夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

其實個男已經賤到出曬面, 點解你仲咁留戀 "唔想無咗呢個朋友"

男爵府

回覆:我唔想做小三

其實你行為上已俾晒人上,人哋有行動你又唔拒絕,仲講咩顧人感受,有冇諗人哋老婆咩感受?

Donald1211  人地kiss埋都未當自己俾人上左.....  發表於 12-11-19 09:42

珊瑚宮

畀面勳章

molasses 發表於 12-11-18 23:47
姊妹,企硬,做小三衰硬!唔好俾一時冇拖拍嘅軟弱蒙蔽!
同意 ....

珊瑚宮

畀面勳章

fairyfloss 發表於 12-11-19 09:24
其實你行為上已俾晒人上,人哋有行動你又唔拒絕,仲講咩顧人感受,有冇諗人哋老婆咩感受?

...
正想咁講

大宅

此男連做普通朋友也不值,不見一點不可惜,block whatsapp,不接電話,唔好再便宜佢

男爵府

而家真係好多呢啲人!係唔愛個屋企就離咗婚先!樓主,唔好試呀!踩咗入去只會係仔返唔到轉頭,越踩越深!攞苦嚟辛

大宅

其實唔聯絡就得,但你就似唔想失去多d!

伯爵府

做返光明正大的朋友, 超越左時, SAY NO
多D問候人家老婆仔女, 提醒佢
食下飯就無乜所謂
寧缺勿濫!

子爵府

環保接龍勳章

廢話小說!

大宅

要遠離佢..唔好心軟..唔小心做0左 小三 '棧'攪

大宅

引用:把口話唔想做小三,但又比機會人,口不對心

原帖由 XYZABC 於 12-11-19 發表
把口話唔想做小三,但又比機會人,口不對心啊!最憎小三。

...
認同啦!

大宅

引用:其實個男已經賤到出曬面,++點解你仲咁留戀+

原帖由 simpleAA 於 12-11-19 發表
其實個男已經賤到出曬面, 點解你仲咁留戀 "唔想無咗呢個朋友"
男人唔賤、女人唔愛嘛

侯爵府

BK Milk勳章

講一套做又另一套無用架,比佢太太知道實傷心死

男爵府

熱血勳章 爸B勳章

有時真係好奇怪。 
親子王國, 夫婦版 會有個單身無仔女未結婚的女子,上來問野。

有點耐人尋味。

想上來俾人鬧醒自己?講俾人知有男人埋來搵佢做免費情人。。。。

大宅

回覆 小豬澄 的帖子

Agree, 所以從今日開始都無左理佢,你地講d野都有d道理既,佢都唔係一個好男人啦,出來偷食,如果我同佢一齊,我都唔會開心,因我唔想偷偷模模做人.我要光明正大,我又唔想hurt到人地老婆,我知點做,朋友都唔做都無問題,佢又唔係我邊個.放心啦咁多位,都比你地鬧醒咗.我唔會破壞人地幸福,我唔想有報應.

p.s. 不過我都想問,係唔係有時兩公婆有問題個男或者女就會出去偷食?如果兩個人無問題,第三個人跟本插都唔會入.所以有時個男出去偷食,d老婆都要負下d責任,唔好只怪個男唔啱.(純粹個人意見,我不是為d出軌既男講說話)

子爵府

引用:回覆+小豬澄+的帖子 Agree,+所以從今日開

原帖由 swenda 於 12-11-19 發表
回覆 小豬澄 的帖子

Agree, 所以從今日開始都無左理佢,你地講d野都有d道理既,佢都唔係一個好男人啦,出來偷 ...
只要其中一方夠賤就會偷食,兩個唔同的個體一齊生活點會完全冇問題?點樣互相扶持同忍讓係最重要,嗰d乜野有問題至俾人介入嗰d根本係籍口!但我地係人,唔係畜牲,我地可以控制唔到感情但可以控制自己思想行為架,我地係有是非之心架。

伯爵府

十分同意樓主所寫,有小三係三方都有問題,吾係一面倒只係男人同小三,係大婆都有責任,

說穿了其實三輸!

你個case好易攪,因為一來你冇意,二來吾洗比面個男,whatsapp直接d回佢話佢有太太,冇可能一齊便可。

你吾say no, 個男人可能想keep住抽下你水。試下你:;pppp::;pppp:

慢慢來, 吾洗急, 但最緊要快.

大宅

回覆 寫我心情 的帖子

你講得啱,就係我唔縮,佢一路一路咁試我既bottom line, 所以幸好我咩都無蝕比佢,e+我要抽身離場,唔想同佢有任何瓜葛,唔好影響佢同老婆既關係,唔想佢地離婚. thx

simpleAA  呢D賤男,如有機會, 唔排除佢會揾第二個  發表於 12-11-27 06:48
Donald1211  傻妹,唔好諗到自己咁大,人地唔會因為咁而離婚架
你都俾人kiss左  發表於 12-11-19 12:27

大宅

唔好聯絡咪得囉...你無朋友咩..得佢一個朋友呀?
還掂之前都失左聯絡..即係都唔係咩重要朋友啦...

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:回覆+小豬澄+的帖子 Agree,+所以從今日開

原帖由 swenda 於 12-11-19 發表
回覆 小豬澄 的帖子

Agree, 所以從今日開始都無左理佢,你地講d野都有d道理既,佢都唔係一個好男人啦,出來偷 ...
未必係2公婆有問題先去偷食 賤男都係貪新鮮 出去玩女 玩完就算番屋企

首頁
12345...6

尾頁

跳至