影視娛樂

跳至

首頁
12345...47

尾頁

大宅

引用:剛睇左第一集,好正,螢火蟲相遇好浪漫呀!

原帖由 lovablebaby 於 13-04-09 發表
剛睇左第一集,好正,螢火蟲相遇好浪漫呀!哈哈,而家一見到李昇基就會諗起九尾狐,他的女友是九尾狐,他的 ...
係呀。當知道佢係九尾狐既半人半獸時我都諗起我的女友是九尾狐。

侯爵府

畀面勳章

回覆:九家之書 - 李昇基, Miss A秀智

ipaq 有冇快手

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

睇完啦,好睇喎! 越靈同西花應該下集就死啦,真係好慘!

原來九家之書係教九尾狐變成人類既書。

勝基下集出場啦,好野!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

睇完第一集,尹書華同九月靈的愛情故事其實都可以拍一齣「我的男人是九尾狐」估唔到下集佢哋就死,最初好似話有兩集半,好中意崔振赫,做得好深情又好悲情。唯一令我唔明嘅係點解會配英文配樂,聽到我抓哂頭

Part 1 OST 非常好聽-推介!!!
心痛的愛情 Noel

子爵府

好好睇

伯爵府

引用:+本帖最後由+wyl+於+13-4-9+21:48+編輯+\\

原帖由 wyl 於 13-04-09 發表

睇完第一集,尹書華同九月靈的愛情故事其實都可以拍一齣「我的男 ...
我都想睇<我的男人是九尾狐>呀,睇左第一集,覺得佢地既愛情故事好淒美,如果拍續集都唔錯

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

其實下集點解要殺死佢

大宅

引用:睇完啦,好睇喎!+越靈同西花應該下集就死

原帖由 YuYuMother 於 13-04-09 發表
睇完啦,好睇喎! 越靈同西花應該下集就死啦,真係好慘!

原來九家之書係教九尾狐變成人類既 ...
我都剛睇完。拍得好靚果然係秘密花園既導演。下集昇基出場啦!

大宅

引用:睇完第一集,尹書華同九月靈的愛情故事其

原帖由 wyl 於 13-04-09 發表

睇完第一集,尹書華同九月靈的愛情故事其實都可以拍一齣「我的男 ...
我覺得part 2 既ost 都吾錯,一聽就諗起江置爸媽。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

九月靈好可憐,想不到他用生命來愛的這個女人,居然因為他不是人而害死他,更加連他們的孩子也想殺死,九月靈好可憐
不過我覺得九月靈和尹書華都沒有死,將來不知道是否還會出場。

男爵府

剛剛入千尋, 終於都有了, 可以 DL

侯爵府

畀面勳章

引用:剛剛入千尋,+終於都有了,+可以+DL+

原帖由 angelatin 於 13-04-10 發表
剛剛入千尋, 終於都有了, 可以 DL
me too

侯爵府

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

支持勝基

伯爵府

引用:九月靈好可憐,想不到他用生命來愛的這個女

原帖由 wyl 於 13-04-10 發表
九月靈好可憐,想不到他用生命來愛的這個女人,居然因為他不是人而害死他,更加連他們的孩子也想殺死,九月 ...
係啦,仲諗住相愛會譜出一段淒美動人的愛情~~點知男的咁淒慘,女的竟然連老公同骨肉都嫌棄!仲以為愛情可掩蓋為救她而變兇殘的一面添~~

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:lovablebaby 的帖子

果度好似交代得唔清楚 月靈同瑞花之後點完無skip左
死哂定點??

伯爵府

引用:果度好似交代得唔清楚+月靈同瑞花之後點完

原帖由 HTungTung 於 13-04-10 發表
死哂定點??
男既比d草埋住左(感覺似係沉睡兼療傷),女既就生左個仔出來係想殺佢既時候見到係人類樣,之後放係條河度,打算比好心人收養!其他未交代,仲要繼續追劇先知後事如何

珍珠宮

HTungTung 發表於 13-4-10 21:07
死哂定點??
韓社啲人話月靈會再出現,還會與江置父子對決,唔通佢真係因為破咗法變咗千年惡鬼好可憐

伯爵府

真係好鍾意九越靈呢個角色,崔振赫演得好掂,好感動

伯爵府

引用:Quote:HTungTung+發表於+13-4-10+21:07+果

原帖由 wyl 於 13-04-10 發表
韓社啲人話月靈會再出現,還會與江置父子對決,唔通佢真係因為破咗法變咗千年惡鬼好可憐 ...
又可以再見到佢真期待

大宅

我都睇到有人話之後江置會同爸爸對決但當然不知道那就是自己兒子。真的很期待, 崔振赫真的做得好好。

首頁
12345...47

尾頁

跳至