美容扮靚

跳至

首頁
12345...78

尾頁

伯爵府

畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:今日試左蜜桃味,味道ok,+比覆盆味易入口,

原帖由 wing324 於 12-12-14 發表
今日試左蜜桃味,味道ok, 比覆盆味易入口,感覺蜜桃味甜d
岩食完飯,成日都唔記得食丸

男爵府

我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

hellomiffy 發表於 12-12-13 11:14
我飲過Topslim ,食過remodelant同Flat Belly,都無乜用可能我無得救

我食緊45+ FLATBELLY, 差唔多有成個月,而家輕左都有4磅左右....
你有無跟足指示食架?? 同埋你有無做下運動?? 有無節食呀??

男爵府

我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

dordor1207 發表於 12-12-14 11:33
我本身好易就去 vv .. 我應該唔適合飲呢... 1.5 L 我諗飲一半已經去左 10 次 toilet 都似.. 我目標都係食 ...

我都係揀食丸!! 因為我唔想帶咁大支水行街
所以我暫時未買TOPSLIM飲,不過我見好似JM回應都好似TOPSLIME快有效D!!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

cocomama428 發表於 12-12-14 13:53
我食緊45+ FLATBELLY, 差唔多有成個月,而家輕左都有4磅左右....
你有無跟足指示食架?? 同埋你 ...
我頭兩個月都跟足指示架有節食有踩單車但完全無成績我仲有分喺戶口,都唔知仲買唔買好

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

cocomama428 發表於 12-12-14 14:01
我都係揀食丸!! 因為我唔想帶咁大支水行街
所以我暫時未買TOPSLIM飲,不過我見好似JM回應都好似TOPSLIME ...

想瘦, 我地已經選最少付出既來減啦... 你唔好懶啦... 快o的飲啦...

我唔試係因為真係太易去 vv 啦, 所以我唔飲了, 一陣坐坐下車要去搵廁所麻煩啦
今天種下何種因, 它日必收何種果!!  每天努力為亞仔同我的生活打拼!!

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

dordor1207 發表於 12-12-14 11:29
咁你認得我嗎??? hahahahha

認得張相,未記到個名,現在記到了

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

magiso 發表於 12-12-14 15:29
認得張相,未記到個名,現在記到了

哈哈... 我一定要入來支持你啦.. 我提議開, 你就馬上行動... 多謝哂... 希望可以見到你分享好成績既帖啦...
今天種下何種因, 它日必收何種果!!  每天努力為亞仔同我的生活打拼!!

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+6cm+於+12-12-13+發表我個6cm

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由+wing324+於+12-12-14+發表今

原帖由 wing324 於 12-12-14 發表
岩食完飯,成日都唔記得食丸
我尋晚都唔記得食

男爵府

引用:Quote:原帖由+magiso+於+12-12-13+發表快啲

原帖由 6cm 於 12-12-14 發表
呢個字係我同我老公結婚時個Topic黎架數字代表我地相識既時間,英文字係我地英文名既首字

...
原來咁有意思
你個名我又更加入腦了

ada0708    發表於 12-12-17 09:11

大宅

magiso 發表於 12-12-13 15:05
10 lbs !
其實我想換拒個鏡盒,知唔知點換呀?
我收到e-mail係咁講.

親愛的會員,

聖誕將至,貴為OENOBIOL 的尊貴會員,OENOBIOL誠意送您限量版鏡盒,與您歡渡美麗聖誕!

凡於2012121日至1231日期間登記任何OENOBIOL產品的「美麗密碼」,即可獲得OENOBIOL限量版鏡盒一個!

鏡盒更可用來攜帶OENOBIOL膠囊,從此美麗隨身。

推廣條款及細則:

-
每會員只限獲贈一個鏡盒

-
鏡盒共分三款顏色,分別為藍色、綠色、及紫色。如需指定顏色,請於登記密碼後回覆此電郵告知所需顏色

-
若會員未有電郵指明所需顏色,本公司將隨機送出

-
鏡盒將於推廣期完結後30個工作天內寄到會員所登記地址

-
鏡盒實物可於www.oenobiol.hk 會員專頁內的「禮品專區」參看圖片

-
如有任何爭議,OENOBIOL將保留最終決定權

大宅

cklok 發表於 12-12-13 16:43
嘩, 好勁呀, 如果我都可以減到十磅真係心滿意足,
請問你除左飲topslim仲有冇做其他野呀?
...

我多數半日就飲哂1.5升topslim, 平時食野, 盡量小油, 小煎炸.
夜晚7點食飯, 得閒同BB去公園玩.

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+6cm+於+12-12-14+發表呢個字

男爵府

引用:Quote:magiso+發表於+12-12-13+15:05+10+lb

原帖由 felicia_rain 於 12-12-14 發表
我收到e-mail係咁講.

親愛的會員,
咁要去屈臣氏買番盒哈哈
可以考慮試吓眼或者皮膚嗰個喎

男爵府

引用:Quote:原帖由+magiso+於+12-12-14+發表原來

原帖由 6cm 於 12-12-14 發表
:money$$依家我用呢個字做埋我既手作仔品牌
手作整咩呀?

大宅

回覆:Oenobiol 揮手區~!

其實我已進入第四個月,是top slim 加-flat belly femme 45. 肚和腰都收左,不過磅數冇落

伯爵府

畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+wing324+於+12-12-14+發表岩

原帖由 magiso 於 12-12-14 發表
我尋晚都唔記得食
佢說明書寫隨餐服,其實係餐前定餐後食既呢?

男爵府

引用:Quote:原帖由+magiso+於+12-12-14+發表我尋

原帖由 wing324 於 12-12-15 發表
佢說明書寫隨餐服,其實係餐前定餐後食既呢?
我都唔知,我估兩樣都得?

大宅

畀面勳章

回覆:Oenobiol 揮手區~!

I hv buy this two but one of them only eat 10 days???need to eat 3months!?

男爵府

ALAC 發表於 12-12-15 15:54
I hv buy this two but one of them only eat 10 days???need to eat 3months!?:money ...

係呀所以話topslim抵飲
我無食早餐所以我skip早餐份丸
10日變15日

Yuk_Lam    發表於 13-4-13 05:14

首頁
12345...78

尾頁

跳至