想生BB

跳至

首頁
12345...7

尾頁

複式洋房

回覆:EmilyCLP 的帖子

三次m之后就可以啦?唔系6次之后咩?我個中醫話6個月之后先夠穩陣喎,唔知系唔系我身體殘D。Emily 好好休息,等你好消息。

禁止訪問

回覆:mamamimi0118 的帖子

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

mamamimi0118 發表於 12-2-25 16:24
我老公睇咗各位嘅回復,都prefer我揀刮宮,他也怕我受兩重痛。我聽日就要做決定,其實都好怕,不過為了下一 ...

多謝你

複式洋房

其實我都怕隔6個月先開始,會過咗嗰個"好孕"期。因為個個都話之前個BB走咗冇幾耐就bingo,隔咗6個月我都驚好孕會過期。如果聽日個西醫話我3個月后可開工,我諗我都會唔理個中醫照開工,我年紀大唔拖得嘅啦。

禁止訪問

複式洋房

哩一點都系我重新振作嘅精神支柱嚟嘅。唔知有冇過來人話畀我哋聽佢哋用咗幾耐再bingo?

複式洋房

姑娘頭先通知我,聽日朝早5點之后禁食禁水,仲禁去厠所V V添。都冇醫生問我揀2定3,好似已經幫我決定咗。但唔准5點后V V,真系好難喔,大肚之后我D小便都幾密下,到時點忍啊!

禁止訪問

禁止發言

引用:姑娘頭先通知我,聽日朝早5點之后禁食禁水

伯爵府

回覆:BB不肯來,要流產:塞藥好還是刮宮好?(很長氣,請見諒)

早日康復!

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

引用:姑娘頭先通知我,聽日朝早5點之后禁食禁水

原帖由 mamamimi0118 於 12-02-25 發表
姑娘頭先通知我,聽日朝早5點之后禁食禁水,仲禁去厠所V V添。都冇醫生問我揀2定3,好似已經幫我決定咗。但 ...
係咁嫁,佢要照超聲波,我個時都係咁,佢同你講定已經好好,我上次無啦啦比姑娘五點拍醒,講宜家食野飲水去廁所,食完飲完就唔好再食再飲去廁所,但係八點幾召集人去照超聲波,會叫某d人去亁淨廁所先,我估佢一開始係叫曬全世界忍先,臨照既時候先分,忍小便個d係照肚。佢唔會幫你決定嫁,不過佢要照左,confirm個胎唔得,先會問你揀邊樣

禁止發言

回覆:BB不肯來,要流產:塞藥好還是刮宮好?(很長氣,請見諒)

複式洋房

係呀係呀,佢話聽朝早再照一次,但D醫生假日10點先返工,噤我要由5點忍到10點,仲唔知系唔系第一個,我怕我會忍不住會喊。

複式洋房

回覆:Ignatius_chu 的帖子

多謝你嘅鼓勵,為了給家裡的女兒添個妹妹/弟弟,我豁出去了。

複式洋房

回覆:Deluxemo 的帖子

多謝祝福,我會努力嘅!

複式洋房

回覆:AFamily 的帖子

個姑娘仲話4點半會叫醒我,叫我食D嘢,飲D嘢。但5點就唔畀V V,我邊有噤快消化得及喎。等我消化咗,想去V V啦,又過咗時間,到時好慘啊。忍尿真系好辛苦嘅。

複式洋房

回覆:Ignatius_chu 的帖子

我老公頭先來探我時,買咗好多面包畀我。但我仲諗緊到4點時食唔食,怕食得多,去厠所的頻率都高,我超級唔忍得尿嘅。

禁止訪問

複式洋房

嗯,等過多半個鐘,我就啃多個面包,然後睏覺覺豬,乜都唔諗嘅啦!

複式洋房

哇,熄哂燈,好恐怖!而我就在那僅存的一點燈光下咬面包-----噤大個女沒試過!呵呵!

首頁
12345...7

尾頁

跳至