夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆:老公有外遇,我日日行屍走肉

加油樓主!!!! 意識到自己情緒波動要對症下藥,尋求專業人士協助。
千萬唔好諗死… 咁樣解決唔到問題,只會將痛苦轉移到好愛錫你的人身上。。加油!!

民房

加油啊,可以原諒的,請繼續, 不可以放下的就離開,要放下,對身體不好的。

子爵府

謝謝你們的支持,每一個留言我都有睇,不過無辦法續一回覆,我會聽你地話,去睇醫生、努力面對同搵人傾訴

佢今日講左句,佢話佢知道選擇放棄我一定會後悔,但佢驚繼續勉強一起日後過多?年會後悔多數百倍。

原來呢幾年我係令佢咁痛苦,呢句說話我呢一世都唔會忘記,我知道點做,亦都希望日後愛錫自己更多,希望自己撐得過~

最後,佢可能是賤男或是死佬,但他也是一個好爸爸。雖然他對我一生一世的承諾不能對現,但他日後會當起爸爸的責任,那我就心滿意足了

ChoMan  你一定可以的!   發表於 14-8-22 09:47
szeoszeo  加油,你可以跨過的  發表於 14-8-22 07:32

大宅

引用:謝謝你們的支持,每一個留言我都有睇,不過

原帖由 jojomui 於 14-08-22 發表
謝謝你們的支持,每一個留言我都有睇,不過無辦法續一回覆,我會聽你地話,去睇醫生、努力面對同搵人傾訴:k ...
樓主加油你一定可以行過呢段路時間會令你傷口復原的

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

青青河邊草 發表於 14-8-22 00:17
見到啲人話結左婚就無晒朋友,我真係覺得唔知係要同情定鬧鬼。
婚姻唔係全部,唔好太信另一半會一生不變。
...
個個中了"劇"毒,但冇唸過,D 劇永遠唔會講十多二十年後,男女主角的感情狀態。 永遠D幸福纏綿畫面,只在廿多歲的數年間。 即係連編刻都唔敢保證男女主角有一生一世的愛情。

唔明點解現實生活D人死要相信,憧璄自己可以做到一生一世。 中途斷纜,就要生要死?

男爵府

樓主,加油!
唔好再諗咁多\"點解\",諗黎都無用,要向前看呀!要癲要傻唔緊要,最重要係跌完落谷底要起得番身!人生唔係淨係得愛情,慢慢整理好自已,可能遇到嘅下一位先至係最好嘅。

我是一隻大草蚊

複式洋房

千萬五好做傻事, 如果吾係你個小朋友會好慘

男爵府

喺bk睇到一些jm婚姻不如意的故事,字裡行間感受到你們錐心之痛。但...

男爵府

比起世界上許多人,例如活在飢餓、天災、戰火中的人們,jm們的痛是可以克服的、跨過的。

男爵府

這種痛會過去的...我唔識點表達,希望你明白我的意思。

大宅

引用:詳細我已經唔想提,每次提起我個心都好痛我

原帖由 jojomui 於 14-08-19 發表
詳細我已經唔想提,每次提起我個心都好痛

我而加每日只食到一餐,訓唔到,我好辛苦,晚晚係咁喊,明明想訓 ...
一定要堅強起,為了自己,為了小朋友……這些痛只是短暫的,支持妳,加油!!

大宅

謝謝你們的支持,每一個留言我都有睇,不過無辦法續一回覆,我會聽你地話,去睇醫生、努力面對同搵人傾訴:k ...
不要太上心佢現時對妳說的任何離開直口,一個變質的男人已經不是當日妳愛的人,他所講的全是 廢話……妳要自強,要尊嚴,不要被他傷害得太深,望遠啲,他必 遭天譴!!

侯爵府

快啲踢走個衰人重新享受生活

公爵府

唔知D JM 會唔會以你做借鏡,終日還以為自己仍在幸福中,以為和老公好恩愛,其實個男人唸乜,你永遠唔知道。

子爵府

引用:唔知D++JM+會唔會以你做借鏡,終日還以為自

原帖由 jodyfan 於 14-08-22 發表
唔知D JM 會唔會以你做借鏡,終日還以為自己仍在幸福中,以為和老公好恩愛,其實個男人唸乜,你永遠唔知道 ...
好後悔之前咁天真

子爵府

引用:Quote:原帖由+jojomui+於+14-08-22+發表謝

原帖由 Magan28 於 14-08-22 發表
不要太上心佢現時對妳說的任何離開直口,一個變質的男人已經不是當日妳愛的人,他所講的全是 廢話……妳要 ...
知道💪💪

公爵府

引用:Quote:原帖由+jodyfan+於+14-08-22+發表唔

原帖由 jojomui 於 14-08-23 發表
好後悔之前咁天真
你沒有天真,也不是錯,就當修畢了一個學位,向下一課程出發吧。

子爵府

我果件同你果件一樣,唔係好老公,但係好好爸爸,為咗孩子,我離婚不離家,為咗孩子,女人可以去到好盡,一齊加油,小心處理情緒,我試過差啲自殺…而家諗返起好傻

別墅

放棄c6也不要放棄自己,關關難過關關過,別忘了還有支持你的人

複式洋房

其實唔好放得佢太重係個心,記住就算身邊最親個個都唔愛錫自己唔緊要,最緊要係自己好好愛錫自己,外面既世界一樣咁靚,把自己變得更好,更靚,唔好衰俾人睇,你應該俾多d自信心自己,你要努力。

首頁

尾頁

跳至