夫婦情感

跳至

首頁
23456...7

尾頁

男爵府

AQSIQ 發表於 14-1-23 15:49
你男友預左你會睇先至將個cam轉向房啫,樓主你又真係開cam睇喎,你真係曬到好悶啦,:sickmilk ...

我無甘陰謀論如果你下下甘唸人,辛苦既係自己。我為佢有呢個心而開心,不為其他
其實我分享都係希望有些少正能量,吾通下下都負面爆燈先好咩。

不過放心,我會少d post開心野,費事又話曬又話悶。呢到都係鍾意悲情慘劇多d,因為當初我post自己既慘痛經歷時,個個話支持。我明玩法!

大宅

回覆:如果唔係返左阿媽到訓,都唔會發現..........

男爵府

回覆 lovestarry001 的帖子

agree..

翡翠宮

貢獻勳章 BK猜猜猜慶中秋 +5熱血勳章

yukileecc11 發表於 14-1-23 15:58
我無甘陰謀論如果你下下甘唸人,辛苦既係自己。我為佢有呢個心而開心,不為其他
其實我分享都係希 ...
不過放心,我會少d post開心野,費事又話曬又話悶。

咁又唔好, 多 d 開心野/正能量, 中和下呢版的(部份)不幸事, 都係好事來的....

其他人覺得曬/悶, 可以唔睇, 唔留言架 ma

cherrylemon  x3  發表於 14-2-2 02:00
柏架山莊  x2  發表於 14-1-23 16:42

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

男爵府

chan803 發表於 14-1-23 16:38
咁又唔好, 多 d 開心野/正能量, 中和下呢版的(部份)不幸事, 都係好事來的....

其他人覺得曬/悶, 可以唔睇 ...
多謝版主回覆

子爵府

我好奇點解你男朋友會做咁多野,想你放心,於是追番你啲post!

佢願意主動做咁多野去挽回你對佢嘅信心,真係抵讚!
苦盡甘來!

伯爵府

回覆:yukileecc11 的帖子

男爵府

jeannietsui 發表於 14-1-23 19:03
我好奇點解你男朋友會做咁多野,想你放心,於是追番你啲post!

佢願意主動做咁多野去挽回你對佢嘅信心,真 ...

所以我只可以話自己幸運,重建感情成功,我估真係有睇過我經歷既人先知我想表達d咩,睇過我經歷都吾會覺得我仲有咩好曬我相信比我幸福既人多的是!
我只係想帶出一個信息:只要兩個人仍然愛對方,無重建不到的感情。

伯爵府

最關心BB問題熱投勳章

so sweet!! 由心鄧你幸福

子爵府

yukileecc11 發表於 14-1-23 14:24
我吾係傻既個cam適當既時候會向住適當既位。即係等於適合既話題要在適合既地方講,呢點我分得好清 ...
其實妳係醒目女! 我覺得最成功的女人, 不只是密密背後不出聲幹, 而是要懂得怎樣令男方願意為妳而努力和付出, 發揮他的長處, 一齊渡過難關, 令家庭及事業得上成功, 這就是真正女方的智慧! 妳在適當的時後又給他一點責仕和大家的希望, 之後又發揮妳的魅力, 這樣他向前的動力就更加發揮得到. 不知你get 不get 到我的意思...

男爵府

PTMCYS 發表於 14-1-24 08:29
其實妳係醒目女! 我覺得最成功的女人, 不只是密密背後不出聲幹, 而是要懂得怎樣令男方願意為妳而努力和付出 ...

多謝你讚賞,我覺得自己既方法都算work所以先會甘詳細分享,我男友吾會上bk,所以我讚到佢幾天花龍鳳都好,佢都吾會知只有你地知,我想講既係“過程“而吾係我得到既結果,只係太多人吾明!點解我會話有些話吾可以在吾適當既版講呢,係吾想受其他人有意無意評評擊我寫甘多字無錢收左架只係想多些人知道“原諒“吾係單單口講原諒,原諒好簡單,點樣反客為主先係值得學習既一環!

男爵府

Birzzle 發表於 14-1-24 03:34
so sweet!! 由心鄧你幸福
多謝晒!好開心睇到你既留言!

男爵府

BK Milk勳章

好幸福呀..

男爵府

So sweet!
嫁到位好男人真的係好幸福的

有時女人求個種安全感就係呢啲,一個愛你的男人會無時無刻做毎件事下都會考慮你一下。

我都要讚讚我男友,佢每OT到夜一夜(11pm or even later) 都總會用公司自己位的landline打比我,在他來講佢話好自然啫係公司當然用公司電話打只係本能反應,但於我黎講係安心及被愛的感覺。自覺自律又愛你的男人,已十級幸福

男爵府

引用:得罪講句,做你隻佬好慘

原帖由 gigi2606 於 14-01-21 發表
得罪講句,做你隻佬好慘
不能再同意!將心比心~

男爵府

引用:Quote:missright+發表於+14-1-22+13:15+好

原帖由 yukileecc11 於 14-01-22 發表
所以我重覆講左好多次,我開心唔在於"監視",我開心係在於佢為我唸,為我出既心思
...
因為他知道自己要守行為。

男爵府

cutiemily 發表於 14-1-25 18:37
因為他知道自己要守行為。
係,事隔一年仍然嚴守係因為佢記得點樣令我受傷害,而家佢每行一步都會先唸起我感受先(佢自己係甘同我講)

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:+本帖最後由+yukileecc11+於+14-1-21+15:44

男爵府

yukileecc11 發表於 14-1-23 21:47
所以我只可以話自己幸運,重建感情成功,我估真係有睇過我經歷既人先知我想表達d咩,睇過我經歷都吾會覺得 ...
既然妳選擇原諒,過去咗既事,當粉筆字抺咗佢算~諗多無謂。
BTW,祝白頭到老。

首頁
23456...7

尾頁

跳至