美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

我用左一排,开头都好得,不过耐左就觉得好似无乜野
NadiaMaMa loves HarisMingMing and HarisBaBa !!!!!

大宅

andersmama 發表於 14-8-22 12:25
因為支野係針對毛孔,油脂,暗粒,皮膚暗啞問題,所以我都有用!暗粒少左好多!

...
哇 個topic好吸引渦
敷埋眼位好正渦

想問下淨用mask唔搽cdp效果如何

同埋去眼位油脂粒粒效果明顯嗎

子爵府

引用:Quote:andersmama+發表於+14-8-22+12:25+因

原帖由 houseme 於 14-09-08 發表
哇 個topic好吸引渦
敷埋眼位好正渦
我一直都有用cpb支refiner, 未試過停用!

我敷眼,當sleeping mask, 效果明顯,一個星期收細同退左好多

禁止訪問

引用:之前用cpb refiner已經控制住d油脂粒少左,

子爵府

引用:Quote:原帖由+andersmama+於+14-08-21+發表

原帖由 780101 於 14-09-08 發表
敷60分鐘d gel唔會乾哂?
我係敷overnight架,當sleeping mask, 敷60分鐘都試過一次,係唔會乾哂

禁止訪問

引用:之前用cpb refiner已經控制住d油脂粒少左,

禁止訪問

子爵府

引用:Quote:原帖由+andersmama+於+14-08-21+發表

原帖由 gigiho815 於 14-09-08 發表
Hi如我混合偏油ok ma?因我眼圈大加眼肚乾又有油脂粒……都吾知搽咩好!mask 隔几耐敷一次?另外支refiner係 ...
我皮膚係超級乾,cpb 支refiner 係for暗粒,毛孔,油脂,混合偏油應該可以,你可以睇下其他post, 好多jm, 乾、油、混合都用到!我之前用佢,倒落cotton pad, 拍全面連頸,再搽全面連頸,最後撕開黎敷眼肚,我目的係減少油脂,但而家少左敷眼,但都有照用,有時敷下鼻翼,面毛孔。我眼圈勁,眼肚乾有油脂,我最近用HR Prodigy Eyes, 好得,用左一個星期左右,d眼紋減左好多,眼肚無咁乾,又無出油脂粒!

個mask我而家係晚晚當sleeping mask敷架!

不過skincare好夾人架,你睇下其他post comments啦!因為亦有jm話支mask無效果!

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 gigiho815 於 14-09-08 發表H

大宅

回覆:簡直係驚喜!我既千年油脂粒開始退喇!

我有右手邊個支mask......

對我嚟講無用,清唔到任何野,亦唔保濕。。。

男爵府

等我都買嚟試下先

子爵府

引用:Quote:原帖由+andersmama+於+14-09-08+發表

原帖由 gigiho815 於 14-09-08 發表
Thanks,可比 cpd refiner 全名嗎?另外 HR eye cream how much? 可share pic ma? Mask 在萬0買到?many th ...
Cpb essential correcting refiner.

HR prodigy eyes $980.

Mask, i bought fm Mannings $3xx.

子爵府

引用:我有右手邊個支mask......+對我嚟講無用,

原帖由 Natalie86 於 14-09-09 發表
我有右手邊個支mask......

對我嚟講無用,清唔到任何野,亦唔保濕。。。
Skincare真係人夾人,我岩,未必人人都岩,我都不停試其他野

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

andersmama 發表於 14-8-21 14:23
之前用cpb refiner已經控制住d油脂粒少左,但有一排去左旅行成個月,無帶支refiner, d油脂粒又出番黎!:nau ...
支mask 我唔work..仲覺得痴立立

子爵府

引用:Quote:andersmama+發表於+14-8-21+14:23+之

原帖由 good_pig 於 14-09-09 發表
支mask 我唔work..仲覺得痴立立
大家唔好誤會呀,我唔係打手,只係用後分享,你地可以睇番我d post, 我咩都會試架!

可能膚質唔同,皮膚關注問題唔同,會有不同效果啦!

大宅

今天去萬零,sale 話無貨,不知幾時返貨,在那裡買呀

子爵府

引用:今天去萬零,sale+話無貨,不知幾時返貨,

原帖由 tunghei 於 14-09-13 發表
今天去萬零,sale 話無貨,不知幾時返貨,在那裡買呀
U searc their official website, there are some locations selling this ga

公爵府

引用:Quote:原帖由 Yobiba 於 14-08-21 發表即係

原帖由 andersmama 於 14-08-21 發表
唔係只用mask架,雙管齊下,用埋refiner抺同敷,再用mask敷全面,敷埋眼肚有油脂粒個度,唔係全del

公爵府

引用:Quote:原帖由 gigiho815 於 14-09-08 發表H

原帖由 andersmama 於 14-09-08 發表
我皮膚係超級乾,cpb 支refiner 係for暗粒,毛孔,油脂,混合偏油應該可以,你可以睇下其他post, 好多jm, ...
HR 枝eye cream 收緊眼袋嗎?

子爵府

引用:+本帖最後由+littlemelody+於+14-9-13+11:5

原帖由 littlemelody 於 14-09-13 發表
我眼蓋有d, 係全無左

眼肚個d 退左好多,收細收乾左好多!

我開頭只用refiner,都有改善!不過停左一陣,可能d eye cream太潤又出過!

之後一路keep住用refiner, 咁又見呢支mask話退到油脂粒同保濕就試下!不過都唔可以用太潤既eye cream

首頁

尾頁

跳至