自由講場

跳至

首頁
12345...29

尾頁

侯爵府

希望你囝囝無事。如照完無發現或好似樓上話係發羊,盡快試吓針疚。廣華有中e睇。

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:Quote:原帖由+小小bb+於+13-04-22+發表個大

原帖由 Sunnn 於 13-04-23 發表
我睇過一個電視節目(外國的)個女仔都係咁…佢老豆帶佢去醫院照 原來有條寄生蟲係腦部生長…壓住某d神經線 ...

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

小小bb 發表於 13-4-23 00:10
其實應該是一月份去看的(但三個月無再病發), 但那時以為是真的感冒引起; 到再有時又要再排過(醫療咭)。

...
好明白你心情, 我細仔1歲前都做過兩次手術, 做媽咪的, 真係好心痛.

加油, 希望你仔仔無事.

,

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

希望你仔仔無事! 加油!

侯爵府

回覆:好擔心個大仔個腦有事, 請給我一點力量.......

我13/14歲都係咁,頭痛到嘔,家庭醫生話係偏頭痛,直至有次我痛到係街暈左入急症室都乜都驗,又係懷疑個腦有事,最後其實無結果架,不過醫生話過我腦壓比較飄忽同腦(筍)埋得唔靚,所以易有頭痛

放心啦,一定無事

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

加油!!!

大宅

加油!送上無限祝福

大宅

沒事的沒事的,加油!幾時知報告?我地咁多姊妹等你報平安消息!支持你!

男爵府

引用:Quote:原帖由+小小bb+於+13-04-22+發表個大

原帖由 Sunnn 於 13-04-23 發表
我睇過一個電視節目(外國的)個女仔都係咁…佢老豆帶佢去醫院照 原來有條寄生蟲係腦部生長…壓住某d神經線 ...
仲有 個女仔發病係好規律既…蟲蟲醒左活動 人就會發病…希望你仔吾係咁…

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

foxwolf 發表於 13-4-23 00:10
好明白你心情。 我以前曾經成日頭痛都去過照腦,聽醫生講結果嗰刻個心真係跳咗出嚟咁,好彩無嘢。 樓主, ...

醫生話成日頭痛都無在晚上睡眠時痛醒和早上頭痛和嘔吐咁嚴重

大宅

畀面勳章

希望您仔仔無事〜加油努力!!

別墅

回覆:小小bb 的帖子

樓主:妳自已都要保重,在此衷心祝你仔仔,身體健康!事事順利!

公爵府

idonno 發表於 13-4-23 00:14
我13/14歲都係咁,頭痛到嘔,家庭醫生話係偏頭痛,直至有次我痛到係街暈左入急症室都乜都驗,又係懷疑個腦 ...

希望小兒都像你一樣.............

公爵府

畀面勳章

祝你大仔身體健康,一切順利,平安!

公爵府

bikbik 發表於 13-4-23 00:15
沒事的沒事的,加油!幾時知報告?我地咁多姊妹等你報平安消息!支持你!

...

我一有消息, 馬上通知各位........... 有你們的祝福, 一定會是好消息

複式洋房

加油!唔知你對我仲有無印象,我女同你大仔同一小學,仲解答左我好多問題。你心地咁好,天父一定會看守你的大仔,佢一定無事架!

珍珠宮

2024年龍年勳章

一定無事,加油

侯爵府

加油

大宅

我都做人媽媽,所以非常明白你心情。
沒甚麼幫得到。
祝願你囝囝檢查結果順利,你别太擔心!

禁止訪問

首頁
12345...29

尾頁

跳至