自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

可能媽媽湊B太累瞓著左

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 笑得好勳章 美好大世界2017勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章

好多人屋企都好細,放唔落張bb床架..呢d事邊個都唔希望發生

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

回覆:土瓜灣男嬰猝死警方帶走母親助查

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

土瓜灣男嬰猝死警方帶走母親助查

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

點解仲有人咁樣貪方便嫁

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:好多人屋企都好細,放唔落張bb床架..呢d事

原帖由 tracy.ho 於 12-05-09 發表
好多人屋企都好細,放唔落張bb床架..呢d事邊個都唔希望發生
買個睡籃都可以,唔係籍口,出事就真係內疚一世

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

公爵府

醒目開學勳章

伯爵府

叻叻勳章 畀面勳章

引用:所以大人跟BB同床,真係好危險的

原帖由 wcpcelia 於 12-05-09 發表
所以大人跟BB同床,真係好危險的
係呀,真係好危險,已經發生又發生

子爵府

好媽媽勳章 陪月勳章

就算自己訓bb床,都有好多一歲以下嬰兒猝死個案,醫學界都無明確解釋。
但一旦bb同父母同床,父母一定會第一時間責怪自己認為係自己壓到bb,其實未必的。

子爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

瑪瑙宮

畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

好可惜,一直以為好深既緣分,原來好淺-節錄<野豬.黃子華> »

男爵府

BK Milk勳章

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔好一齊訓啦,邊個財政有問題,我願意出d錢幫手買張床,唔好咁樣對bb好唔好? 新聞已經賣好多次,仲係唔驚?

水晶宮

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

男爵府

畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 2016畫展勳章

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

男爵府

我三個仔都係由bb開始一家幾囗一齊訓但我比較醒訓,但真係存在好多危險,真係唔好高估左自己,有時太累真係行雷都唔醒咖

男爵府

回覆 wcpcelia 的帖子

大宅

引用:土瓜灣男嬰猝死警方帶走母親助查-商業電台

原帖由 wcpcelia 於 12-05-09 發表
-商業電台 – 20分前
一名四個月大的男嬰,下午四時許,被母親發現在土瓜 ...
我99又成日同我女訓~我同c6講佢又話會無野~我真係好驚囉~touch wood我個女有咩事邊個賠反個女比我~到時我一定會崩潰~會日日不停咁喊~個女係我心肝寶貝黎嫁

首頁

尾頁

跳至