自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

佢~

珊瑚宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:佢搵左工未啊?+可唔可以介紹黎..

原帖由 潘高壽 於 13-12-26 發表

佢搵左工未啊? 可唔可以介紹黎..
拒要反屋企照顧病左媽咪 如果唔係我都唔比拒走

子爵府

回覆:姐姐完約 同拒一齊喊 好難過。。

我姐姐做埋呢份約2015年都會走!佢好錫我女,直頭當我女係佢親生一樣,我都怕到時要走,我地會好唔捨得

翡翠宮

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

好姐姐難搵

天生女人購物狂

大宅

回覆:carmenyan206 的帖子

通常係相向,你一定對佢好,佢先對你好,睇得出你一定係一個好nice 的人呀!

珊瑚宮

引用:我姐姐做埋呢份約2015年都會走!佢好錫我女

原帖由 yy816 於 13-12-26 發表
我姐姐做埋呢份約2015年都會走!佢好錫我女,直頭當我女係佢親生一樣,我都怕到時要走,我地會好唔捨得:cry ...
咁你宜家開始要好好珍惜拒 我好後悔無帶拒去迪迪尼玩 好後悔家庭節目無預拒 好後悔成日賴低拒係屋企 我真係應該多d同拒出去 如果有機會我會請拒黎hk玩 到時帶拒周圍去

珊瑚宮

引用:通常係相向,你一定對佢好,佢先對你好,睇

原帖由 Sweetrice 於 13-12-26 發表
通常係相向,你一定對佢好,佢先對你好,睇得出你一定係一個好nice 的人呀!

...
問心as一個僱主我都算真係ok架 我唔會當自己比錢請拒就大曬 使死拒。拒雖然日日都5點幾起身 但係拒8點就可以休息。我次次去買珍珠奶茶拒都有份。。總之我叫拒做咩拒都唔托我手掙 從來都笑住做。同埋我地有時都好似d八婆咁講下人地d是非

子爵府

好姐姐難求,不過佢可以一家團聚,應該替佢開心

珍珠宮

BK Milk勳章

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

侯爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 熱血勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

好姐姐難求

侯爵府

難得衆裡遇到她,已是緣分;感謝她曾在你需要她的時候在你身邊,帶著祝福送她走,現在她的媽媽很需要她啊。

大宅

好姐姐難求

禁止訪問

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

侯爵府

引用:好姐姐真係難求

原帖由 kayan403 於 13-12-24 發表
好姐姐真係難求
X 2

珊瑚宮

引用:好姐姐難求記住同佢keep住聯絡,就算唔再係

原帖由 puicps0614 於 13-12-26 發表
好姐姐難求記住同佢keep住聯絡,就算唔再係儐主身份,但你地都已經成為左好朋友,半個屋企人 ...
我已經同拒講左你要揾工call我先 我真心希望將來拒可以繼續同我地生活

珍珠宮

畀面勳章

唔好點評我一大段野唔該 公仔點評好啦

禁止訪問

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+puicps0614+於+13-12-26+發表

伯爵府

carmenyan206 發表於 13-12-24 18:58
姐姐serve左我地四年 我地一齊渡過好多好開心既日子 拒睇住我結婚 我地一齊搬屋拒幫我照顧隻狗 睇住我生bb ...

好姐姐難求。

我姐姐又係好好,幫咗我4年幾,早排問佢會唔會繼續做,佢話做完第三份約唔做啦,要返屋企,佢都流眼淚話好唔捨得我,不過無辦法,一定要返去,攪到我都眼濕濕

男爵府

引用:Quote:原帖由+gugulimy+於+13-12-24+發表我

原帖由 carmenyan206 於 13-12-26 發表
你幾耐先適應到 拒岩岩離開左一個鐘我已經好唔慣了
我都要一、兩個月先適應倒。但另一方面亦戥姐姐高興,因為佢返印尼即同拍拖多年男友結婚,第二個月有咗BB,佢現在相夫教子,不用離鄉別井去工作我地亦間中whatsapp知道對方近況

首頁

尾頁

跳至