夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

回覆:小三Whatsapp 我

我老公個腦殘賤3都係whatsapp我,話我老公最愛係佢,我話係咩,係點解佢唔即刻同你一齊,而係要日日返黎我身邊,我無所謂架,如果你有本事,咪攞去lor. 我覺得無需要要自己出手咁慘囉!

伯爵府

樓主選擇原諒就唔好再比個賤小三激親,又影響同老公感情!…
啲大陸妹十零廿歲可能同啲六、七十歲阿伯一齊!佢地無問題架,窮慣,想黎香港做香港人丫嘛!

大宅

好衰格

大宅

cheap 精小三

大宅

而家d賤三好嚇人,一d都無覺得自己有錯, 仲明刀明槍咁搶。。。。

大宅

吾好覆小三 距想試下你 你不動,距都估吾到你想點 睇下你吾覆,距下次又whatsapp咩野俾你

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

引用:回覆+kalonice+的帖子如C6愛我就唔會有小三

原帖由 小白2000 於 13-08-08 發表
回覆 kalonice 的帖子

如C6愛我就唔會有小三,比我知道仲怪我,我決定離婚,之後佢好後悔,死狗氹返我,又 ...
睇定d C6有冇真係改好!!

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

小白2000 發表於 13-8-8 01:54
回覆 ThanksMaMa 的帖子

王迪詩,串咀女專欄作家,有出書,令我明白兩性問題!王貽興,男作家,專寫感情問 ...
"對不起,我再犯賤" 是幫男人的嗎?

複式洋房

引用:回覆+ThanksMaMa+的帖子我無理佢,佢又話c6

我無理佢,佢又話c6 成日纏住佢,愛佢多D,如果係咁,恭喜佢,c6 日日朝八晚十二 ...
睇到呢度真係忍唔住笑咗

大宅

引用:真係唔明,樣似濱奇步,成個日本妹,十幾歲

真係唔明,樣似濱奇步,成個日本妹,十幾歲,愛一個四五十歲既中佬?
應該唔係"愛":;pppp:

翡翠宮

底能小三

大宅

回覆 pollyly 的帖子

時好時壞!直到一放假就發脾氣,影響小朋友,我堅決離婚比返自由佢,我話既然你咁唔捨得個賤人,成全你地!c6 開始驚,堅驚!跟住死狗,而家其實慢慢學習放手!加上我睇多D書又上BK , 學到野!佢本性係咁,圈子朋友又係咁,只係睇下我幾時忍唔到!

洋房

回覆:小白2000 的帖子

樓主好型!

大宅

小白2000 發表於 13-8-9 00:09
回覆 pollyly 的帖子

時好時壞!直到一放假就發脾氣,影響小朋友,我堅決離婚比返自由佢,我話既然你咁唔 ...

有時我都覺得, 係咪真的要迫到個太太去到話離婚, 個男人才願意回頭呢 (唔大唔得), 但其實去到這個地步, 我估太太個心都死咗一大半了

stepchk    發表於 13-8-16 14:18
鏡姬    發表於 13-8-9 04:55

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

引用:真係唔明,樣似濱奇步,成個日本妹,十幾歲

真係唔明,樣似濱奇步,成個日本妹,十幾歲,愛一個四五十歲既中佬?
你慌佢唔係唸住有錢咩

大宅

小白2000 發表於 13-8-8 00:09
佢同我say Hi . 張相明顯剪輯過,隔離打左格仔。

你 hi 番佢老母啦

侯爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 DHA勳章 熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

樓主,你問佢,一日,接幾多個客,貼史 D 男人比開幾多,大把話題....

大宅

回覆 obi 的帖子

係經歷令我成長!多謝你讚賞!

伯爵府

2024年龍年勳章

引用:回覆+ThanksMaMa+的帖子我無理佢,佢又話c6

我無理佢,佢又話c6 成日纏住佢,愛佢多D,如果係咁,恭喜佢,c6 日日朝八晚十二 ...
好 EQ!
個小三好可惡!

首頁
12345...6

尾頁

跳至