懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:回覆+ce_jupiter+的帖子 唔該晒.....但要

原帖由 小小其 於 12-09-07 發表
回覆 ce_jupiter 的帖子

唔該晒.....但要聽邊個talk呀.........係米呢個呀?
bb care 準父母凑b free talk ! 但9月full左,要等10月! 智𣿬talk 我都想知

大宅

10和11月都沒有bb care 準父母凑b free talk , 咁米沒有安嬰兒奶粉law........唉.
2012-11 月份活動
活動編號活動名稱活動狀況活動日期
151-2121111-572012年10月及11月 2-3歲BB好玩動感生日會[現正接受報名]2012-Nov-11 詳情...
151-2121111-352012年11月 1歲BB好玩動感生日會[名額已滿] 2012-Nov-11 詳情...

2012-10 月份活動
活動編號活動名稱活動狀況活動日期
t60-2121019-79[ 產前產後六十天 ]免費講座[現正接受報名]2012-Oct-19 詳情...
151-2121014-572012年10月 1歲BB好玩動感生日會[名額已滿]2012-Oct-14 詳情...
151-2121014-352012年10月 1歲BB好玩動感生日會[名額已滿]2012-Oct-14 詳情...

大宅

引用:回覆+ce_jupiter+的帖子 10和11月都沒有bb

原帖由 小小其 於 12-09-07 發表

10和11月都沒有bb care 準父母凑b free talk , 咁米沒有安嬰兒奶粉law........唉. ...
我估遲d會有

大宅

引用:Quote:原帖由+ce_jupiter+於+12-09-07+發表

原帖由 20120110 於 12-09-07 發表
kaicare點join ga?
我上網search karicare個website online入會,兩個月之後就送上屋企

複式洋房

引用:Quote:原帖由+20120110+於+12-09-07+發表ka

原帖由 ce_jupiter 於 12-09-08 發表
我上網search karicare個website online入會,兩個月之後就送上屋企
可否提供條link?
我淨係search 到new Zealand,Australia link,話要係當地居民先可入會,我朋友送了2罐Kericare goat 俾我,所以會考慮買呢隻

大宅

引用:Quote:原帖由+ce_jupiter+於+12-09-08+發表

原帖由 sumsumpekkle 於 12-09-08 發表
可否提供條link?
我淨係search 到new Zealand,Australia link,話要係當地居民先可入會,我朋友送了2罐Keric ...
http://www.karihome.com.hk/main.htm

複式洋房

回覆:ce_jupiter 的帖子

可否提供條link? 我淨係search 到new Zealand,Australia link,話要係當地居民先可 入會,我朋友送了2罐Kericare goat 俾我, 所以會考慮買呢隻

複式洋房

引用:Quote:原帖由+sumsumpekkle+於+12-09-08+發

http://www.karihome.com.hk/main.htm
thanks so much!

大宅

回覆:大家有冇收過BB 1號奶粉sample裝或罐裝?

睇黎冇人收過惠氏

禁止訪問

大宅

引用:其實我想問,+攞埋攞埋,+好多唔同牌子,+好雜

原帖由 smallkan 於 12-09-08 發表
其實我想問, 攞埋攞埋, 好多唔同牌子, 好雜啊. 唔係好敢俾b 隻隻試, 咁多出黎d 奶粉點處置好呢? ...
妳問得好!我打算試左一隻啱既,其他未開( 或人地唔介意開左)會同朋友交換或勸比d機構

大宅

引用:Quote:原帖由+smallkan+於+12-09-08+發表其

妳問得好!我打算試左一隻啱既,其他未開( 或人地唔介意開左)會同朋友交換或勸比d機構

...
捐比

大宅

咁要時不時上去佢果websit睇下有沒有開talk 先

唔該晒你. 謝謝

珍珠宮

叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:睇黎冇人收過惠氏+++ +

睇黎冇人收過惠氏
我大女2010年born時,間間有sample ,惠氏已經無送,好姑寒

珍珠宮

叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:其實我想問,+攞埋攞埋,+好多唔同牌子,+好雜

原帖由 smallkan 於 12-09-08 發表
其實我想問, 攞埋攞埋, 好多唔同牌子, 好雜啊. 唔係好敢俾b 隻隻試, 咁多出黎d 奶粉點處置好呢? ...
上網同人換同一隻奶粉or sell

首頁

尾頁

跳至