興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Dolafa 發表於 13-5-25 16:51
我不久前才做完嫲婆在生前一個星期真係坐立不安(係我)我個女仲要半夜生唔出,我要四圍搵E生:di ...
好得意好可愛呀,係咪自己要番?要搵E生係咪開刀?我早排帶momo照聲波照到至少有兩隻,醫生話要準確知幾多隻就要照x-ray,我怕會影響BB所以無照,我c6聽見兩隻,就話自己要番,唔比我媽咪,我話如果三四隻呢?佢都話應該自己要,嚇到我即刻搞掂加菲仔,而家五隻貓,遲D就唔知

別墅

引用:Quote:Dolafa+發表於+13-5-25+16:51+我不久

原帖由 一位媽媽 於 13-05-25 發表
好得意好可愛呀,係咪自己要番?要搵E生係咪開刀?我早排帶momo照聲波照到至少有兩隻, ...
係開刀呀!有照XRay,生前幾日才可照的,太小真的會影響!x-ray可確定隻數同量度BB頭骨,媽媽盆骨,咁就預測能否順產!其實我個女度左後E生已經就順產機會不大,但我古唔佢真係半夜生,攪到懗死我

別墅

引用:Quote:Dolafa+發表於+13-5-25+16:51+我不久

好得意好可愛呀,係咪自己要番?要搵E生係咪開刀?我早排帶momo照聲波照到至少有兩隻, ...
我都係得兩隻,一隻送左比獸E,一隻自已養

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

一位媽媽 發表於 13-5-25 12:02
快啦,呢個月尾至六月頭,今日開始我要看雞仔咁看住MoMo,如果聽日加菲仔個傷口ok就同momo調位,加菲仔放出 ...

大宅

男爵府

Dolafa 發表於 13-5-25 20:58
我都係得兩隻,一隻送左比獸E,一隻自已養
咁媽媽有無順便絕育?同喂唔喂到奶?加菲絕育時,E生有問過絕育一事,開價4500-6000

別墅

引用:Quote:Dolafa+發表於+13-5-25+20:58+我都係

咁媽媽有無順便絕育?同喂唔喂到奶?加菲絕育時,E生有問過絕育一事,開價4500-6000 ...
開刀生BB已絶育,阿女好乖肯揍BB,但可能開刀生所以無乜奶!我有補奶,頭一個禮拜2hr一次真係地獄我半夜開刀就貴d,但都平過你喎6千有找(實數我忘了),因為我睇開的E生無夜診,所以開刀Li間係臨時找的

別墅

引用:Quote:Dolafa+發表於+13-5-25+20:58+我都係

咁媽媽有無順便絕育?同喂唔喂到奶?加菲絕育時,E生有問過絕育一事,開價4500-6000 ...
佢地依家4個月La

男爵府

Dolafa 發表於 13-5-26 00:29
開刀生BB已絶育,阿女好乖肯揍BB,但可能開刀生所以無乜奶!我有補奶,頭一個禮拜2hr一次真係地獄我 ...
我問個間係24hr維多利

別墅

引用:Quote:Dolafa+發表於+13-5-26+00:29+開刀生

原帖由 一位媽媽 於 13-05-26 發表
我問個間係24hr維多利
我覺得$4500-$6000係夜診價錢,我開刀嗰間在勝利道的。我諗如果唔係夜診會平d

男爵府

最近我係維多利同博愛,博愛又唔知得唔得,專一無夜診亦唔收急症

禁止訪問

別墅

引用:最近我係維多利同博愛,博愛又唔知得唔得,

最近我係維多利同博愛,博愛又唔知得唔得,專一無夜診亦唔收急症
你住嗰區多唔獸E?少的話都無計真至驚佢半夜生,你依家搵定問定真係差不多!!

男爵府

引用:Quote:原帖由+一位媽媽+於+13-05-26+發表最

原帖由 Dolafa 於 13-05-26 發表
你住嗰區多唔獸E?少的話都無計真至驚佢半夜生,你依家搵定問定真係差不多!!

...
佈置好待產房,momo入住,加菲不奮

男爵府

回覆:加菲仔

尚欠沙盆,一陣放埋入去

別墅

引用:Quote:原帖由+Dolafa+於+13-05-26+發表你住

佈置好待產房,momo入住,加菲不奮
豪它呀

男爵府

引用:Quote:原帖由+一位媽媽+於+13-05-26+發表佈

原帖由 Dolafa 於 13-05-26 發表
嘩豪它呀
係我個女張舊床,上面瞓,下面係放哙呀女嘅私人電視同玩具,到養咗貓就困新貓,搬屋時見用得著,咪叫c6鋸咗上面床嘅圍板,放電視,放棄個電視櫃

子爵府

回覆:加菲仔

整得好齊整

首頁

尾頁

跳至