潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:+本帖最後由+ng5ek+於+14-8-1+21:57+編輯+\\

原帖由 ng5ek 於 14-08-01 發表
Agree.. 如果用 H 我反而會著得 casual d.. 如果唔係我會好唔舒服..好似行街都 overdress 咗..可能我末到闊太 level

已刪除用户

引用:Quote:原帖由+ng5ek+於+14-08-01+發表本帖

大宅

引用:當然我覺得有能力買到噤多h+各位jm好本事,

原帖由 debbieths 於 14-08-02 發表
當然我覺得有能力買到噤多h 各位jm好本事,我只係唔認同依到既大圍到覺得h + v/rv 先係有taste

...
我諗係有一班jm特別喜愛h+rv/v, 未至於大圍。我自己就唔中意,覺得好俗,但係佢地出post都會睇下,唔會comment,我估好多jm都好似我咁,其實大家都有權share自己覺得靚嘅嘢,可能人地都覺得我果d taste好核突呢,互相尊重就ok!

伯爵府

陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 ng5ek 的帖子

cabalicol, 香港2012年賣$14000, 今年唔知幾錢, 係shop久唔久有一個

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章

YongXin 發表於 14-8-1 21:53
人無品無修養, 揹甚麼袋都仍然係嗰個人.
hahahha, agree

伯爵府

回覆 debbieths 的帖子

其實炫唔炫富, 好在乎睇嗰個人用咩心態去睇。

已刪除用户

引用:回覆+ng5ek+的帖子cabalicol,+香港2012年賣

伯爵府

回覆 ng5ek 的帖子

呢款唔多人搵, 你可以落鋪搵個SA問佢邊間有貨, 或者叫佢留貨Call 你, 唔係hit 款應該得既(如果SA好人的話),但經過bk post既嘢, 好快會俾人掃晒。

已刪除用户

引用:回覆+ng5ek+的帖子呢款唔多人搵,+你可以落

男爵府

引用:呢款係咪都係?我覺得幾好睇+ +

原帖由 ng5ek 於 14-08-01 發表
呢款係咪都係?我覺得幾好睇
呢個Cabalicol 好正喎!幾特別!袁小姐襯得幾好!欣賞!但好似唔安全咁,個袋口位開哂,加粒扭會好D !!

別墅

愛馬仕
Hi, This is Annmary.

首頁

尾頁

跳至