自由講場

跳至

首頁
23456...8

尾頁

公爵府

人手唔夠

大宅

回覆:facebook baby shop 美國入口嬰兒用品

先嚟趕唔到上船,之後話美國打風,再嚟寄失!有圖有真相!

大宅

回覆:facebook baby shop 美國入口嬰兒用品

中間有用facebook追過,但都唔覆,仲叫我唔好再追,因為再追只會將個message變成inbox新message,佢哋就睇唔到,我3月追問,都而家5月都冇覆!有圖有真相!

大宅

曾經試過訂過件玩具,俾哂錢,又係等左超耐都未有貨,inbox message問佢,又話好快有,根住過左一排,就whatapps我話無貨,要退錢,嬲爆!

男爵府

引用:Quote:原帖由+dorothy227+於+14-05-10+發表

原帖由 pipimama 於 14-05-10 發表
係? 希望我都好似你咁
我只用Facebook 同佢溝通,未試過打電話去。通常問完佢即日都有回覆,如果佢唔答,就三,五日後再問

男爵府

引用:Quote:原帖由+dorothy227+於+14-05-10+發表

原帖由 pipimama 於 14-05-10 發表
係? 希望我都好似你咁
回覆速度可接受

男爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

買過一次,用sms通知,比佢預期慢,鋪頭做野又慢,真是要有耐性先好買

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

買過幾次, 只會買d唔急用嘅嘢, 因為預咗一定會遲呀!

子爵府

呢間野我買過一次,絕不會有下次

禁止訪問

別墅

我仲想訂佢個玩具收納櫃添……好在未得閒去過數俾佢……

大宅

上年9月買聖誕版L碼尿片話11月到貨,然後sms話貨期遲左12月初到貨,12月中冇消息,facebook問完話下星期可上門取貨,放工趕上到去又關左門,未夠收店時間,再facebook問

大宅

果日已經廿一二號,我再問究竟你地23開唔開門,有冇貨比我,就話唔好意思,冇晒L,可退錢雖然只係30蚊,但我本來想等啲聖誕老人尿片幫bb影輯相,最後冇得影,仲要頻樸一輪加不斷follow up,即unlike,冇下次。

珍珠宮

畀面勳章

我都有買過幾次
唔係呃人
不過真係好慢先覆一次

珍珠宮

本來唔識哩間嘢,但係經常見到有 post 講佢,你仲敢幫襯

大宅

畀面勳章

我試過買野,因為分開幾次買,又唔記得幾時有得拎,最後一次過上去拎,有d貨擺咗半年先拎都會照比返我。

男爵府

畀面勳章

我幫襯過唔會再幫襯佢!上次訂左套萬聖節衫,等左三個月,10月中先通知我供應商冇貨,退返錢俾我!!得返一星期我買唔到靚既萬聖節衫俾小朋友去party, 嬲死我!服務又差,pm 又唔覆!貼錢買難受!

大宅

其實有空閒時間,唔怕等,買係ok既,因佢有d野真係平!
過數後fb inbox 佢係會覆,預左唔會即時,可能兩日後,拎貨我唔會等sms, 因等得黎就算即時上去都可能無晒貨,唔知點解!唯一係佢會主動退錢,但我係想要貨,唔係退錢!所以佢話貨品番貨日附近,我會打去問到貨咪?打唔通有空就直接去門市,總之到貨後越早拎越大機會拎到,否則就算訂左無貨拎,佢就會話退錢。所以,真係有空,等得,有晒要退錢心理準備才好買!

toffeechoco  買到咁麻煩,寧願買貴d  發表於 14-5-11 13:50

大宅

大家收番個like未,我見咁多人like至幫親,估唔到4月底要到嘅嘢,6月先返禾

民房

引用:大家收番個like未,我見咁多人like至幫親,

原帖由 yaya_pig 於 14-05-10 發表
大家收番個like未,我見咁多人like至幫親,估唔到4月底要到嘅嘢,6月先返禾

...
我都以為咁多客仔,唔會衰得去邊,點知:

首頁
23456...8

尾頁

跳至