跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: BB穿什麼SIZE的尿片

我附近間藥房賣 $110 一包呀
prettywife 寫道:
想問Pamper's S 特級棉柔 街價多少?

我見到Wellcome $194 (58 pcs) for 2 packs
同 Mannings 同價

唔知藥房個價係點呢?

洋房

我屋企樓下藥房賣$101一包!

FatB 寫道:
我附近間藥房賣 $110 一包呀
[quote]
prettywife 寫道:
想問Pamper's S 特級棉柔 街價多少?

我見到Wellcome $194 (58 pcs) for 2 packs
同 Mannings 同價

唔知藥房個價係點呢?
[/quote]
從我母親生我, 你就是我的 神! 8月17日:3.745kg / 9月6日:4.385kg /10月20日:6.2kg / 11月21日:17.5lbs / 1月3日:18.7lbs / 2月24日:21.3lbs

男爵府

Fayehung and FatB,

Thanks!

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

for all
我見pampers 有成3款咁多, 其實有乜分別架? ?-(

[img=500,400][/img]

複式洋房

FatB:

嘻~~~~ 那張相.......原來你係......

你可上惠康�百佳網睇睇,如果特價平好多,
訂得多仲可以免費送貨~

平日mannings 及 watsons 常常有特價,
亦可到那兒看
BOSCO 24/8/2005 (Day 1) 7.88磅
BASIL  7/11/2008 (Day 1) 7.9磅

複式洋房

我用緊pampers s 碼, 都幾好喎.

大宅

lai,
未生之前同你講過啦, 我之前回應你都叫你lai喎,
阿so都有留言的, 你唔係現在才發現呀?
我返工了, 十萬個不願意 :-(

首頁

尾頁

跳至