自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

子爵府

hashtag影視迷勳章

引用:Quote:~KittyMeow~+發表於+13-11-2+01:33+

原帖由 pcbu 於 13-11-02 發表
沉日嗰隻我係買個人套票($200/有八張品酒券+送1隻杯), 我朋友嗰隻係無買套票, 散買品酒券($15張), 同埋買一 ...
其實你杯多D好正常喎,因為貴D嘛……你$25,你fd$15, 我諗佢地按你個杯俾……跟著你話琴日好多,佢可能諗你琴日都係用$15,但有人俾多你……見你返來再試肯定妳無買……又或者佢一支都賣唔出,但琴日倒咗好多俾人,覺得蝕咗揾你出氣,不過點都係佢衰格……

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

pcbu 發表於 13-11-2 01:15
話說沉日我同幾個朋友去左其中一間, 喺某一個檔口(位於波爾多區)用一張酒券試左一杯酒(用入場套票送嗰隻玻 ...
插佢啦

男爵府

引用:Quote:panda1985hk+發表於+13-11-2+01:23+

我都好後悔點解我要忍佢....
點解你送玻璃杯,你朋友送膠柸既?

正用手機app,請勿點評,因為是看不到的。如要回覆請用引用,多謝合作!

大宅

回覆:11816 的帖子

唔記得講,佢地仲要話:個底d渣先係好嘢,益你地!!
雖然我唔係真係好識,但都知道真正靚酒用decanta嘅話一定唔會酙底嗰d!
好過份!

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆:pcbu 的帖子

好離譜

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

pcbu 發表於 13-11-2 01:17
嘩....真係差好遠喎.!! 你當時問佢咩叫佔佢地便宜先.~ 加上佢D態度真係. 比我真係鬧到佢地9彩.!
唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

子爵府

引用:Quote:原帖由+pcbu+於+13-11-02+發表本帖最

原帖由 11816 於 13-11-02 發表
我尋日都遇到類似情況,我同朋友一行十幾人一齊去,其中一個朋友帶我地去一個booth試酒,佢之前响同一個boo ...
請問你係米都係去波爾多嗰區遇到咁既情況?今年真係差左好多,其實遇到啱飲我都會買,今年只係買左2支,其實佢嗰支我本身都15/16想買

大宅

回覆:pcbu 的帖子

應該都係 Bordeaux 區!我都後悔無影佢相放上嚟等大家留意下!
今年連 grand tasting 質數都麻麻,我買咗4支酒喳

伯爵府

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

pcbu 發表於 13-11-2 01:15
話說沉日我同幾個朋友去左其中一間, 喺某一個檔口(位於波爾多區)用一張酒券試左一杯酒(用入場套票送嗰隻玻 ...
無辜在唔係自己"針",最唔妥係佢地個態度,就算超市擺試食d阿姐都大方過佢地,賣波爾多紅酒都咁慳。:pppp:

子爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆:嬲到震!香港美酒X餚巡禮2013不快經歷

嘩小得可憐
俾我當場鬧爆佢

子爵府

引用:Quote:原帖由+pcbu+於+13-11-02+發表沉日嗰

原帖由 march2012 於 13-11-02 發表
其實你杯多D好正常喎,因為貴D嘛……你$25,你fd$15, 我諗佢地按你個杯俾……跟著你話琴日好多,佢可能諗你 ...
今日我無再試,全場咁多酒,佢隻酒又未值到我要一連2晚飲既, 我只係帶朋友去,我隻杯放左喺袋,我地俾佢既酒券係一樣,無分係$15定$25,都係叫做標準品酒券,同埋嗰隻玻璃杯,三年送既基本上好似(見圖左係今年既,圖右係今年既),我知有d人都係拎返以前隻杯去,亦見過有人自備酒杯,我在乎既係佢既態度,如果佢同我講,唔好意思沉日我地係俾得太多,而家d個係標準,咁我ok……我都希望如你所講,佢蝕入肉

子爵府

引用:唔記得講,佢地仲要話:個底d渣先係好嘢,

原帖由 11816 於 13-11-02 發表
唔記得講,佢地仲要話:個底d渣先係好嘢,益你地!!
雖然我唔係真係好識,但都知道真正靚酒用decanta嘅話 ...
:pppp:酒渣係好野佢唔留泥補身:pppp:

子爵府

引用:Quote:pcbu+發表於+13-11-2+01:15+話說沉日

原帖由 wendykaka 於 13-11-02 發表
插佢啦
後悔ing....我想聽日去補插

子爵府

引用:Terrible!!+Such+a+bitchy+lady...+Too+bad

原帖由 Yccwong 於 13-11-02 發表
Terrible!! Such a bitchy lady... Too bad u dunno the name of the stall I will avoid that area tom ...
小心,見到類似我形容嗰間唔該幫幫手影張相

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

pcbu 發表於 13-11-2 03:51
後悔ing....我想聽日去補插
支持

珍珠宮

我惗住今日去添

公爵府

職員態度太差了!最好lam 一啖就同佢訂返十箱八箱,如果嗰啲係紅酒啲色都唔係好,250 都可能比多佢:pppp:

子爵府

影衰香港,好心佢咪學人參展

男爵府

咁串:pppp:

大宅

引用:話說沉日我同幾個朋友去左其中一間,+喺某一

話說沉日我同幾個朋友去左其中一間, 喺某一個檔口(位於波爾多區 ...
請問你個日去多人嗎

首頁
12345...6

尾頁

跳至