自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

Kamansnow 發表於 23-12-27 16:25
回覆 corinthians 的帖子

我係佢初初選港姐已經覺得佢係心機女,而家更加覺,而且似係不擇手段博上位個種 ...

我記得佢上思家大戰講曬勁粗俗
老實講,要等價交換?我相信有女仔質素好過佢啦

大宅

回覆 popocat 的帖子

我都記得呀!就係質素唔好先要等價交換,佢似呢d 不擇手段嘅人!你都識講大把人好過佢,咁點解個d 女仔冇被捧呢!?

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

Kamansnow 發表於 23-12-27 20:45
回覆 popocat 的帖子

我都記得呀!就係質素唔好先要等價交換,佢似呢d 不擇手段嘅人!你都識講大把人好過 ...

我意思係可能唔止佢肯交換

伯爵府

2024年龍年勳章 2018父親節勳章

佢完全係黃心穎2.0...又係果d人...為求目的不擇手段!!!

大宅

我覺得東張新嗰班係王嘉慧ok
其實係港姐冠軍相但落選,之後再競選第一round就foul好意外

大宅

回覆 awvn 的帖子

機心好重,好aggressive 個種人! 安心之前,我又唔覺黃小姐有咩問題!但何沛珈就一眼見到就覺得係個種人!

男爵府

我係餓底 發表於 23-12-26 20:16
我仲以為冇人聽得出添,佢啲懶音真係聽到想死,唔明慌張西望點解咁重用佢
...

X 2
仲要有d死唔斷氣嘅感覺
非常唔掂

大宅

回覆 Crabmeatsoup 的帖子

如果又夾硬比飛躍佢,咁就更加係造馬,而且更加令人反感及討厭!佢何德何能呀!完全未夠班! 唔該Tbb 唔好成日當觀眾白痴啦!

男爵府

回覆樓主:

本身已經麻麻哋佢浸 "味"﹐
參選前先轉行冇耐洗底,又消費媽媽。
再聽到佢 "波" 咁低俗,當堂覺得佢係 Cheap 啊。
FYY 起碼有學歷,真係醒目靚女。
但呢位就 No No。

男爵府

回覆樓主:

又係時候温故知新

舊名「何孟珊」

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23341148&extra=&page=5

54 樓開始有 JMssss 爆料

「有人爆料
佢讀書本身唔好,入去副學士之類,之後先升中大
佢同啲TUTOR好熟
(我補充,部分咁升上去嘅同學,靠擦鞋拎高GARDE,因為我有朋友做大學TUTOR,講左好多黑暗面)
如果胰臟都講錯,可能真係無乜實力,靠擦鞋

畢業後一路開IG店,同埋做保險
為左參選,建立白衣天使嘅愛心形象,去番做護士」

大宅

同埋佢唔夠定,成日驚佢會忘記台詞,但佢又ok講到喎

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊