夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

禁止訪問

畀面勳章

侯爵府

chungmancy 發表於 13-3-7 09:08
係你艱辛既日子仲走去叫雞,就算唔比佢返大陸,都可以係香港叫!!!!咁多精力幫手睇呀b..啦!!!我唔會 ...

係囉, 記得我坐月嗰陣老公要朝早6點起身餵奶, 又要做家務, 仲要返工, 唔好話叫x, 叫佢出街都唔願呀!

樓主, 依家講返轉頭都冇用, 如果你自己諗唔通, 放唔低, 要揾專業人士幫手. 如果唔係驚你產後情緒會有問題!

如果你先生真係唔想失去你, 你試吓叫佢陪你揾輔導, 同埋你坐月嗰陣攞大假幫你手執頭執尾同睇住大b啦!

伯爵府

回覆 GGMin 的帖子

其實你已經原諒左佢先會同佢上床有bb啦!只係你而家大肚亂諗嘢啫!嘅然佢知錯, 而家又對你同bb好好, 咁就忘記背後努力面前啦!

珍珠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章

盡量叫自己唔好唸,
或者比d藉口自己去繼續同佢一齊 (如真的離唔開佢).
例如: 我而家係存緊錢咋, 為左仔女...

如果你真係接受唔到, 一係就分開..
如果你又要接受又要唔開心, 見到佢間唔中又拎出黎講,
攪到大家又係唔開心...
佢又分分鐘因為唔開心而出去再玩..

我朋友同你個case差唔多,
佢老公同我講,
男人出得去玩, 緊係唔會離婚, 老婆一日唔講都唔會離...
但玩就繼續, 因為佢老婆好似精神病咁, 得閒就黑佢面, 睇睇下tv見到類似既事又鬧佢.
一係佢就唔好原諒我, 一係佢原諒我就咪成日發癲..
佢一癲我就唔想對住佢..

雖然呢個男人係pk, 但佢講既野又事實係岩..
唔好以為男人會唸, 你變成大皮氣, 唔信佢都係因為佢去玩...
佢只會唸, 我係錯過, 但你原諒左又癲就係你唔岩。

pinky30312    發表於 13-3-7 14:59

我慶幸我是水瓶星座.
爸爸是我心中的大樹.
媽媽是我一生的偶像.
姐姐是我一世的知己.
弟弟是我生活的依賴.
多多是我平常的歡樂.
一家人嘛!

大宅

首先,樓主可以放心, 佢比人拉過一次, 應該以後都唔敢再上大陸叫雞了.
其次, 既然已經原諒, 就唔好諗以前不愉快的事情, 要向前看; 若妳將件事放係心, 不但自己會唔開心, 更會影響大家的關係, 將來的路就會好難行了!

大宅

引用:Same+here但就唔係叫雞係去飲野識既one+nig

原帖由 Angieshan 於 13-03-06 發表
Same here但就唔係叫雞係去飲野識既one night 比我發現左。。重要未生陀到8個月。。真係好難拔走 ...
Same here too我係陀6個月時發現,個女人係佢個ex.........條剌係冇可能拔走!!
佢催我註冊但我屎都唔肯,冇信心又何必攪咁多野煩,寧願將全副心機放喺bb度好過

pinky30312    發表於 13-3-7 15:01

男爵府

驗身係要的!!!

另外....佢今次...一定不會是第一次...
亦好可能不會是最後一次...

能不能原諒你要問自己...
先生搵其他女人發泄需要可唔可以接受...
同埋....你接唔接受到佢講大話...

因為...下次在斷正..佢一樣會話無下次....................

珍珠宮

複式洋房

真係好傷心,咁辛苦生個細佬出黎,佢就去風流快活,
雖然佢講呢樣個樣,你原諒與否都係你既決定,
不過個傷口點都係好甘,加油樓主

男爵府

hashtag影視迷勳章 玩具勳章

回覆:C6係你坐月期間叫雞, 你可以原諒佢嗎?

咁快又有左?咁即係你都原諒左佢啦,可能大肚諗多左,唯有唔開心多啲搵人傾下計開解下,而家只好相信佢

大宅

即係一有左BB 就諗番起之前D唔開心.
不過C6呢一年係唔係對你好好? 令你放心先?
如果決定左原諒佢, 就比D信心大家, 身體要緊啊

複式洋房

男爵府

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回

不能原諒 .........

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好難接受呀

子爵府

我的育兒心得勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋

我就一定接受唔到 + 唔信!第一次叫chick就比人拉咁黑仔?揾鬼信!牛唔飲水唔禁得牛頭低!

不過講番你啦樓主,既然都選擇原諒/信任他就不要亂諗了。

男爵府

都有左第2胎,重諗願諒問題?
如果有條刺,就解決左先再有BB,對而家呢胎太不負責任了.

男爵府

回覆:C6係你坐月期間叫雞, 你可以原諒佢嗎

我老公第五次溝女!所以話,男人信唔過,同埋睇你自巳會唔會再相信佢!

禁止發言

男爵府

回覆 麟媽媽 的帖子

請問驗D乜???

大宅

回覆:C6係你坐月期間叫雞, 你可以原諒佢嗎

比時間同機會對方和自己。看看對方是否真有改變。明白當然非常難過,不過還是要爲小孩考慮爲重,祝順利!

首頁
12345...6

尾頁

跳至