自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

仲之以家比D自由行攪寸晒香港, 買嘢又貴, 食嘢又貴,

D SALES見到港人就唔多LIKE, 因為我地唔一定有幫襯, 但自由行就擺明掃貨

所以佢地咁鐘意自遊行, 可以刺激經濟喎

禁止訪問

回覆:小熊曲奇Jenny Cookies

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

真係要blacklist佢地,我都試過相同遭遇,我買兩盒問下食用日期,d staff串串貢答我,之後仲要好唔願意找錢比我....真係把幾火.....如果唔係買比我住外國既朋友.....真係唔鬼買.....

子爵府

我時運高, 又OK無咩野, 仲比我買左最後果罐,
不過食過就算, 以後唔會再買

怎麼你會聽一個心理唔平衡既人所說, 去對付一個已被佢騒擾欺凌十幾年, 束手無策既病人?? 將來有一日, 佢亦都可以同樣心狠手辣地對付並趕絕一個曾經係朋友既你. Good Luck!

男爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 陪月勳章 2016畫展勳章 親子王國15週年勳章

問過公司國內來港交流的同事,佢話呢隻餅如果國內同胞來港旅行買回去做手信,人哋會覺得你好有誠意,因需要用好多時間排隊,仍買來做手信。

大宅

我都係,時運高,去到本身有個男人唔俾人入去買,當時好多普通話大6人,我開聲問有無兩盒細有無佢即放手俾我入,唔係因為媽咪我都唔會去買,應該無下次lu

大宅

呢間野講起就嬲
N年前想食就去買
點知個罐係粒既
同佢講佢唔換比我之餘仲黑哂面勁串咁講野
從此blacklist

複式洋房

原全係受氣

大宅

回覆:ada29 的帖子

「負面」賣廣告?

大宅

引用:真係要blacklist佢地,我都試過相同遭遇,

原帖由 fredc9 於 14-07-30 發表
真係要blacklist佢地,我都試過相同遭遇,我買兩盒問下食用日期,d staff串串貢答我,之後仲要好唔願意找錢 ...
對!多謝你明白我開此post講乜!

大宅

引用:我都係,時運高,去到本身有個男人唔俾人入

原帖由 babybabyhei 於 14-07-30 發表
我都係,時運高,去到本身有個男人唔俾人入去買,當時好多普通話大6人,我開聲問有無兩盒細有無佢即放手俾 ...
認同!

大宅

回覆:jasmine623 的帖子

無錯!但為左好友,豁出去!

大宅

回覆:thomas1234 的帖子

都話容許我發洩下唓...

男爵府

佢d曲奇既秘訣係牛油,我自從識整後,唔好話買,有時連自己整都覺得好油膩,反式脂肪又勁,好唔健康,少食為妙

ya_01  認同,如果落豬油整既   發表於 14-7-31 14:05

子爵府

回覆:mosquito_jojo 的帖子

吾好幫襯.貼錢買難受

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:如果唔係死黨super想食,我都唔去買!後感

原帖由 mosquito_jojo 於 14-07-29 發表
如果唔係死黨super想食,我都唔去買!
後感:
1. 中環店6pm無人排
成舊牛油吞落肚

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 笑得好勳章

我也是二次幫台灣老死買,真係排到顛

大宅

依間「卡喇蘇」唔只聽過一次去咁做樣生意。如果咁唔一視同仁,唔洗指意再有香港人買

侯爵府

DHA勳章

巴屎閉
真係唔食佢D唔健康食品

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

重慶附近大把喇!幾有誠意?

放下自在

首頁

尾頁

跳至