自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章

回覆:八掛一下各位jm結婚當日轉左幾多個look呢

我朝早著掛,
迎賓1套,
婚紗進場、簽紙1套,
敬酒1套,
送客1套
共5套,我覺得已經好密

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

只會換外殼

水晶宮

hashtag影視迷勳章

回覆:rebeca1347 的帖子

演唱會都唔駛轉咁多look

珍珠宮

BK Milk勳章 畀面勳章

3 個

公爵府

引用:魔術?

原帖由 umama 於 13-12-06 發表
魔術?

我諗起魔術節目,吳千語換衫

伯爵府

五套

禁止訪問

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

侯爵府

5套好麻煩

珍珠宮

四套衫
我近日忽然發錢寒,要努力搵錢儲錢呀!$$$

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

我註冊果日係分開, 唔計呢條,

仲有5條

其實..... 好唔鍾意結婚, 靜靜地攪未好囉, 攪埋咁多麻煩野都唔知做乜

伯爵府

說笑吧,下午cocktail 10+套加轉頭轉娤?晩宴10套加轉頭轉娤?
當第一場由中午12點到4pm,4粒鐘,240分鐘,當10套,每套24分鐘,換衫都換唔切啦,仲要影相招呼人?
第二場,當5到12點,7h, 420min, 平均42min 一套?結過婚都知換衫轉娤改頭換首飾要幾耐,仲要影相招呼人祝酒敬酒送客,可能嗎?
Sorry,我唔信囉!

Praise the Lord!  

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

有咩所謂,最重要當事人enj0y

~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

侯爵府

全日5套,6個look,因為中間時間換咗婚紗出去影相,夜晚淨係換4 套都冇咩時間,我唔明點可以換到10套

我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

珍珠宮

太多了,無時間同賓客交流,有咩意思呢

珍珠宮

畀面勳章

引用:全日5套,6個look,因為中間時間換咗婚紗出

原帖由 lovececing 於 13-12-06 發表
全日5套,6個look,因為中間時間換咗婚紗出去影相,夜晚淨係換4 套都冇咩時間,我唔明點可以換到10套:toocol ...
true 平均一套15 mins
仲要轉make up
我rather 留d 時間招呼下人

唔好點評我一大段野唔該 公仔點評好啦

子爵府

結婚擺酒係同親友分享喜悅唔係行show 喎。
同埋禮服貴精不貴多啦,租一大推cheap 衫,倒不如一、兩件款式同手工都靚嘅好過啦。

男爵府

畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

裙褂,註冊,迎賓,進場,敬酒,送客

幸福沒有捷徑 只有經營

侯爵府

我結婚果日化妝化到瞓左、我覺得好辛苦、我無咩興奮、只係好攰、只係四套衫已經夠我辛苦、我化妝師叫兩個人扶住我頭繼續化同set頭!

首頁

尾頁

跳至