夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

他都話對我無感覺了...
點解他現在先告訴我忍o左我幾年...
如果一早提出...我會改...
依家改o既機會都唔比我...就要走...
我唔想兩個女o係唔健康o既家庭成長...
但佢竟然唔覺得離婚會對佢o地有影響...
點解佢可以咁絕情...係我以料之外...

chershan 發表於 13-12-22 21:06
男人請得出離婚,對你既態度唔同哂,唔好理佢有冇第2個,至少一定對你冇興趣了

可能幾年以黎佢都忍得好辛苦, ...

複式洋房

我好愛好愛佢...我呢個家好需要佢...
但我呢幾日做咩...他都話一定要離婚...
你o地教下我可以點做啦...
我唔可以無o左佢...我唔制呀...我要佢呀...嗚~~~~~~~~~~

佢過去好愛呢個家...係我錯...成日激佢...
搞到依家他完完全全唔想再同我一齊生活...
我話佢點可以唔理兩個女...
佢話依家唔要果個只係我...

大宅

回覆:我過敏嗎

試吓完全唔好聯絡佢,連whatsapp 都唔好!
要走,走得乾脆啲!
男人係咁犯賤,可能你完全唔搵佢佢會唔習慣同掛住你呢?
你當搏一鋪, 反正你再“矮”佢,佢只會覺得煩同反感!連尊嚴都無埋!點解要咁呢?

複式洋房

今晚我話想幫他按下個膊頭,他說不用了,今天在公司有同事幫他按了,但不夠大力....嗚..........

侯爵府

引用:佢好似完全感受唔到我傷心難過....我個心好

原帖由 celialam2010 於 13-12-22 發表
佢好似完全感受唔到我傷心難過....
我個心好痛...
你都完全無感受到佢壓力,唔開心,不被信任,同成日個老婆叫離婚嘅無奈……

男爵府

回覆:celialam2010 的帖子

我估佢未必係咁絕,你試下唔好聯絡佢,比番啲自己佢先。然後約佢兩個人去拍拖,重遊舊地,等佢有愛嘅感覺

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

就算cool煲成功樓主以後都5會有比你有好面色,一個男人話厭ge話就好難再對你好,佢應該係想同個女發展,覺得你都阻住佢,而且你又成日係又離5係又離,到時人地話你想離婚,我唸佢等你講jor好耐,不過樓主你都5好唸咁多,好好養胎

複式洋房

我喊完之後...要求佢o係whatsapp轉用一家人o既合照...
佢肯立即轉...滿足了我當時受傷的心靈...
雖然換相對佢o黎講可能無咩o野特別感覺...

複式洋房

老公剛告訴我...昨天幫他按摩膊頭o既係男人...
我又過敏o左...~_~

大宅

如果你仲想試下挽留佢,試下做到好似無事發生過,唔好問、唔好提。自己慢慢改變,可能過一排,佢會感覺到可同你相處落去。當然,最緊要對自己好啲,另一方面,要做足心理準備,呢個男人,最後係會走嘅。祝你心想事成!記住,個世界無話邊個無咗邊個唔得,愛自己最重要!

男爵府

加油改變下自己啦,希望你們仲有彎轉

子爵府

引用:佢話因為我結婚咁多年成日話要離婚...佢聽

原帖由 celialam2010 於 13-12-22 發表
佢話因為我結婚咁多年成日話要離婚...佢聽到厭...
呢排佢真係完全表現到唔再愛我...
一直以o黎我對佢o既懷 ...
你咁樣,的確係會令男人心淡。。
離婚唔應該成日提,令一半完全唔信任自己其實好辛苦。。
而家係你無啦啦check佢電話發現到野,並唔係佢有古怪你先做呢樣野,有d男人係會反感。。

複式洋房

我老公之前一直都表現得好愛我...
自從比我留意到佢和呢個女同事O既WHATSAPP後...
至今一直對我好冷漠...完全變O左第二個人咁....

心諗佢根本唔係因為我成日亂講離婚咁少事就會成個人變哂...
一定係佢已經好鍾意好鍾意呢個女人...先可以完全漠視我依家O既感受...

他們都慣性分享大家日常O既生活事...就知他們任何時候都記掛住對方...
點解個女人明知佢有老婆有女都要咁做......

我依家為O左兩個女唔想離婚...但老公堅持呢個決定...
我近排咩都就哂佢...佢都話我唔會改變到O的咩...
所以令我更加覺得佢愛上O左另一個...先可以完全放棄我!!!!

複式洋房

明明自己變心,就搞到我有精神病和我提出離婚,我依家日日個心都拿住

子爵府

BK Milk勳章

引用:+本帖最後由+celialam2010+於+13-12-22+11:

早陣子o黎呢個討論區睇完...
C6借口

大宅

回覆 mc 的帖子

講得好好

複式洋房

我會聽話,完全信任老公,唔再管他,希望他最終感受到我的愛和改變,而唔離開我。

複式洋房

老公瞞住我有新電話和新電話號碼...對話中知道係個女人幫她揀號碼...
但他話我太煩所以無同我講....因為個plan唔夠用...所以要開多個o黎用....
我仲點信佢o地無o野...調返轉係我...佢都唔會信啦...嗚.............
他為o左個女人瞞我和講大話...

wingyan008  個女人幫佢揀埋號碼,話冇野都好難相信……  發表於 14-1-19 13:51

大宅

回覆:celialam2010 的帖子

你仲check緊佢?收手啦,你覺得佢唔值得信咪離婚囉,何必搞到大家都咁痛苦?如果你仲愛佢咪信佢囉,信就唔好諗佢同其他人點點點,你先搞掂自己同佢個關係先啦,根本你地兩個本身關係都有問題,就算無第三者,如果你一直咁唔信佢,佢都唔會再鐘意同你相處啦,遲早都走人。

複式洋房

回覆 littlecarrot82 的帖子

知道...成日引唔住Check...嗚嗚嗚嗚嗚嗚嗚~~~~~~~~~

首頁

尾頁

跳至