嘅階段你就會明,你會覺得有啲嘢係會浪費時間時,浪費時間嗰啲嘢你就會cut咗佢,咁所以你會用喺啲值得嘅地方。

原文網址: 鄭嘉穎被傳同馬國明不和 8字親揭缺席「鐵馬家族」真相句句有骨 | 香港01 https://www.hk01.com/article/967036?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral

子爵府

sinchui 發表於 23-11-30 21:56
另一報導:

鄭嘉穎今日(30/11)現身尖沙咀出席頒獎禮,就事件接受《香港01》訪問時表示:「我諗有家庭係 ...

(續)
我係鍾意靜,可能同我以前成長有好大關係,因為我係一個人自己大,家姐唔係同我一齊,所以我慣咗,唔怕孤獨。反而我而家要適應熱鬧,熱鬧有熱鬧嘅開心,咁所以唔同階段有唔同階段嘅嘢。(咁其實就係睇吓同咩人去熱鬧啦!)無錯啦,你就係講到重點來。咁如果你想同嗰啲人熱鬧咪去熱鬧,咪去做囉。」

對於被指同馬明不和,嘉穎表示:「大家都識咗咁多年,有咩話唔啱啫,我諗熟嘅都會明白,唔同階段去做唔同嘅嘢,咁佢去到呢個階段,佢都會明,有啲嘢係要取捨。(馬明結婚會唔會出席?)如果要離開一段時間,咁會有啲難搞囉。」

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

是旦啦

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

希望佢地快啲結, 好煩

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

TMC3012 發表於 23-12-1 22:48
希望佢地快啲結, 好煩

佢哋呢pair未算煩,早幾年宋熙年同陳乜桑,講足幾年我以為佢哋已經結咗婚,原來訂婚搞呢搞路搞足幾年,由本來對佢哋冇乜點,都家陣見到佢哋呢一pair極之討厭!
佢哋令人煩厭嘅程度,比起馬明兩個衰十倍都唔止

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Anpanmama 發表於 23-12-1 23:05
佢哋呢pair未算煩,早幾年宋熙年同陳乜桑,講足幾年我以為佢哋已經結咗婚,原來訂婚搞呢搞路搞足幾年,由 ...

佢地

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

最怕佢地又要講, 到記者問到又表現到唔想多講...

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊