親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

引用:Quote:MrsBee+發表於+13-9-16+17:00+Hi+Moo

原帖由 moonychan 於 13-09-16 發表
好難講, 因為我99唔肯住芭東市, 所以我局住book 2間都係遠離town的.
屋企人話, 佢地like west sand 多d, 因 ...
Thanks, Moonychan!!!
我仲諗人多下次住villa. 早餐唔係buffet是一個問題。啲小朋友較為鍾意早餐多選擇。
我哋暑假住Outrigger Resort, 自駕遊 😊 我哋都係去芭東揾食。
希望下年再去布吉出發。:lol

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

MrsBee 發表於 13-9-16 20:12
Thanks, Moonychan!!!
我仲諗人多下次住villa. 早餐唔係buffet是一個問題。啲小朋友較為鍾意早餐多選擇。
...
芭東最正係海鮮街市, 真係好好味. 其餘既地方真係唔係咁岩行.
我地今次去5d4n, 只係出左1日town~~~~

因為我冇預早book車, 我地次次ad hoc 咁call, 都幾貴.

因為有6299一起, 佢地唔主張租車自己渣, 因為有小朋友......@@ 下次如有機會再去, 真係要自己渣車好d.

子爵府

熱血金章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

moonychan 發表於 13-9-16 20:20
芭東最正係海鮮街市, 真係好好味. 其餘既地方真係唔係咁岩行.
where u have lunch and dinner ?

洋房

回覆 moonychan 的帖子

I am planning to take a trip there.
There are 11 of us in total.
Wondering what is the best way to get from the airport to the hotel??
And how much.
Thanks.

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Nice+place,+nice+view!+ +

原帖由 moonychan 於 13-08-26 發表
Nice place, nice view!
請問小朋友食早餐是否要加$100?

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

SumSumBB 發表於 13-10-7 20:35
請問小朋友食早餐是否要加$100?

NO NEED AR~

因為我地book 2間房, 4大2小, 全部唔洗加錢.

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:SumSumBB+發表於+13-10-7+20:35+請問

原帖由 moonychan 於 13-10-08 發表
NO NEED AR~

因為我地book 2間房, 4大2小, 全部唔洗加錢.
我見酒店網寫房價只包二人早餐,小朋友不加床則不用加$,但要俾早餐$!

珍珠宮

SumSumBB 發表於 13-10-8 21:17
我見酒店網寫房價只包二人早餐,小朋友不加床則不用加$,但要俾早餐$!

...
唔洗喎~ 我經 sun travel book, 3日2夜, 2間房, 講明4大2小, 去到仲upgrade左去大d既房.

但book 時已經 confirm 包早餐.

可能經 agent book 又唔同掛.

子爵府

熱血金章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

moonychan 發表於 13-9-16 20:20

where u have lunch and dinner ?

首頁

尾頁

跳至