自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

禁止訪問

回覆:都已經講咗唔好意思對唔住啦…唔洗咁嘛…

珍珠宮

開心吸收勳章 畀面勳章

引用:果個女士應該是沒有小朋友的

原帖由 y123y16 於 13-08-28 發表
果個女士應該是沒有小朋友的
我都咁話

我是一隻喵

大宅

我前兩日都試過, 又係用緊背帶呀仔向住我, 其實當時我仔冇著鞋只係著襪(我仔未識自己行). 一坐低我仔隻腳係整到隔離, 我即刻講唔好意思同用手按住仔對腳, 但都俾人黑左我面. 唉, 我都想反轉佢坐但當時環境又唔許可. 搞到次次一同仔出街, 無論係車仔又好, 背帶又好都好緊張.

大宅

好媽媽勳章

而家真係好多自私嘅人,一D都唔識體諒湊住小朋友嘅人

禁止訪問

引用:著得好靚嘅女士但個心黑色,有乜用

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

哈哈~~ 佢全程怒睥,一落車會發現自己對眼好攰

好心嗰位著得咁靚ge女士啦~ 咁著緊條裙為何唔搭的士,搭公共交通工具!?隨時俾個啱啱拎住袋魚ge亞嬸hi落你條裙呀!!!!

瑪瑙宮

引用:阿囡歲半…其實好多時我都由得佢自己行架喇

原帖由 babyremy 於 13-08-28 發表
阿囡歲半…其實好多時我都由得佢自己行架喇不過坐車人多時我都會抱佢 / 揹佢嘅(我唔太鍾意用車仔…)
話說 ...
靚女唔like你,咁你同肥仔調位囉

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

呢個女人一定無仔女

仲無愛心、無同理心!

做好自己本份,唔好理佢!
活在當下,愛得及時

男爵府

呢個世界真係總有呢D 咁無愛心既人, 個樣有幾靚, 著得幾好睇都冇用

水晶宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我想話其實呢d情況係一早可以避免架,

嗰時我孭仔既話我唔會同佢著鞋仔,

佢落地我先會比返鞋仔佢著架,

因為有時唔止搭車,

就算行路有時多人佢隻腳仔都可以整到人或者整污糟人架嘛,

有時要自己識做先囉

侯爵府

hashtag影視迷勳章

咩人都有....個女人應該係無人要所以無細路果隻
算啦. 佢唔明架啦

別墅

亞貴 發表於 13-8-28 14:41
我想話其實呢d情況係一早可以避免架,

嗰時我孭仔既話我唔會同佢著鞋仔,
我咪就係已經幫阿囡除咗鞋但都仲要畀人話我離晒譜囉

伯爵府

如果Bb已經除左鞋,其實唔會污糟得去邊,不過總有d無包容心既人

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

大家唔覺有啲人出街,係唔可以俾人掂到,揩親啲都唔得嘅咩,尤其係女人,最多呢類人,最鍾意眼厲厲及發出jip jip 聲表示不滿

]

子爵府

有 d 人係咁小氣! 唔好上心,你又唔係有心,歉又道咗,佢都咁! 錫返 你經已做得好好,總有 d 人係好自我中心,好討厭。

禁止訪問

禁止訪問

引用:Quote:亞貴+發表於+13-8-28+14:41+我想話其

珊瑚宮

環保接龍勳章

引用:阿囡歲半…其實好多時我都由得佢自己行架喇

原帖由 babyremy 於 13-08-28 發表
阿囡歲半…其實好多時我都由得佢自己行架喇不過坐車人多時我都會抱佢 / 揹佢嘅(我唔太鍾意用車仔…)
話說 ...
我都好憎父母唔教唔理小孩的鞋會整污糟我衫褲的人,但你反應好好喎,已收起鞋仔咁都仲要話人,佢都好執著

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

公爵府

果位女士應該未有小朋友架啦

anyway, 不要再想了, forget it!

首頁
12345...11

尾頁

跳至