夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

未見過唔出軌既.
以前工作上接觸上大陸既男人, 個個都有小三. 有D老婆CHECK得緊, 日日打電話去宿舍CHECK, 咁又點, 等完個電話咪又出左去玩. 有D以為佢無, 點知若乾年後爆出有個仔/女幾歲大. 都咪話唔得人驚...

男爵府

SmileFoReVeR 發表於 12-12-13 23:13
我朋友,結婚16年,佢C6去大6工作13年左右,一直非常恩愛,我朋友好自豪有個萬中冇一既C6,我諗如果佢上開B ...

最恐怖係同大陸女人已生個仔女,
仲要咁大個.

自己做為正印仲蒙然不知
係C6掩飾得好,定個女人太蠢?

男爵府

唔係想講係香港男人係咁
其實大陸男人一樣
由其是有錢,真係2奶3奶4奶好普遍//

男爵府

回覆:10個返大陸工作既男人10個都會出軌嗎

咁又唔一定,我自己本身響大陸返工。見到好多大陸女仔明知佢有老婆都痴埋去、亦有d男人聯群結隊出去滾,但係亦有好多男人遁規道舉,要睇下個男人受唔受得住引誘,識唔識珍惜家庭

大宅

回覆:小可愛11 的帖子

佢地對男人就好似蜜蜂見到密糖咁,而且仲係千衣百順,可以滿足男人的所有要求。但係對女人就

子爵府

回覆:HAPPY_YY 的帖子

唔好話返大陸就算係香港都一樣,我朋友個哥同女友同居都可以有小三,小三仲有左結果同小三結婚而家都結左8年,但男係老闆間中都要上大陸我係佢老婆我就會驚有報應。

珍珠宮

坦白講,大陸誘惑太多了,就算無小三,都會俾客人或大陸同事帶去夜總會玩或者嫖囉!好男人受污染下都係會變質

伯爵府

Honey2003 發表於 12-12-16 09:16
唔係想講係香港男人係咁
其實大陸男人一樣
由其是有錢,真係2奶3奶4奶好普遍// ...
要咁多女人做咩?
生時爭寵幸
死時爭家產
得個煩字!!!

cissie    發表於 12-12-17 04:09

男爵府

引用:我C6同我結婚前係响大陸工作,+星期一上去星

原帖由 萌貓 於 12-12-15 發表
我C6同我結婚前係响大陸工作, 星期一上去星期五返HK
佢雖然係副廠長但唔需要去應酬, 因為有人好樂意幫佢頂, ...
「佢要求好高,唔係係女都啱」,你咪好高質素囉!

男爵府

引用:我C6同我結婚前係响大陸工作,+星期一上去星

原帖由 萌貓 於 12-12-15 發表
我C6同我結婚前係响大陸工作, 星期一上去星期五返HK
佢雖然係副廠長但唔需要去應酬, 因為有人好樂意幫佢頂, ...

伯爵府

cablecabletv 發表於 12-12-16 23:04

真係失禮晒...
我唔係高質素, 都係同各JM一樣有學識有修養
只係大6D女人達唔到我C6水平

大宅

上面d女人好進取架,我個男仔frd喺上面做分析師,起初d女仔似為佢大陸仔唔show佢,後來失佢係港男成日約佢,仲成日用個胸頂佢個頭 (我frd坐喺度,個女仔企佢後面) 我frd後來無做,佢仲同我frd表白話唔介意佢有無老婆,我個frd係單身都無show佢,唔好讚佢住,佢只係覺得個女仔唔夠靚而已

男爵府

同意.

首頁

尾頁

跳至