自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

中年用油脂真係形容得好
前日食 buffet 鈄對面枱有個大叔搵 d 頭髮遮住隻眼,我同c6 講: 你後面 我前面有個中年好聲音 成日用d 頭髮遮住隻眼 側側地頭 望過黎,我諗佢應該係中年参賽者 又或者係 落選中年

子爵府

古好謙虛喎
兩個唱歌老師 YouTuber都畀古滿分,我信佢哋多啲

珍珠宮

2024年龍年勳章 hashtag影視迷勳章

油膩誇張,佢講緊佢自己?

琥珀宮

回覆樓主:

古淖文有羅文影子,妖妖地,當晚佢唱必殺歌係比譚輝智果首好,賽果正路,起碼冇好似中一咁,真係令人感覺有造馬之嫌。

珍珠宮

米菲媽媽 發表於 24-3-30 18:50
其實古我都麻麻地
感覺好似嗰啲過氣江湖大佬feel

伯爵府

2024年龍年勳章 2018父親節勳章

甄妮只會匿埋嘈喧巴閉,自吹自擂...永冇現真身出面對質嘅...

水晶宮

yaumuimui 發表於 24-3-30 20:39
作為一個大前輩,既不是給有用有意義的建議,仲要成個三姑六婆咁無禮貌兼唔尊重人,好失禮囉:qui ...

其實佢都食過呢行飯,依家做咗前輩,唔望佢提攜後輩,但大家同行都唔駛咁講嘢,都幾十歲人啦,呢啲行為唔係話你大膽敢言,而係覺得你唔放人喺眼內,唔經大腦寸人唔駛本

男爵府

回覆樓主:

從來冇追中2,咁啱睇到決賽最後二、三集,三強爭冠軍,好明顯古淖文最精彩,拎冠軍實至名歸希望香港樂壇可像以前百花齊放,多啲super star ,我哋觀眾有多啲娛樂節目選擇之後搞頒獎典禮有不同歌手出席,多啲競爭自然有進步呢位甄前輩唔啱聽、唔啱睇咪唔好睇囉!唔鍾意可以唔支持,但唔好下下只讖踩人,冇貢獻,抽水博出位就最叻!死開啦

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

甄妮係咪想復出?哩排對娛圈咁多意見發表嘅?

水晶宮

DoReMi媽媽 發表於 24-3-30 22:01

係囉

男爵府

甄妮成日擦存在感, 講嘢尖酸刻薄, 講真, 比賽開始時, 不太喜歡German, 但一路見佢不斷進步, 開始欣賞佢, 甚至唱埋Desperado 同 Feeling Good, 越來越喜歡他, 認為他將來可為樂壇出一分出, 希望他不要受這些批評影響, 俾心機做成績出來, 令其他人信服

yk8ky    發表於 24-3-30 22:35

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

DoReMi媽媽 發表於 24-3-30 22:01

佢成日抽水刷存在感嫁啦

子爵府

20162016 發表於 24-3-30 21:58
其實佢都食過呢行飯,依家做咗前輩,唔望佢提攜後輩,但大家同行都唔駛咁講嘢,都幾十歲人啦,呢啲行為唔 ...

總括兩字「無品」。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

鞋, 好心佢啦。 唔怪得傅聲當年要揾錢慧儀。

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

20162016 發表於 24-3-30 22:09
係囉

提款機佢又講嘢,而家古淖文佢又講,佢好耐冇講娛圈事,哩排好熱烈

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

人人要求唔同啦, 你比我揀冇個揀得落手, 但比賽果日, 古係好似好啲啲既

象牙宮

黃二少奶 發表於 24-3-30 22:27
佢成日抽水刷存在感嫁啦

佢好似好耐冇講嘢了,上次佢講提款機事,我已覺得怪怪的,而家又講古淖文,好似揾嘢嚟講博眼球咁

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

古後生好靚仔

https://youtu.be/yan0JeD7t9Y?si=AQKUeCEFOHa9BHUJ

男爵府

我要passion 發表於 24-3-30 18:10
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20240330/mobile/bkn-20240330100212984-0330_00862_001.html? ...

甄妮佢自己都夠油膩啦,仲講人,越老越多聲氣,睇見佢就討厭

男爵府

米菲媽媽 發表於 24-3-30 18:50
其實古我都麻麻地
感覺好似嗰啲過氣江湖大佬feel
個化妝問題.
距性格好開朗的感覺

其實慧嫺都話距係巨星, 應該覺得距好有潛質

首頁
12345...8

尾頁

跳至