婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

畀面勳章

回覆:kaki214 的帖子

禁止訪問

畀面勳章

男爵府

大宅

嬲佢,等佢驚,罰佢,唔俾見阿B!

ching yee

禁止訪問

BK Milk勳章

引用:隻c6未知,返左大陸拜山,今晚先返黎,等我

大宅

引用:Quote:原帖由+kaki214+於+12-04-07+發表隻c

原帖由 fungfungcat 於 12-04-08 發表
同你老公講左未呀?佢咩反應?
佢話會同佢老母講喎!

大宅

引用:頂+佢想室手指比bb+就即係另轉面++隨身袋定

原帖由 濼晴 於 12-04-07 發表
頂 佢想室手指比bb 就即係另轉面 隨身袋定濕tissue 一想摸b 即比佢 如果佢話咁煩 你話bb最近野到菌 醫生 ...
唔係一齊住,我已同佢好少見都攪到咁

禁止訪問

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+fungfungcat+於+12-04-08+發

大宅

引用:BB好慘呀,一於帶亞B返外家養病啦.

原帖由 李大嫂 於 12-04-07 發表
BB好慘呀,一於帶亞B返外家養病啦.
bb係喺外家湊,由我媽咪日夜照顧,只係星期六先帶番去自己屋企,係隻痴線99自己衝上去我阿媽屋企呀,我阿媽每次見到都有同99講,佢完全聽唔入耳,你有你講,佢有佢做,正pk

男爵府

引用:Quote:原帖由+李大嫂+於+12-04-07+發表BB好

原帖由 kaki214 於 12-04-08 發表
bb係喺外家湊,由我媽咪日夜照顧,只係星期六先帶番去自己屋企,係隻痴線99自己衝上去我阿媽屋企呀,我阿媽 ...
你媽媽真的更難出聲

大宅

回覆:我對住我99快崩潰了~~3

你袋定消毒濕紙巾,佢想掂阿B即要佢抺手,跟手再用普通濕紙巾抺番先掂得!

阿B中過招,大條道理迫佢清潔!幫佢袋定濕紙巾又點話!

翡翠宮

2024年龍年勳章 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

陰公

The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

翡翠宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

比我一定會同99講,你要掂阿b就要洗手!仲要望住佢洗,唔洗無得掂阿b!響你媽媽屋企門口裝消毒洗手機,叫c6同99講唔用無得入門口

任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
只有在懂價值的人面前才有價值!
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

大宅

樓主,你已是人地阿媽,看得出你愛惜bb,你愛她就要變得強一點,逢不利於bb的,一律謝絕!樓主bb現在直有3個月,條路仲有排行,99問題是其中之一。你有責任保護bb,至要有道理的,就嘗試去做啊!不過都是建議有禮地說!
我未見過惡人,亦唔知咩叫做講極唔聽。聽到你99咁dirty,仲掂阿b,我一定同佢死過!:;pppp:

大宅

你bb好慘呀~
我諗你99一定會覺得唔關佢事多,因你係比你媽媽湊,佢只係偶然/星期六先同到個孫玩.分分鐘比你99話係你媽媽搞到bb咁都似.

大宅

引用:樓主,你已是人地阿媽,看得出你愛惜bb,你

原帖由 bbroy 於 12-04-08 發表
樓主,你已是人地阿媽,看得出你愛惜bb,你愛她就要變得強一點,逢不利於bb的,一律謝絕!樓主bb現在直有3 ...
我同c6平時好少鬧交,次次都係為左個99而嘈,隻99有少少妄想症,有睇精神科但從來唔食藥,我c6,62,大伯都冇佢符,佢地既家庭99係女皇,上個月都試過為左隻99鬧交,原因係話我生左bb之後我唔上去佢屋企陪佢d狗,話我冇人性、冷血,我要返工,放工要趕返去婆婆到睇bb,放假又要湊bb,老實講:我bb有心漏症及鼻敏感,佢未足月出世,抵抗力及免疫力比較差,我點會重番去99屋企陪啲狗玩丫,因為我怕我身上有狗毛及細菌,(佢d狗唔係食狗糧,係食燒肉、豉油雞比、每天飲鮮奶麥皮的)其實d狗仔都好慘做人mama 當然會好愛惜自己的骨肉,何況我個bb真的得來不易,上個月鬧交鬧到我也差多想放棄段婚姻,但我媽咪、爸爸叫我唔好為左隻99攪到個家散曬,老公唔差,對我父母也不錯,c6也應成我要改,叫我比時間佢,今次佢改左,同咗62講,62xyz咗99,因為直接同99講,佢會當耳邊風,如果下次再係咁,我一定唔會比佢掂bb

大宅

引用:你bb好慘呀~我諗你99一定會覺得唔關佢事多,

原帖由 IdaKiwi 於 12-04-08 發表
你bb好慘呀~
我諗你99一定會覺得唔關佢事多,因你係比你媽媽湊,佢只係偶然/星期六先同到個孫玩.分分鐘比你99 ...
係呀!隻99上親我阿媽度湊仔,教番我阿媽轉頭架!

珊瑚宮

2024年龍年勳章

引用:Quote:原帖由+李大嫂+於+12-04-07+發表BB好

bb係喺外家湊,由我媽咪日夜照顧,只係星期六先帶番去自己屋企,係隻痴線99自己衝上去我阿媽屋企呀,我阿媽 ...
以後打死都唔好開門俾佢!真係見到都心痛,婆婆一定都好心痛,同埋照顧唔舒服既bb係好辛苦,佢自己就玩完走人啫,照顧嗰個幾辛苦,bb就更陰公啦!

珊瑚宮

2024年龍年勳章

引用:Quote:原帖由+bbroy+於+12-04-08+發表樓主

我同c6平時好少鬧交,次次都係為左個99而嘈,隻99有少少妄想症,有睇精神科但從來唔食藥,我c6,62,大伯都 ...
個個當佢女皇梗係啦,62迫唔迫到佢食藥?佢話你唔陪d狗我覺得完全唔洗理佢,狗係佢既,要陪自己陪飽佢!

別墅

陰公,BB而家有無好啲?既然本身BB體質都唔係咁好,你真係要小心啲唔止對99,其他外來因素都要小心,唔好再俾BB受到傷害啦,加油!

首頁

尾頁

跳至