自由講場

跳至

首頁
23456...14

尾頁

男爵府

引用:Quote:原帖由 blackberry42 於 14-06-15 發

原帖由 dordor1207 於 14-06-15 發表
睇左無咩盤!河畔地產話講緊9000 我想搵下居屋啦!
穗禾苑應該平啲!

Thelittlepingu  x 2  發表於 14-6-15 06:23

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

KAMIKASHUN 發表於 14-6-15 01:32
如果你本身穩到錢,只要改下習慣已經OK了喔,卑心機蔑甩d壞習慣拉,唔好再買野拉,買野根本唔可以減輕你壓 ...
返工響 A 級寫字樓,個個名牌我又可唔可以著得好簡單?我無安全感要買野減壓,其實已經買少左好多架啦。以前重顛~~
今天種下何種因, 它日必收何種果!!  每天努力為亞仔同我的生活打拼!!

男爵府

回覆:「借位純呻」行地產搵租盤好痛苦!

我都是叫dordor 我只能講句加油呀!!

侯爵府

goldenbobo 發表於 14-6-15 01:32
穗禾苑應該平啲!
睇左但解決到亞仔返學但係我返工用好多時間,最慘放工要仆到回家煮飯。所以放棄左!好多朋友話用校車就亞仔好過你用咁多交通時間
穗禾苑都唔平 9500。。。我有諗過架~~

今天種下何種因, 它日必收何種果!!  每天努力為亞仔同我的生活打拼!!

侯爵府

dordorcat 發表於 14-6-15 01:37
我都是叫dordor 我只能講句加油呀!!
我地同樣用瞄星人相
很多謝你支持

伯爵府

我有間屋暫時吉左,樓主5嚴細同舊,2母子真係夠住,沙田火車站附近,但無車到門口。

水晶宮

hashtag影視迷勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

dordor加油!

好多元郎樓8500~9500 有六百幾呎;又有村巴返中環,会否考慮?

大宅

引用:Quote:KAMIKASHUN 發表於 14-6-15 01:32 如

返工響 A 級寫字樓,個個名牌我又可唔可以著得好簡單?我無安全感要買野減壓,其實已經買少左好多架啦。以 ...
妳老細因為妳滿身名牌先請妳嘅??
睇嚟妳嘅進修只係幫助妳揾份「好啲」嘅工,而沒有提升到妳的自信心……
妳唔幫自己冇人會幫到妳……希望妳明白我意思啦

大宅

BK Milk勳章

回覆:dordor1207 的帖子

換地產啦!

侯爵府

LePetitBal 發表於 14-6-15 01:49
妳老細因為妳滿身名牌先請妳嘅??
睇嚟妳嘅進修只係幫助妳揾份「好啲」嘅工,而沒有提升到妳的自信心……: ...
明白。早抖!我問下我O的同事。老細滿唔滿意我工作表現先。。。
另外,邊科讀完可以令自己自信心加強架?幾錢一科?不過,你千其唔好叫我讀O個O的洗腦課程架。

LePetitBal  我諗妳誤會咗我嘅意思……anyway, 祝妳快啲揾到自己想要嘅嘢。  發表於 14-6-15 09:59

侯爵府

yuen1818 發表於 14-6-15 01:47
dordor加油!
我知呀,但小兒今年九月升小四。始終讀書係沙田區較好

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

而家d樓真係好貴,好似唔識跌咁

伯爵府

引用:呢幅相最能代表我現在的心情,世界只剩下我

呢幅相最能代表我現在的心情,世界只剩下我一個孤獨面對很多問題有待解決。自從今年四月收到業主通知收樓最 ...
加油呀!!! 天無絕人之路, 可能好快就搵到個平盤呢!!

侯爵府

giraheiyear 發表於 14-6-15 01:45
我有間屋暫時吉左,樓主5嚴細同舊,2母子真係夠住,沙田火車站附近,但無車到門口。

...
謝謝,我地 PM傾丫

侯爵府

LedTV 發表於 14-6-15 02:00
而家d樓真係好貴,好似唔識跌咁
係啦,講左三年都無跌。。。
呢排報紙又吹風啦

侯爵府

再一次多謝各位留言呀。。。祝各位家庭美滿幸福快樂,身體健康

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:Quote:KAMIKASHUN+發表於+14-6-15+01:32+如

返工響 A 級寫字樓,個個名牌我又可唔可以著得好簡單?我無安全感要買野減壓,其實已經買少左好多架啦。以 ...
睇你回復 覺得你好強 有自己唸法 你應該知道應該點安排自己條路,祝你好運

水晶宮

hashtag影視迷勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

祝福你!加油!!

給力

侯爵府

KAMIKASHUN 發表於 14-6-15 02:06
睇你回復 覺得你好強 有自己唸法 你應該知道應該點安排自己條路,祝你好運

...
謝謝。。。生活迫出來的。。。強人不是我但我也想有人愛錫。。當然自己愛錫自己好重要。。。不過,我一個人背唔到咁多問題咋

水晶宮

引用:Quote:KAMIKASHUN 發表於 14-6-15 02:06 睇

謝謝。。。生活迫出來的。。。強人不是我但我也想有人愛錫。。當然自己愛錫自己好重要。。。不過,我一個人 ...
你已經好叻㗎啦!

最最最緊要有份工,所有trouble都冇問題!

首頁
23456...14

尾頁

跳至