夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

睛靈勳章 BK Milk勳章

我會諗:佢會唔會唔知陳生有老婆呢?
如果佢真係唔知嘅話, 而家受咗咁嘅傷,重要比全世界話佢係狐狸精, 咁佢咪慘上加慘
靚太唔易做!!

禁止訪問

伯爵府

乜佢係二奶黎架

別墅

路過

我宜家先知。

但我好同意heichunmum所講。
不要因為自己對第三者的憎恨去話易小玲。
有邊個女人想做人29呢?
我唔知當中誰是誰非,又是易小玲一早和先生分開?
單看報紙就下結論,未免太過....
認為做人認留d口得。

原帖由 heichunmum 於 11-2-23 20:52 發表
我好想知如果有呢度的媽媽在現場,又知道易小姐係二奶,會不會推佢出去擋子彈,等佢快些。。。其實人地家事係點有幾個人知?點解要將自己對第三者的憎恨去到要人地死、受永久傷痛?我都係二奶受害者,前夫當年都俾個大陸女人迷左 ...

伯爵府

其實我覺得唔應該開POST講囉~
或者易小姐唔知自己已經成為人29呢~
又或者陳生同陳太感情上有問題而因為有小朋友而唔離婚,但就各自精彩呢~
人地家事,大家都係聽同睇返嚟,唔好講到人地一定要有報應先得架~
發生依D事,我相信大家都唔想囉~

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 LittleMss 於 11-2-24 03:58 發表
我認為大多數造成咁o既局面都係個男人最衰囉, 人哋點勾你, 點拋媚眼, 若個男人目不斜視, 又點會出事, 條女落藥迷姦就另計, 條褲男人唔除, 狐狸精都攪唔出咩花樣架?! 不過當然都唔會同情攪事o既狐狸精.

...

人地成日強調自己係靚女,你叫人做嬸嬸?

男爵府

畀面勳章

咁係咪可以告佢重婚呢?!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

永遠都係一隻手掌拍唔響架啦!
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

複式洋房

回覆 49# 李太104 的文章

can't agree more "如果佢唔係勾人老公, 偷偷地同情夫去旅行, 佢跟本唔會响度活受罪"

有果必有因

希望易小玲睇到我地呢度所有posts
**待得天晴花已老,不如攜手雨中看**

男爵府

醒目開學勳章

我都唔同情佢, 尤其是聽到佢個句: 你叫我以後點見人!

唔知佢去旅行既時候有無諗過大婆陳太既老公同第2個女人去旅行, 若俾識既人見到, 咁個大婆又點見人呀??!!

大宅

原帖由 gieselle.chen 於 11-2-24 13:14 發表
can't agree more "如果佢唔係勾人老公, 偷偷地同情夫去旅行, 佢跟本唔會响度活受罪"

有果必有因

希望易小玲睇到我地呢度所有posts

狐小姐,SORRY.應該係易小姐應該無眼睇...無面見人又無限眼睇.......好可憐!!!!!:tongue:

別墅

回覆 41# kc 的文章

蛛絲馬跡一定有,若果真係唔知咪仲抵死.............

洋房

我都勁憎第三者, 雖然唔可以全部怪曬佢地, 但係無呢啲女人出現, 我地個老公就唔會搞咁多嘢喇~

別墅

回覆 13# Allyly 的文章

咁咪叫佢碌大隻狐狸眼,賤男有幾賤見一個愛一個,所以千萬唔好做第三者,因為仲有好多第三.........................賤婦出現,正印們努力守住崗位!使出掃狐腿掃狐

別墅

回覆 21# janet 的文章

正合心意!

別墅

回覆 54# kakafour1 的文章

嘩!正印萬歲!..................

別墅

回覆 25# maisy-lee 的文章

有本事咪企出來,不過狗男女通常無面見人,做埋啲唔見得光既嘢,啱唔啱聽,姐妹們.........

別墅

回覆 37# KATRINE 的文章

我都有同感,agree!!!!!!!!!!!!:-(

別墅

回覆 42# heichunmum 的文章

擋子彈一定唔會,咁好死咪益佢,依家lee啲係佢應得既懲罰,咪以為天無眼!哈..............

首頁

尾頁

跳至