自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

大宅

點解D人要行高速公路呀......重要有個BB tim

希望快D找到個bb啦 , 希望個mama冇事

希望個 c機坐一世檻啦.....正一仆街

大宅

子爵府

原帖由 foggyao 於 10-4-27 16:18 發表
以前睇過段片,晌大6,個司機知撞親人,就楂住架車不斷向前向後碌過個人,冒求個人死左,會罰/賠少d。 ...

很可怕!!! 我相信,但為什麼B6是這樣!!! 當我開車看到一隻鳥在路上都怕碌過.

伯爵府

睇新聞時我都睇到喊,個bb同我老3差唔多大.....唉!睇黎個bb都係凶多吉少架喇...但點解個媽咪咁危險架,係果d地方推bb車行
大b駿逸細b駿晞

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 kossbaby 於 10-4-27 23:47 發表
點解D人要行高速公路呀......重要有個BB tim

希望快D找到個bb啦 , 希望個mama冇事

希望個 c機坐一世檻啦.....正一仆街

吾好咁話個司機啦
正常職業中港司機,响馬路公路上俾人攔截,係吾會停車嫁,因為真係好多"打搶"+"老屈",呢d係大陸自己本土做成
今次既悲劇,個個都吾想
我細細個就接觸中港運輸,好明白個司機點解會不顧而去(如果個司機真係吾知撞到人既話)
咁大架車,好多盲點死位,行緊車有一定既速度,high到野吾知真係吾出奇

子爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

個人猜想司機下車整開bb車時,bb仲向bb車上(可能有安全帯“邦”往),司機見bb受左傷,將bb掟左落公路下…我相信司機一定講大話,尼d人要打把,賤精!!
希望bb無事,吾好比我猜中…

伯爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

今朝[url=]星島日報[/url]報道:不排除男嬰已慘遭毀屍滅迹。

如果係就陰公lor

翡翠宮

畀面勳章

原帖由 cat_ma 於 10-4-28 09:26 發表
今朝星島日報報道:不排除男嬰已慘遭毀屍滅迹。

如果係就陰公lor

如果個司機怕俾人打死或者俾人屈,撞到/唔知撞到人之後不顧之去,我都仲有多少同情佢。

但係如果佢下車後明知撞到個bb都要咁做,就真係~~~

首頁

尾頁

跳至