婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

畀面勳章

回覆:99 又嚟老屈 真係痴鬼線

我99又係,我最近入左4套薑汁的洗頭水套裝,因為有折,而且剛生完無耐,又冬天,想話用來多少有幫助~

99見到話要,甘99都適合用,我就比一套佢啦!點知佢話要哂,我話我自己都要用喎,叫99用左尼套先,好用啦!下次再有折,我先再幫佢入貨啦!

點個99話,車~~~我都唔用,我拿來比xx(佢姨娚女),佢剛生完要用呀!

我話我都剛生完喎!

99就罵我小氣,甘都同佢計!

我話我邊小氣,即刻比套佢,成300元套,都無肉赤~
但要哂4套就過份啦!仲要比老公表姐!而且薑汁洗頭水好難買架,又貴!!!同埋我行2轉抽返來!唔辛苦架???

又一早講定,我女所以野要留比叔仔的bb。唔準比人,叔仔都未婚!!!比唔比,留咩?我有分數,我唔中意99老鳳甘囉!!!所有野佢好似共產,(只提供佢共產)

xsyu  你99超霸道,我唔使靠佢真的話,啋佢都傻,  發表於 13-12-5 21:41

大宅

引用:我99又係,我最近入左4套薑汁的洗頭水套裝

原帖由 藍莓綠茶 於 13-12-05 發表
我99又係,我最近入左4套薑汁的洗頭水套裝,因為有折,而且剛生完無耐,又冬天,想話用來多少有幫助~

99 ...
以後買咩都唔好比佢見到,見到就話幫人買,阿b用完d野,賣得出就賣,賣唔出就送比人,佢問到就話屋企細,無位擺

藍莓綠茶  佢開我全屋櫃的,老公試過拉住佢,佢都掙扎開~  發表於 13-12-6 16:44

大宅

回覆:99 又嚟老屈 真係痴鬼線

件事令我諗起我99,
睇佢心情好,
就開口問我地拎錢比老人家,
仲講明收陀地…
又叫我地買i瘋比佢仔做生日禮物,
仲會開口追問,
喂!你地比左生日利是未?

知唔知咩叫出心??
唔係你鐘意幾時就問幾百,
我知比老人家生果錢係天經地義,