自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

禁止訪問

好媽媽勳章 大廚勳章

男爵府

回覆:終於搞掂阿ma同阿哥(已更新)

睇得好辛苦,好難明,

死啦,我諗我有閱讀障礙

manman66  要睇返上集,另一post!  發表於 12-8-11 11:45
fredc9  me 2  發表於 12-8-10 12:26
KLC1357  難明係正常, 佢前言不對後語  發表於 12-8-10 12:01
j947  依集係part 2黎,要睇part 1架  發表於 12-8-10 11:59

子爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

就你字面內容睇, 我就覺得你阿哥處理得唔夠好, 所以先引致而家依個局面~~
如覺得小妹講得唔岩聽, 或表達得唔好, 請見諒~~~

大宅

樓主. 你今次打到咁長…都唔明你個未來亞嫂有什麼問題 ???
上次話人有問題,今次寫到咁長, 只係覺得你有問題多攞! 你呢的咁姑仔. 真係無, 好過有.
唔講野, 咁都係比你串架啦, 你實會話人無禮貌, 你要挑剔, 點都挑剔到既!
其實你驚唔驚.未來亞嫂睇到, 跟住上來對質. 係bk到對戰呀, 我都見過有呢的情況架喎, 你擔唔擔心…哈…..…有無的慌呀~ 哇哈哈
你前日又話有問題, 現在又話你勸服你媽,咁樣寫真係令人難以相信係咪真有奇事, 疑點太多, 似博人地支持你的挑釁行為.
講返你寫的野 , 佢點唔放過你的小朋友先 ? 打佢 ? 鬧佢 ? 黑面定唔出聲先 ?
樓主, 你係到數人不是, 你都唔係好得去邊, 倒轉頭諗下你的姑仔姑奶, 係到唱你數你啦, 而你又見到,你會點先! 話人之前諗清楚自己有無問題先啦!人地姑仔

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

家和萬事興, 為左唔令你哥哥難做, 不如學下好好同阿嫂相處, 咁樣唔係更實制咩??

男爵府

都無實際例子, 但又爆晒自己D 行為先好笑嘛, 點睇都係你對人唔好喎
你覺得人家對你小朋友有危險唔好帶佢出街啦,

男爵府

唔知樓主係咪唔洗返工??一星期得一日假,可以個個星期返99到食飯!!
定其實根本同99一齊住,一星期先返屋企食一次飯?
每個月你都要返兩次起碼同你媽食飯喎,有咁多時間??

好彩我姑仔好明事理,大家都有商有量

男爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

引用:睇得多呢類post,我提醒自己第時要識放手,

原帖由 MuiC 於 12-08-09 發表
睇得多呢類post,我提醒自己第時要識放手,而家佢幾痴我都好,第時都係痴老婆多。希望我到時都睇得開。

...
但連亞妹都無識對亞哥放手 (仲要已婚),我係第一次見mouth:

禁止訪問

引用:慶幸我無戀仔99+無風起浪姑仔 +

複式洋房

咁得閒打咁大篇野....訓下覺好過la...無鬼聊....

民房

真係都幾特別的,你話你哥同你感情好,所以好多事都同你講,但如果以另一角度看,你哥同你講的野都應該係唔係太想講出去的,至於你就唔使講大家都會分析得到你係咩人啦!
睇完你兩個port之後就分析到你係出port前無分析過利敝,未經大腦就問野,唔比人圍插就神奇啦:;pppp:

首頁

尾頁

跳至