夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

環保接龍勳章

Mityfu 發表於 13-11-10 15:23
whatsapp對話我睇過矖,距竟然同我老公講同我老公相處時下面濕濕地
佢甘講野, 個樣同把口一樣賤, 宜家断左未? 你要加油

洋房

拉去浸豬籠

侯爵府

BB防敏心得分享勳章 最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投 DHA勳章 大廚勳章

回覆 Mityfu 的帖子

嘩~把口賤得佢

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+ky0416+於+13-11-10+發表咁其

男爵府

引用:賤人是香港人,c6已經得到距應有的教訓了。

原帖由 Mityfu 於 13-11-10 發表
賤人是香港人,c6已經得到距應有的教訓了。
五好同我講應五應該,距明知我老公有老婆囝女都仲要主動勾引距 ...
由呢種心態去看,你覺得自己的性格怎樣?

男爵府

引用:Quote:原帖由+Mityfu+於+13-11-10+發表賤人

原帖由 o_____o 於 13-11-10 發表
你老公梗係話人主動勾引佢啦,自己受唔住誘惑有小3,被老婆踢爆就話人主動勾引,lee d男人最衰,只係大婆永 ...
好多男人出面有第二個後,對自己原來果個會更好,補償心態

複式洋房

回覆:賤人

你C6比「賤人」賤得多!

「賤人」跟你三九唔識七,佢傷害你,無欠你、辜負你。

相反,C6跟你同襟共枕,小孩都十個月了,虧欠你的正是你家C6。

大宅

樓主咁惨仲俾人叫反省,點解呢度d人一d同情心都冇,絕對讚成post小三相,樓主我撐你

大宅

引用:一隻手拍吾響同埋婚姻有問題做太太都有責任

原帖由 rose1984 於 13-11-10 發表
一隻手拍吾響
同埋婚姻有問題做太太都有責任
要登登埋個賤男

用戶要求終止服務

引用:咁其實一對夫妻若果感情係好嘅外間嘅人想點

原帖由 ky0416 於 13-11-10 發表
咁其實一對夫妻若果感情係好嘅
外間嘅人想點介入同破壞都唔會得逞架啦
樓主其實係咪都應該要檢討下呢
時代唔同曬架喇!而家D女仔,女人性開放又主動,亦唔介意個男係有家室,至於你話兩公婆感情好,第三者難介入,真係out 左D....人前人後嘅好好先生,表面上好錫太太嘅,一樣會搞婚外情。有時,都唔好只係叫那些元配檢討啦!人邊有十全十美呀?

開心過每一天

別墅

回覆:卓盈 的帖子

伯爵府

引用:樓主我好明白你現在心情!搞婚外情嘅所有男

原帖由 Peasmama 於 13-11-10 發表
樓主我好明白你現在心情!搞婚外情嘅所有男女都係犯賤!佢地會有報應的!

...
十分同意:pppp:

伯爵府

回覆:wong1980 的帖子

越來越唔明男人用咩去選女人, 阿猪阿狗咁既樣都做得小三, 或者講因為咁既樣先容易得手, 表面上咩都唔計較, 男人都係新鮮感主導, 我覺得如果男人鍾意3攪4, 就比佢去玩, 根本唔需要講咩, 離開係最好辦法

禁止訪問

引用:你C6比「賤人」賤得多!「賤人」跟你三九唔

大宅

我覺得一個男人做左人老公爸爸,有自己家庭的話,應該要忠於個家庭,咁做咩結婚?唔可以因為個老婆有問題來做藉口而去搵小三,亦唔可以賴老婆自己都有問題先令到個老公有小三。係人都有缺點,我唔信個老公冇,咁老婆係咪又要去勾佬?根本係老公錯,小三賤,老婆方面係冇錯,如果話老婆錯或有問題先令老公有小三,完全唔啱邏輯。

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

大支野 發表於 13-11-10 20:40
如果話老婆錯或有問題先令老公有小三,完全唔啱邏輯。
通常咁樣講嘅女人,通常只有兩種:

1) 本身 身有屎 勾人老公。
2) 自大狂,以為自己老公唔會做出D咁嘅事。

佢地,不知真相。

大宅

最憎小三

大宅

係第版打左一次,複製過黎先。

出軌一般有幾個標準情況(特別列子唔逐個講。

常見,一般情況,不論男女:

婚外性,最簡單, no pay 卓,各取所需。呢個情況就算婚后性生活美滿都可能發生,純粹中餐西餐鮑魚雲吞麵,食野多D變化而已,得閒小聚卓下咁解!

婚外情(苦悶無聊版),婚後生活穩定,可能恩愛亦可能平淡(但好大機會缺乏激情),但心靈上或生活細節上有追求而另一半比唔到,甚至係有D野一直想試想曾經擁有,咁啱婚后先遇上,咁就姣婆遇著姿粉客勒!

婚外情(過份投入版,又或善忘版)由苦悶版引伸而來,通常一開始已定位錯誤,又或將婚姻上的問題、缺少的細節過份放大而覺得必需以外求形式解決,最后失去所有界線。

点解又叫善忘版?你忘了當初: 拍拖的甜蜜、患難的相扶、交換介子時的承諾、一起創造的成果、十月懷胎的痛、雙方無悔的付出、過年過節一家齊齊整整的幸福、下班回家那段溫馨相處……這些通通忘記了

ay9566    發表於 13-11-10 21:08
從前你倆為什麼執手起誓
難捱的關口請你記住原委
努力保衛

複式洋房

雖然我離分都係因為第3者
但我無怪個女人
只怪自己留唔住自己老公既心
人地就留到, 所以我願賭服輸
只怪自己睇錯人
如果唔係呢個女人
都有其他千千萬萬個女人
想走, 係點都留唔住
唔想走, 係趕都趕唔走

公爵府

歐陽菲菲 發表於 13-11-10 19:37
時代唔同曬架喇!而家D女仔,女人性開放又主動,亦唔介意個男係有家室,至於你話兩公婆感情好,第三者難介 ...
D女仔專登鍾意挑戰難度,專勾引已婚男士來證明佢自己嘅魅力!

首頁

尾頁

跳至